Zobacz pojedynczy post
stary 29-06-2007, 20:42   #64
TibiaToDno
Użytkownik forum

Data dołączenia: 15 05 2007

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Aldora
Domyślny Balans chłopaki balans ....

@Mago
Przeczytaj sobie posty Mazgiera bardzo dokładnie ,skopiuj sobie je do notatnika i czytaj kilka razy przed spaniem i z rana przy śniadaniu . A po co ? Bo ot jest zawarta naga prawda o wyczynach cipsoftu i ich pożal się Boże balansacji .
Po za tym to twoje teorie oparte na przykładzie 300 + lvleli ... idiotyzm ?! Jak najbardziej .Ile jest graczy z 300 poziomem ?(aż trzech !); a ile na poziomach 40-80 ?(strzelam - ~100 tysięcy) .Widzisz różnice ? 3 do 100k ? Twoim zdaniem balans powinien być zrobiony ze szczególnym względem dla 3 osób czy 100 tysięcy ? Zaraz powiesz mi ,że najwięcej graczy jest na levelach 1-40 ... i nie miniesz się z prawdą ,ALE ile wytrawnemu graczowi zajmie zrobienie 40 kiny czy palla ? w tydzień z groszem i to bez wcześniejszego skillowania ,solidnemu graczowi z 2 tygodnie ,w miarę kompetentnemu w 3 ... a o niekompetentnych rozmawiać nie będziemy.

A jeżeli już jesteś taki mastah to mi wymień chociaż jednego spota ,dla 40 maga/druta na 40 lvlu z 35 mlvl ,który ma 23k expa/h bez waste (nie licząc guardów na które sie dostać jest sprawą prawie niemożliwą).Bo ja Tobie dla 40 ryca czy palla ze skillem ataku powiedzmy 60 wymienie takich miejsc tuzin.

Nawet nie będę rozpoczynał moich rozważań na temat porównywania dmg 80+ sorca,kiny bo temat ten został wyczerpany przez Mazgiera ,a jeżeli dalej ustajesz przy swoim to proponuje zrobić sobie test IQ i ustosunkować się do wyników.

Jeszcze ciekawostka z Erig.net
Największa ilość expa z wczoraj :
1.ryc 2.pal 3.ryc 4.pal 5.ryc 6.pal 7.ryc 8.ryc 9.ryc 10. pal a na 11 miejscu sorc wreszcie Nie chce mi się dokładnie liczyć ale do miejsca 100 jest tylko parę profesji magicznych ... i to sie nazywa balans !!
TibiaToDno jest offline