Zobacz pojedynczy post
stary 01-08-2007, 01:37   #959
wr00n
Użytkownik Forum

wr00n's Avatar

Data dołączenia: 18 11 2005

Stan: Początkujący
Profesja: Elite Knight
Gildia: Synergy
Świat: Xerena
Poziom: 100
Skille: 86/81
Poziom mag.: 7
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez strausss Pokaż post
no to szkoda że nikt nie powiedział tego twojej matce, może wtedy urodziła by cię wcześniej.Wyrazy współczucia ale jeśli chcesz popłakac że masz zespól Downa, to może w innym temacie np. zbiórka pieniędzy dla niepełnosprytnego Wroona - kupmy nieszczęśnikowi pacca, tibia to jedyny promyczek jego nieszczęśliwego życia.
Spróbuj mimo wszystko jest trochę ludzi dobrej woli i ktoś może sypnie kasą
ps.Syphilis dbać o dobro swojego kraju to m.i. zachowywać sie tak aby inni nie musieli się za ciebie wstydzic lecz mogli być dumni z tego że pochodzą z tego samego kraju.
Jesteś dumny jak widzisz w tibii że ktoś po polsku rozmawia i chwali się że kogoś okradł, zrobił mu PA lub pk bez powodu?
Odnosnie 1 czesci:
Osrali ci glowe.
Odnosnie 2 czesci:
A co jestes dumny jak ktos nie zrobi pk bez powodu? Jak mozna robic pk bez powodu?! Jak mozna zabijac kogos na swiecie pvp?! Za to powinni banowac, co ja mowie za to powinni zamykac do wiezienia!

Edit:
Ktos tam napisal, ze jest to element gry(pk) i ja sie z tym w pelni zgadzam. W zasadzie to jest to najlepszy z elementow tej gry.
@pies
Mowiles cos na temat tego, ze czekasz na post az zerk sie wyplaci. Jezeli nawet ta postac sie wyplaci ( w co watpie) to na pewno nie bede to ja tylko nowy owner ktory kupi tego chara jezeli go postanowimy sprzedac. Smiejesz sie, ze ja jestem "superkozak"? Moze pokaz nam kto jest prawdziwym kozakiem i podaj name swego chara. Zobaczymy smieciu czy dalej bedziesz taki pyskaty.

Edit2:
Ty syphilis ty to w ogole wy*******aj na forum pod tytulem jak pozbyc sie kily.

Ostatnio edytowany przez wr00n - 01-08-2007 o 01:47.
wr00n jest offline   Odpowiedz z Cytatem