Temat: Gate of Hell
Zobacz pojedynczy post
stary 30-07-2007, 12:57   #13
Flave
Użytkownik forum

Flave's Avatar

Data dołączenia: 13 04 2007
Lokacja: Wrocław

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Flave ma numer GG 8198046
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Stary_Duch Pokaż post
Co? Większy projekt? Uważasz, że 2 osoby to większy projekt? Według mnie wygląda to tak. Postanowiłeś stworzyć grę, zaprosiłeś do niej swojego kumpla z podwórka lub ze szkoły. Nie macie, żadnej strony, albo forum, gdzie moglibyście sobie pisać o tym co robicie, zrobiliście, zrobicie, i innych rzeczach. Nie macie żadnego doświadczenia. Szukacie kogoś kto odwali za was większość roboty. Zapytam tylko w czym robicie tą grę?

Dla mnie większy projekt to: mininmum 10 programistów, grafików, muzyków + osoby wmyślające dobrą, orginalną fabułę, bronie, przedmioty itd, a nie 2 osoby. Pozatym jakiś plan tworzenia gry, dokładne rozpiski, szczegóły, a nie: "a zrobie se to, potem to, może potem jeszcze na coś wpadne". POzatym potrzebne są fundusze, czas, miejsce gdzie się tą gre tworzy, bo jeśli w domu to powodzenia.

W czym i jak robisz muzykę?
Taki kolega odrazu by u mnie wyleciał z projektu. Robi grafiki, które ty musisz poprawiać!? Bez komentarza. Albo niech robi do porządku, albo wylot.

to co wyżej. Ktoś niech odwali dobrą robotę.

Koło d*** lata mi ilość postów, której i tak nikt nie sprawdza.

O to czemu gwarantuję, iż "projekt" nie wypali.

EDIT:

A w jakim języku zamierzacie pisać, dalej, co już z niego umiecie?

To tak może nie w tej kolejności ale :

Muzyke robie w reasonie.

Jeśli powiem, że robimy to w kafejce internetowej, a nie w domu to będzie dobrze? - Jeśli tak myślisz, to Cię troszkę zmartwię, robimy to w domu. Czas mamy o to nie musisz się martwić. Strone zresztą moge zrobić ale uważam, że to jest bez sensu, ponieważ i tak 1% gry jest zrobiony.

Nie pisz, jeśli nic nie wnosisz do tego tematu - to taka rada od serca.
Flave jest offline   Odpowiedz z Cytatem