Cytuj:
Oryginalnie napisane przez malypietroo
To również było niesprawiedliwe, bo czemu obrażenia rycerza i maga mają być podobne, skoro do ich osiągnięcia knight potzrebował wielu godzin, a sorc tylko lvla?
|
Owszem, było. Ale knight z takim damage i tyloma hp (oraz shieldingiem) jest 'nieco' lepszy i tańszy od sorca.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bartek153
huj nas obchodzi twoje sdanie i tak to nic nei zmieni tylko forum zasmiecasz matole -,-
|
Dzięki za konstruktywną krytykę.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rigoth
A paladyn to sie nie liczy ? Paladyn jest teraz najlepszy 80 lvl i na wrl moze LUZEM isc bo jak slyszalem od kolegi 104 royala kroji bolty po 300 +.
|
W kwestii pala nie mam doświadczenia, dlatego nie pisałem na jego temat.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Errone
chuj mnie twoj komentarz obchodzi, co chwile powstaje ostatnio jakis niedojebany temat o update >.<
|
Heheh, kolejny sfrustrowany knighcik, co teraz ma radochę, a nie patrzy obiektywnie. Ale dzięki, że napisałeś 'chuj' bez błędu ortograficznego, szanuję to.
Errone & Bartek153 - dowiedzcie się, że mam prawo wyrażać własne poglądy, a forum właśnie do tego służy. Jeśli coś Cię aż tak bardzo nie obchodzi, to możesz tego w ogóle nie czytać - w temacie jasno napisałem 'Mój komentarz odnośnie update' - więc mogliście nie wchodzić.