Cytuj:
Oryginalnie napisane przez mago
1. Nie po prostu widzialem czesto przed up sorca bijacego warlocka i ilosc granow byla niewiele wieksza od przykladu draga ktory podales.
2. To nie exp dragow jak cie wave jeden albo 0 na draga wkurza.
3. Sorc na dle - pol plecaka mf?  , kina na dlu 1 uh? a pietro nizej piszesz juz 2 uh 
4. Ciekawe jak kina blokujacy i zarazem atakujacy warlocka mial 1k wiecej expa od sorca ktory wali ciagle tak samo z tego morta - warlock w trapie sie nie rusza wiec sorc wali 50% szybciej.
5. Ja mowilem tu o sorcach - a sorce na 200+ a nawet wczesniej moga lurowac po 3-4 behe i je bic naraz .
6. 720 dmg z sd to silny strzal (nie to co 1500 bo to byla przesada) a z sd trafisz zawsze z asasin starow nie zawsze i min dmg 0
7. Mozesz se sorcem z run expic na dystans i wtedy nie bedziesz musial sie leczyc tak czesto a zapewniam cie ze sila hmm na dragach stala w swojej wartosci(praktycznie) dala by wiekszy efekt niz knight bijacy draga.
|
1. Widać na twoim serwerze WRL/Dragi bija inaczej niż na moim. Biorąc pod uwagę srednie dmg WRLa i ilość hp sorca to mam wrazenie że mogłes cos przegapić.
2. czy powiedziałem że f-wave mnie wkurza? Stwierdziłem fakt poprostu. Ja muszę je "łykać", knight nie.
3. Sorc tak, jeśli używa e-ringa. Nie każdy heroicznie bierze DLa na gołą klatę ryzykując śmierć przy półsekundowym lagu. Knight na DLu 1-2UH - taka to duża różnica czy 1 czy 2?
4. Czyżby obraz tego jak update zmienił obrażenia sorca i knighta? Próbowałeś już jak to wygląda po upie?
5. Z czego? Z wykastrowanego UE?
6. Za 720 może uderzyć 1 gracz w całej Tibii. Nawyższy level na moim świecie ma średnią ~500. Wiemy ile kosztuje SD. Ile kosztuje cios knighta za 200+?
7. Doprawdy? Po update HMM w draga wchodzą mi średnio po 90. Knight na moim levelu ma średnią 100-120. HMMy kosztują, ciosy nie.