![]() |
#541 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 06 2007
Lokacja: Warszawa
Imię: Drings
Profesja: Elder Druid
Świat: Titania
Poziom: 120
Poziom mag.: 70
|
![]() @Yapan
Ja pierdole Yapan nie mam zamiaru czytac twoich wypocin, ale powiem ci ze robisz z siebie błazna. Zamiast isc Genkotsem, to na wszystkie akcje chodzisz tym swoim śmiesznym Saigaiem, a potem smiesz jeszcze cos gadac na forum ze Dano Rivi boi się padac. Zero szacunku Jeśli nazywasz to 'lekką przewaga EiV' to zobacz kto expi, a kto siedzi w pz x) Wasze akcje są poprostu nieudolne - pada 1 Eiv i 6 waszych. Idz kurwa panie dzielny i pisz głupoty jak to masz w zwyczaju, ale i tak wszyscy wiedza jakim tchórzem jestes ;) |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#542 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 09 2006
Lokacja: Międzyzdroje
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Genkotsu
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Partyzanci
Poziom: 100
Poziom mag.: 63
|
![]() Użyjcie mózgu i obadajcie sobie czemu na akcjach byłem saigaiem a nie gienkiem i nie pierdolcie mi o strachu, kto ma wiedzieć ten wie jaki yapan jest
![]() A i jeszcze jedno: bolter, nie mów za wszystkich że nie chcieliśmy openów po bitwie na ank. To mnie właśnie w was w*****a, nie macie pojęcia o czym wogóle pierdolicie, wysysacie wszystko z palca, takie wielkie kozaki, szkoda że przed battlem na ank to pare miechów w pz siedzieliście zanim skołowaliście ng bota. A teraz możecie się szczycić, możecie mnie wyzywać że jestem błaznem, kozakiem czy kimkolwiek - gówno mnie obchodzić opinia takich śmieci jak wy, dobrze wiem kim jestem i ile jestem wart ![]()
![]() |
#543 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#544 |
Użytkownik Forum
|
![]()
![]() |
#545 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 05 2006
Lokacja: St.Lucia
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#546 |
Użytkownik Forum
|
![]() No dokładnie, bo Saigaiem na akcjach miałem chociaż szanse przeżyć, tutaj nie
![]()
![]() |
#549 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2004
|
![]() ile jestes wart? w tibi? 0, na real, nie wiem pewnie calkiem sporo, moze teraz mniej bo Cie w Rl za duzo nie ma
![]() co do saigaia i genkotsu, tutaj sie nie dziwie , pall robi teraz chyba wieksze szkody niz sorc przy tych poziomach, Gaura nie ma jaj? bez niego przez tydzien nie zrobiliscie NIC. To wy ich nie macie i bez lidera nie potraficie zrobic totalnie nic ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#551 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
lol, nie wiesz, to nie mów... tyle =]
![]() |
![]() |
#552 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Imię: Loth Xiroth
Gildia: Fusion
Poziom: 101
|
![]() Yo Ziomale xD
Napisze sobie posta z nudow wiec tak: Ktos tam powiedzial o zyciu tibijczykow ze nie maja rl itp itd wiec....ktos chce grac to gra kto nie chce to nie gra i ta osoba ktora o tym mowila nie powinna sie wypowiadac i oceniac innych ludzi ze gra 24/7 i kij z tym ze gra jego sprawa ...ja osobiscie gram 48h na dzien (joke ofc) @War Raz sie przegrywa raz wygrywa kto wie co sie zdazy w przyszlosci^.^ nikt nic nie wie... okaze sie ze ze all dostali haki i brazyle beda miec server^.^ kto wie xDD AHA I PRZESTAC SIE KLOCIC Bracia i Siostry ... PS: Kocham was wszystkich =** |
![]() |
![]() |
![]() |
#553 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2005
Lokacja: Wlkp
Stan: Na Emeryturze
Imię: Torpeseq
Poziom: 119
Poziom mag.: 66
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#554 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2003
Lokacja: Wrocek
Stan: Niegrający
Profesja: Rookstayer
|
![]() Cytuj:
Alliance może być słabszy lub mocniejszy, ale nigdy nie przestaniecie odczuwać tego wrzoda na dupie jakim się dla was stał te parę miesięcy temu. I tak jak ktoś tu już wspomniał, nie podniecajcie się statsami. Tak naprawdę wygrają Ci którzy będą silniejsi psychicznie. Ullvarrowi podejrzewam niewiele już tej siły zostało ;D Albert0 w przeciwieństwie do reszty EiVów mam nadzieję że TY nie dostaniesz paymenta. I nie chodzi mi tu o wolność za free.
![]() |
![]() |
#555 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Imię: Loth Xiroth
Gildia: Fusion
Poziom: 101
|
![]() Cytuj:
no ok powtorze sie....NIKOGO NIE POWINNO OBCHODZIC CO ROBI CZY JEST NA DWORZE 24/7 CZY JEST PRZED KOMPEM |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#556 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
No, chyba, że "wyjściem na dwór" nazywają pójście do kafejki. o.0
![]() |
![]() |
#557 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Btw. Za kogo ty sie uważasz Ader?? Wszechmogący jastrząd czy kij wie co? Mówisz tak o tym alliance a nie jesteś w nim i jeszcze raz powtarzam CHUJ WIESZ! |
|
![]() |
![]() |
#558 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 06 2007
Lokacja: Warszawa
Imię: Drings
Poziom: 120
Poziom mag.: 70
|
![]() @Ader
Do twojej wiadomosci gram teraz 85lv-95lv rp i 110lv-120lv ek i mozesz liczyc ze przy najblizszej okazji spotkamy sie na openie/mini-openie, tzn. za 2 tygodnie bo dzisiaj jade do Bułgarii ^^ ps. Nie zrobiłem tych charow sam, i co z tego? Ja etap bicia lvl dla bicia lvl ma już za sobą ;) TRZYMAJCIE SIE WSZYSCY, DO ZOBACZENIA ZA 2 TYGODNIE :D |
![]() |
![]() |
![]() |
#559 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Skoro Ty możesz to i ja przytoczę Ullvarra słowa: Ile wynosi mój payment? Ehuehuehueuhe, a w Alliance jestem. Nie potrzebuję mieć tego napisane, żeby o tym wiedzieć. I szczerze mówiąc jeśli kiedykolwiek dostanę współfraga to możecie go sobie nie liczyć na swoich propagandowych statsach. Dla mnie sie liczy, że giniecie. Kto kiedy i po co was zabije to już nie jest taki problem. Mam nadzieję, że wkurzyłem was ostro, doprowadziłem do szewskiej pasji, i popełnicie teraz zbiorowe samobójstwo.. na tibii oczywiście ![]() @Alber0, poza tym, że życzę Ci, żeby Cię porwali na granicy i sprzedali w charakterze niewolnika do afgańskiej wioski, życzę Ci miłej zabawy w Bułgarii, i mówię to szczerze =D Nawet tak miłej, żebyś już nie wrócił.
![]() |
![]() |
#560 |
Guest
|
![]() Prawdopodobieństwo że Ullvarr sie wypłaci jest tak małe jakbym miał sie joel wypłacać...
|
![]() |