Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura
RPG - Role Playing Game. Gra polegająca na odtwarzaniu roli, a nie przechodzeniu questów na 3 różne sposoby.
A co do wydajności - Radeon 9600 Pro, 512 MB Ramu, Athlon 1700+ i grasz na maksymalnych detalach w rozdzielczości 1024:768 (wiem z własnego doświadczenia).
|
Yoh'u.
Więc tak:
Primo: RPG jak ty to ładnie nazwałeś odgrywanie ról to tzn. Sesje, lub Sesje IRL.
Ktoś nazwał SpellForce cRPG co jest wielkim błędem, bo w Spellforce nie moge się utożsamić z postacią, i przeżywać wszystkiego 'po swojemu' jak to bywa np. w Tormencie. Gdzie sam decyduje jak postąpię, wedle swego własnego JA i charakteru. Spellforce to zwykły RTS - budujesz armie, i robisz sobie poboczne zadania. Bo z tego co widziałem to tak własnie jest. Choć i tak cała gra ogranicza się do jednego zakończenia.
Secundo: Ty mi proszę nie wmawiaj nic o sprzęcie i jak ma chodzić. Gra ma 4 lata, a 4 lata temu grałem na sprzęcie o lepszym niż w/w. Obecnie w najwyższych detalach gram w gry pod dx 9.
Anyway, prosiłbym o nie odpisywanie na moje posty cytując i *ekhm* wmawiając mi że nie mam racji. To jest moje zdanie i NIC tego nie zmieni.
Dla mnie koniec
Pozdrawiam
// M4r3X~