Zobacz pojedynczy post
stary 17-07-2007, 02:27   #99
mago
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 19 03 2004

Imię: Bolbochan
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Moonblades
Świat: Refugia
Poziom: 136
Skille: 98/60
Poziom mag.: 22
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez TibiaToDno Pokaż post
Gremlin ,Mago dalej swoje ... przynajmniej kontrargumenty Gremlina są pisane z głową ... no ale dobra ogarnijcie sobie to:
2 tygodnie temu postanowiłem pobawić sie pallym ...
1.Zrobiłem chara
2.Wylazłem z rooka
3.Poświeciłem 2 dni na wyskilowanie go do 60 dist(tak speary kupiłem sobie za kase ,którą przesłałem sobie z sorca)
4.Na Pinsulina/Stone/Tar Tomb poki ci wycisnałem 45 + lvl ...
5.W depo mam jakies 60k kasy + boszki i wszystkie czary (procz tego na p bolty ) kupione ofc za kase zarobioną palkiem
6.Expie Royal Spearami które są tanie jak barszcz (100 takich kosztuje 1,5k i starcza na przynajmniej 4h hunta)

Wnioski:
Mam wpizdu kasy ,bardzo dobry exp (40k/h na tar tomb - tyle wyciskalem kiedys ryckiem na lvl 80 na OF ... ) i praktycznie zerowa możliwość deda ,no chyba ze przykalecze ... ;]. I nie mówcie mi ,że sorc sie rozpędza po lvl-u np 60 i tak jakimś tam mlvl(którego w 2 dni sie nierobi)bo ja niebawem moge spokojnie iść na draggy a potem na GS-y na Gorome albo 15 innych miejsc w których wykręcam tyle expa co sorc przy tym zarabiając o wiele wiecej kasy ...
No i czemu to dowodzi?
Kiedys pal tez najszybciej expil i to szybciej niz teraz do 100 lvla bijac gsy juz od 20.
Sorc na poczatku mial trudno ale koniec koncow byl pozniej i tak najszybciej expiacym charem.

Podalem argumentacje dosyc jasna 100ms kiedys walil z hmm tyle samo co teraz z visa a koszt hmm i tak byl wiekszy i jakos zarabiali.

A to ze pozniej sorc czy drut stal sie latwa w expieniu profesja i kupa noobow nie potrafiacych grac przezucila sie na nie to juz inna sprawa. Teraz glownie tacy placza. Bo ktos kto se radzil za czasow tibii 7.4 spokojnie i na luzie se poradzi i teraz.
21:15 Hilo Arap [27]: mam sprawe przyjol bys mnie do gildi 21:15 Hilo Arap [27]: za bp hmm na miesiondz
mago jest offline