![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 04 2007
Lokacja: Wrocław
Stan: Na Emeryturze
Imię: kiedyś Sevis Halton
Profesja: Elite Knight
![]() |
![]() Witam,
Na samym początku gwarantuje, że projekt nie padnie po tygodniu ponieważ jest to większy projekt. Postanowiłem zrobić grę o nazwie Gate of Hell, gra narazie jest w fazie robienia ![]() Jeśli chcesz pomóc mi w tworzeniu tej gry napisz na mój numer gg: 8198046 Potrzebuje - grafika oraz programiste. Flave. PS. Gra będzie osadzona w mistycznym średniowieczu, pełnym zaklęć, tajemniczych potworów, smoków pilnujących wież itp ;P Ostatnio edytowany przez Flave - 30-07-2007 o 13:08. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2006
Lokacja: Zaświaty
Stan: Niegrający
|
![]() Macie jakieś forum, stronę? Ile osób tworzy tą grę? Ty sam czy z kimś? Może jakieś przykładowe screeny, o ile są? Co masz zrobione? Ech... a ja gwarantuję, że nic z tego nie będzie.
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() Więc tak: Tworze narazie gre z kolegą, więc jest nas dwoje ( chociaż przydałby się bardzo grafik oraz programista ). Screenów jeszcze niema, zrobie je jak wyjdzie wersja beta. Przykro mi, że tak myślisz, my jesteśmy bardziej optymistycznie do tego nastawieni.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dobra, a może powiesz co Ty i ten Twój kolega robicie?
Bo programista + grafik = gra (słaba, ale gra - przydałby się jeszcze muzyk itp.) więc zdaje mi się że Wy nic nie robicie? (tylko mi się zdaje)
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 04 2007
|
![]() @up: Oni nadzorują prace grafika i programisty xP
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() Więc tak : ja robie jestem odpowiedzialny za muzyke i robie grafiki. Kolega robi same grafiki, które musze poprawiać, bo nie umie cieniować
![]() W takim zespole za dużo nie zdziałamy, więc potrzebujemy jeszcze kilku osób do naszego teamu. Swoim gadaniem nikomu nie pomagacie, to co robicie to zwykłe nabijanie postów ![]() Flave. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
|
![]() Tez mi sie tak zdaje
![]() Ps : Ja jestem grafikiem ale przykro mi nie pomoge wam ponieważ jesteście dla mnie konkurencja ![]() Ale w porównaniu do Was ja coś robie. Nie jestem taki jak wszyscy inni: Gosc : Moja gra wyjdzie na 100% Czy moja gra wyjdzie zależy od tego czy znajde jeszcze jednego pomocnego mi grafika oraz programiste, bo jak narazie to nie jest zaden wiekszy projekt. Ale bede sie starał zeby ( Eotd ) wyszła... Pełna nazwa Empire of the demons ![]() Ostatnio edytowany przez Samethus - 30-07-2007 o 12:35. Powód: Błąd |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() Aha, to zwracam honor ^^
Hmm...dziwnie zaczęliście, myślałem że projekt tworzy programista, a następnie dołączają się graficy itp. A co do screenów to możesz zrobić połączenie grafik, aby pokazać jaka będzie grafika ![]() btw- spodobał mi się ten opis: "Gra będzie osadzona w mistycznym (...)"
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
Skoro robicie grafiki to również zwracam honor ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Gora of Unitera
Profesja: Sorcerer
Poziom: 33
Poziom mag.: 34
|
![]() A w jakim języku programistycznym jest pisana ta gra ??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() Ta gra nie jest jeszcze pisana w żadnym języku, dopiero jest przygotowywana muzyka oraz grafiki.
Ponawiam prośbe: Potrzebujemy grafika oraz programiste. Kontakt pod numerem gg 8198046 lub pm |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |||||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Dla mnie większy projekt to: mininmum 10 programistów, grafików, muzyków + osoby wmyślające dobrą, orginalną fabułę, bronie, przedmioty itd, a nie 2 osoby. Pozatym jakiś plan tworzenia gry, dokładne rozpiski, szczegóły, a nie: "a zrobie se to, potem to, może potem jeszcze na coś wpadne". POzatym potrzebne są fundusze, czas, miejsce gdzie się tą gre tworzy, bo jeśli w domu to powodzenia. Cytuj:
Taki kolega odrazu by u mnie wyleciał z projektu. Robi grafiki, które ty musisz poprawiać!? Bez komentarza. Albo niech robi do porządku, albo wylot. Cytuj:
Cytuj:
O to czemu gwarantuję, iż "projekt" nie wypali. EDIT: A w jakim języku zamierzacie pisać, dalej, co już z niego umiecie?
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Stary_Duch - 30-07-2007 o 12:52. |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Użytkownik forum
![]() |
![]() Cytuj:
To tak może nie w tej kolejności ale : Muzyke robie w reasonie. Jeśli powiem, że robimy to w kafejce internetowej, a nie w domu to będzie dobrze? - Jeśli tak myślisz, to Cię troszkę zmartwię, robimy to w domu. Czas mamy o to nie musisz się martwić. Strone zresztą moge zrobić ale uważam, że to jest bez sensu, ponieważ i tak 1% gry jest zrobiony. Nie pisz, jeśli nic nie wnosisz do tego tematu - to taka rada od serca. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik forum
|
![]() w wiekszosci masz racje, ale nie zgodze sie z toba w jednym. Nawet jezeli dwie osoby robia gre to nie znaczy ze jej nie zrobia. ja aktualnie tez pracuje nad gra, Pomaga mi w tym wujek , i za niedlugo bedzie mi pomagał jeszcze jeden grafik. Wiec bedzie nas trzech. Ja - Grafika - Wujek Grafika , Muzyka , - jeszczejeden kumpel rowniez grafika. Według Ciebie nie mozna zrobic grafik w domu ? A to niby czemu ? Ja mam warunki bardzo dobre... Niestety teraz mam duzy minus w domu poniewaz przeprowadziłem sie z Rzeszowa do Dublina i nie mam mojego wspaniałego komputera na ktorym tworze moje grafy. Aktualie pisze z gownianego lap topa z ktorego mozna jedynie rozmawiac na gg... mam 16 lat pokazywalem moje grafiki juz wielu osobom, w tym tibijczykom o powiedzieli mi ze nie jedna grafika zrobiona przezemnie jest o wiele lepsza niz w tej głownianej tibii czy MU online. w Rzeszowie poswiecalem dziennie 10-15h na tworzenie grafik.
Teraz mozecie na mnie najezdzac. Ostatnio edytowany przez Samethus - 30-07-2007 o 13:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2007
|
![]() Smoki pilnujące wież?
xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Samethus sam sobie odpowiedziałeś. Niektórzy nie mają w domu możlwości tworzenia takich projektów. Nie mówię, że nie można zrobić gry w dwie osoby, ale co to będzie za gra? Jaki będzie jej poziom? Pozatym zanim skończą choćby wersję alfa, beta i jakie tam jeszcze są minie tyle czasu, że lepiej odrazu zakończyć ich tworzenie.
Cytuj:
Cytuj:
Ludzie (teraz do wszystkich). Załóżcie temat jak już macie skończoną jakąś wersję gry, którą można przetestować, a nie - "robimy grę" - tydzień, pół roku, rok później, - "ech... projekt upadł, dziękujemy, że byliście z nami".
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() Tak, tylko tak się składa, że nie zrobiłem tego tematu po to, aby zareklamować niepowstałą gre, tylko szukać pomocy w tworzeniu tej gry.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() Nadal szukamy programiste i grafików!
|
![]() |
![]() |