![]() |
#941 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 11 2005
Stan: Początkujący
Imię: Berserker Ostrzy
Profesja: Elite Knight
Gildia: Synergy
Świat: Xerena
Poziom: 100
Skille: 86/81
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
Siebie sie nie cytuje, głąbie. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#942 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 11 2006
Stan: Na Emeryturze
|
![]() ciezko mi w to uwierzyc
@wr00n On tylko tłumaczył innym łatwiejszymi słowami co chciał powiedzieć ![]() Ostatnio edytowany przez Vacek - 31-07-2007 o 17:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#943 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 07 2007
|
![]() Vacek
Nie musisz ![]() Pracuje, od 1 pazdziernika zaczynam studiowac a w wolnych chwilach gram w tibie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#945 |
Użytkownik forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#946 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
I wyjaśniam jeżeli ktoś do tej pory nie załapał. Nie mówię że jeśli ktoś jest Polakiem to jest gnojem.Próbuję powiedzieć, że niestety wielu Polaków to dupki i palanty - a to drobna ale istotna różnica. Reakcja tego kolesia ( jakże adekwatny nick ![]() Moja mamuśka ma podobny stosunek do Kościoła i księży(moherek ![]() Jak ksiądz naod*******a maniany to przecież to też człowiek i zdarzaja mu się potknięcia, ale krytykować nie wolno bo to święta osoba. Tu jest to samo - ma ci się podobać, na kolana chamie przed majestatem Rzeczpospolitej.A jak ci się nie podoba, to morda w kubeł i wy*******aj. I coś na rozluźnienie: Podział pracy w piekle kotły z grzesznikami z USA - pracują tam diabły które podpadły Lucyferowi, bo z tego kotła każdy ciągle próbuje spieprzać i trzeba ich spychać na dno, mnóstwo roboty kotły z ruskimi - dużo luźniej bo oni zawsze starają się wypchnąć przywódcę żeby mógł uciec,diabeł od czasu do czasu da mu w łeb i z powrotem do kotła polski kocioł - praca tylko dla zasłużonych szatanów, absolutny brak roboty, bo tu jak ktoś próbuje uciec to zaraz pozostali wciągają go z powrotem OMG za takie dowcipy Syphilis i pozostali będą wsadzać do pudła jak już zostaną Ziobrami bis - mam przesrane. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#947 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
Tez uwazam ,ze ksieza nie sa "swietymi osobami" ale niepowinienes tego porownywac do RP.Wlasny kraj to wartosc najwyzsza ktora powinno sie szanowac i dbac Slawa RP |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#948 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Tez mi kurwa dowcip. Puenty mozna sie domyslic po przeczytaniu 1 linijki. Zastanawiam sie czy to nie sluchacze powinni zaczac sie dostosowywac do twojego poziomu. I nie mowie tego dlatego, ze jedziesz polakow. Prosze bardzo nie podoba ci sie, w porzadku, kazdy moze miec wlasne zdanie ale jak chcesz napisac cos smiesznego to napisz cos naprawde smiesznego bo piszac takie dowcipy pokazujesz tylko jak bardzo jestes zalosny. Ps: Ile lat ma twoja mama? Ja zawsze myslalem ze "moherki" to sa po szescdziesiatce. Mam nadzieje ze wiesz, ze im starsza kobieta tym wieksza szansa na to ze urodzi dziecko z zespolem downa? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#949 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Spróbuj mimo wszystko jest trochę ludzi dobrej woli i ktoś może sypnie kasą ![]() ps.Syphilis dbać o dobro swojego kraju to m.i. zachowywać sie tak aby inni nie musieli się za ciebie wstydzic lecz mogli być dumni z tego że pochodzą z tego samego kraju. Jesteś dumny jak widzisz w tibii że ktoś po polsku rozmawia i chwali się że kogoś okradł, zrobił mu PA lub pk bez powodu? Ostatnio edytowany przez strausss - 31-07-2007 o 21:57. Powód: ps |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#950 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 07 2007
|
![]() A chuj ci w dupe.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#951 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dziękuję ale nie skorzystam z propozycji - jestem heteroseksualny.
