Zobacz pojedynczy post
stary 12-07-2007, 23:51   #562
Bolter
Zbanowany

Bolter's Avatar

Data dołączenia: 01 11 2006
Lokacja: Wawa

Profesja: Royal Paladin
Świat: Titania
Poziom: 121
Skille: Dist 96
Poziom mag.: 21
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ader Pokaż post
To powkurzam Cię jeszcze trochę, może Ci żyłka pęknie albo skoczysz z mostu ]=> Nie zatkasz mi ust swoją śmierdzącą EiVowską propagandą. Na mnie to nie działa. Za kogo się uważam? Za wasz najgorszy koszmar. I takim pozostanę.

Skoro Ty możesz to i ja przytoczę Ullvarra słowa: Ile wynosi mój payment?

Ehuehuehueuhe, a w Alliance jestem. Nie potrzebuję mieć tego napisane, żeby o tym wiedzieć. I szczerze mówiąc jeśli kiedykolwiek dostanę współfraga to możecie go sobie nie liczyć na swoich propagandowych statsach. Dla mnie sie liczy, że giniecie. Kto kiedy i po co was zabije to już nie jest taki problem.

Mam nadzieję, że wkurzyłem was ostro, doprowadziłem do szewskiej pasji, i popełnicie teraz zbiorowe samobójstwo.. na tibii oczywiście

@Alber0, poza tym, że życzę Ci, żeby Cię porwali na granicy i sprzedali w charakterze niewolnika do afgańskiej wioski, życzę Ci miłej zabawy w Bułgarii, i mówię to szczerze =D Nawet tak miłej, żebyś już nie wrócił.
Chyba niezałapaliscie żartu Ullvarra z tym paymentem miało to was wysmiać i tych ktorzy zazekali sie ze beda walczyc a dzis sa juz wolni po zapłaceniu od 600k-1,5kk wiec niewiem oco ci chodzi

Treblon Free i pieniądze leca

Co do Alberta jak juz napisalem na 2 temacie gra o niebo lepiej niz my tutaj zgromadzeni wiec jego akurat sie nieczepiac niemoja winna ze nieumiesz naexpic pozadnie 70 levela bedac w wojnie.

Co do tego ze jestes w aliance powiem tyle jestes w nim ale tylko przybłakanym graczem ktory jest rl 1 z kazadumow lub jego dobrym kolega i cie toleruja nic wiecej.
Bolter jest offline   Odpowiedz z Cytatem