Zobacz pojedynczy post
stary 28-06-2007, 17:09   #109
elfo.del.bien
Zbanowany

Data dołączenia: 25 11 2006
Lokacja: Thais

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Valoria
Domyślny

Moje pcozatki tez byly dosc ciekawe i smiesznie. Tibie poznalem przez kumpla, kiedys tam napisal ze idzie grac w tibie a ja na to "W to gowno, jak mozna w to grac" (Nie wiedzialem co to tibia, widzialem tylko z dwa czy trzy screeny) Byl taki moment ze bardzo mi sie znudzilo, no to stworzylem postac.. Odechcialo mi sie grac jak zobaczylem ta grafike ale pozniej jakos bylo fajnie. Najbardziej mi sie podobalo zabijanie barankow i sprzedawanie tego w mlynie, i w ogole zbieranie wszsytkiego i sprzedawanie, pamietam jak stalem pod biblioteka z 30min zeby nedzny studded armor za 20gp sprzedac, a jak juz go sprzedalem jaki bylem uradowany Oczywisice nie umialem koszystac z drabinki i taki tam. Wkoncu gdy zdobylem 2lvl moglem wyjsc za miasto, i bezprzerwy do kumpla gadalem "ej to chodz na jaskinie wolfow" i chcialem zaszpanowac ze w ogole znam takie miesjce, a wszystko zerzniete z tibia.pl z mapek . Po okolo jakis 2 tyg grania wyszedlem na maina, wybralem sorca i zaczela sie gra. Sklepu magicznego szukalem z pol godziny, a kasy balem sie wlozyc do depo bo myslalem ze ktos moze otworzyc i mi ukrasc Potem zrobilem sobie paladyna, gralem nim do 30lvl, nie wspominajac ze dowiedzialem sie ze pal to postac dystansowa tak na 20lvl, zawsze walilem ze spike sworda, a to dlatego bo myslalem ze jest najlepszy, ze na rooku to taka legenda i w ogole. Potem mi sie pallek znudzil i znow zrobilem nowego sorca i gram nim do dzis ale po tym update biore sie za robienie najta dopuki nie cofana dawnych dmg postaciom magicznym
elfo.del.bien jest offline   Odpowiedz z Cytatem