I nie afiszuj się tak ze swoją orientacją seksualną składając takie propozycje, bo jakiś PRAWDZIWY POLAK zaraz ci nawrzuca.Gejów też nie lubią, nie tylko tych którzy mają własne zdanie. ps.jaki ładny thread na forum tibia.com - Freedom for Viltherius Dendettus. Nargoriel następny kozak się zesrał? kto następny? może superkozak Wr00n? kiedy bedzie "Berserker ostrzy has paid for his freedom" - cierpliwie czekam i pewnie się doczekam ![]() Ostatnio edytowany przez strausss - 31-07-2007 o 22:28. Powód: ps |
![]() |
![]() |
![]() |
#952 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 01 2007
Lokacja: Bielsk Podlaski
Stan: Niegrający
Imię: Viltherius
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#953 |
Zbanowany
|
![]() @up
Ten topic powinni zamknac, przeciez juz po wojnie.. "NIGDY NIE ZAPLACE, WE LIVE FOREVER WE DIE TOGETHER !!11 I FIGHT UNTIL LEFEL1 UNTIL ROOOOOOK" żałosne.. płacić! ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#954 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
Lokacja: Parkowa
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 103
Skille: 92
Poziom mag.: 19
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#955 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2006
|
![]() Nie odpisujcie mu to da se spokój .... takie trudne??
W sumie ma chlopak wiele racji w tym co pisze. Strausss Jednak patrząc na twoje posty widzę że widzisz tylko złe cechy Polski i Polaków. A postaraj sie kiedyś spojrzeć na tą druga strone medalu (dla niekumatych pozytywne cechy naszego narodu) myśle że warto.... Ostatnio edytowany przez Van ent - 01-08-2007 o 00:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#956 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 01 2007
Lokacja: Warszawa.
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Paladin
Świat: Furora
Poziom: 43
|
![]() Cytuj:
Nigdy jeszcze nie widziałem żeby ktoś stał pod dp i sie chwalił że kogoś ojebał, zajebał, zrobił PA na kimś. Jedziesz po ludziach bo zostałeś skrzywdzony przez nich, wiem to jest smutnem tez kilka razy mnie zabili albo rządali "Boh or die" , ale nie rozpaczam z tego powodu i nie jade Polaków za to że tak zrobili. To jest elemnt gry. Jak sie nie podoba, nie graj... proste, nie? Topic a szkoda że ta wojna sie kończy, skończyła, można było powalczyć według mnie nie byliście bez szans. ;o
POLONIA!!! Ostatnio edytowany przez VeB - 01-08-2007 o 01:20. Powód: dopisek |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#957 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2006
Lokacja: Wilkasy
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: nje wjem
Świat: AZURA
Poziom: hmm
Skille: bylo 98
|
![]() Cytuj:
Ty moze idz na jakies inne forum bo to forum o tibi wejdz se na tvn 24.pl i tam napisz te smuty jakie piszesz tu moze cie pokaza w szkle kontaktowym ?.Berserker ostrzy niewyplaci sie nigdy bo mu sie niechce grac i ma troszke honoru ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#958 |
Użytkownik forum
|
![]() Sam idz na inne forum, najlepiej zal.pl
|
![]() |
![]() |
![]() |
#959 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Osrali ci glowe. Odnosnie 2 czesci: A co jestes dumny jak ktos nie zrobi pk bez powodu? Jak mozna robic pk bez powodu?! Jak mozna zabijac kogos na swiecie pvp?! Za to powinni banowac, co ja mowie za to powinni zamykac do wiezienia! Edit: Ktos tam napisal, ze jest to element gry(pk) i ja sie z tym w pelni zgadzam. W zasadzie to jest to najlepszy z elementow tej gry. @pies Mowiles cos na temat tego, ze czekasz na post az zerk sie wyplaci. Jezeli nawet ta postac sie wyplaci ( w co watpie) to na pewno nie bede to ja tylko nowy owner ktory kupi tego chara jezeli go postanowimy sprzedac. Smiejesz sie, ze ja jestem "superkozak"? Moze pokaz nam kto jest prawdziwym kozakiem i podaj name swego chara. Zobaczymy smieciu czy dalej bedziesz taki pyskaty. Edit2: Ty syphilis ty to w ogole wy*******aj na forum pod tytulem jak pozbyc sie kily. Ostatnio edytowany przez wr00n - 01-08-2007 o 01:47. |
|
![]() |
![]() |