![]() |
#922 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2007
Lokacja: Zielona Góra
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: Xerena
Poziom: 40+
Skille: secret
Poziom mag.: 5
|
![]() Cytuj:
Hail Tengu _/ Hail Octal _/
![]() |
![]() |
#923 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 06 2007
Lokacja: ~Wro~
Profesja: Elite Knight
Świat: Thoria
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#924 |
Użytkownik Forum
|
![]() HEhe, ehhh wy moi nieudacznicy :* Jestescie jak chorągiewki, dzis jebiecie polaków bo to oni wam zawinili, a jutro jakis szwed zrobi na was PA i bedziecie jechac na nich =(
![]() |
![]() |
#925 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Po drugie hunt od Tengu był na skutek nieporozumienia i jak się okazało dało się to wyprostować - nic nie płaciłem, po prostu jak się normalnie rozmawia z normalnymi ludźmi to dużo spraw można załatwić pokojowo. Po trzecie , nie biorę udziału w tej wojnie bo mam to w dupie - ktokolwiek wygra, ten będzie rządził i niech nikt mi nie pieprzy głupot że łatwiej dogadać się z rodakiem w razie hunta bo to gówno prawda. Jak dotąd miałem do czynienia z normalnymi swe i z popierdolonymi polakami(oprócz kilku naprawdę spoko kolesi).Nie mówię że wszyscy są źli tylko że jest ich naprawdę wielu |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#926 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 01 2007
Lokacja: Bielsk Podlaski
Stan: Niegrający
Imię: Viltherius
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#927 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 01 2007
Lokacja: Warszawa.
Profesja: Paladin
Świat: Furora
Poziom: 43
|
![]() strauss jak ci tak bardzo przeszakadzają Polacy i ich tak bardzo nie lubisz i wstydzisz to wy*******aj za granice, do Rosji najlepiej tam też Polaków nie lubią, zmień obywatelstwo, naucz sie języka, obyczai, kultury i bedziesz miał święty spokój i wtedy sobie możesz gadać "pierdoleni polacy" albo cos w tym stylu.
![]() |
#928 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2005
Lokacja: Wrocław
Imię: Luksus Ithil
Profesja: Knight
Świat: Elysia
Poziom: 76
|
![]() Hmm mam juz dosc zabawy z dziećmi. Tengu choc ma 70-80 lvli nie potrafi nas pokonać w czystej walce, wiec musza miec szpiegów bo inaczej sobie nie poradza. Nomsiego i wiekszosc tych baranow to znam od jakis 4 lat jeszcze z czasow Danubii, Elysii i dostawali po d^&*$. Z Morgany tez polecieli z hukiem. Tutaj tez byli do pokonania i te 80 lvli przewagi nie wiele im dawalo. Niestety brak juz checi, malo osob, wakacje i tyle. Ja juz sobie odpuszczam Xerene, a w najblizszym czasie zobaczymy co z postacia jak wróce z wakacji.
Powodzenia & GL ![]() Ps. Bede obserwowal ten server nadal, bo chce zobaczycyc jak szybko wezma sie znowu za sprzedawczykow i wykupionych ![]()
![]() |
#929 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2006
Lokacja: Wilkasy
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: nje wjem
Świat: AZURA
Poziom: hmm
Skille: bylo 98
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#930 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 03 2007
Lokacja: wwa
Profesja: Royal Paladin
![]() |
![]() Ehh widze ze juz po walce ;p Wszyscy powoli sie splacaja takze zapraszam na thorie
![]() ![]() Pozdro!
17:13 Eternity Rob [60]: masz DOKLADNIE 5 zl? 17:14 Bakunlen [84]: za sec zobacze tylko skoncze jesc oki? 17:14 Eternity Rob [60]: to co ty to kurwa w sejfie masz? 17:15 Bakunlen [84]: nie ale jak wstane to mi kot wpierdoli kotleta ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#931 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
A co do wy*******ania za granicę - dlatego że w Polsce jest bardzo wielu debili takich jak ty to mam emigrować zamiast próbować coś zmieniać? Ty chyba też jesteś z tych co to morda pełna frazesów jacy Polacy są wspaniali, a ty już możesz być mendą bo nie widać cię w tłumie.Przypadkiem nie Młodzież Wszechpolska? Reasumującm, twoja reakcja jest bardzo typowo polska niestety -nieważne jakie są fakty, jak nie pasują od oglądu rzeczywistości to tym gorzej dla faktów.A fakty są takie że zanim poznałem kilku spoko kolesi to spotkałem mnóstwo popaprańców - marna statystyka. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#932 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 01 2007
Lokacja: Bielsk Podlaski
Imię: Viltherius
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#933 |
Zbanowany
|
![]() Była wojna, ni ma wojny
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#934 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jak widać ty nie zrozumiałeś nic
![]() Zapomniałem że poziom wypowiedzi powinno dostosowywać sie do poziomu odbiorców. "nieważne jakie są fakty, jak nie pasują od oglądu rzeczywistości to tym gorzej dla faktów" Translate - nieważne jak jest naprawdę ja mam rację i chuj Czyli mogę być dupkiem, wszyscy moi kumple też i chociaż są Polakami to Polacy są the best. Ta pieprzona polska megalomania - może zacząć od siebie, spróbować grac fair, bez thiefowania i random pk.Może czasem komuś pomóc, dać jakieś itemki na początek i podpowiedziec jak grac zamiast sypać "noob" i wjeżdżać na rodzinę. Qrva mać,prawie każdy Polak to kozak, on rządzi servem i nikt mu nie podskoczy.Do czasu aż dostanie w pipke, wtedy ogon pod siebie i po kozaku. A nie można po prostu mieć trochę szacunku do innych i normalnie sie do nich odzywac a skakańców olewać i nie dawać się wciągac w pyskówki? Zreszta po co ja to piszę, i tak zaraz ktoś napisze żebym s*******ał na Madagaskar.Bo to Polska właśnie i tak się tu rozmawia. |
![]() |
![]() |
![]() |
#935 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Iława
Imię: Kazuru / Kere amagorius
Świat: Azura / Obsidia
|
![]() Cytuj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#936 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 01 2007
Lokacja: Warszawa.
Profesja: Paladin
Świat: Furora
Poziom: 43
|
![]() strausss
a czy ja powiedziałem że wszyscy Polacy są wspaniali? ty w swoich wczesniejszych postach pisałeś cos w stylu "pierdoleni Polacy" "pojebani Polacy" to ci powiedziałem ze jak tak bardzo źle sie czujesz to mozesz wyjebać z Polski i tyle. No pewnie, jakbym powiedział wy*******aj na Jamajke to też być powiedział ze tam byłeś i akurat lubią Polakow? Ogarnij sie i nie pierdol kurwa na cały naród bo sam jesteś Polakiem wiec nie rozumiem twojego biadolenia...
![]() |
#937 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2006
Lokacja: Wilkasy
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: nje wjem
Świat: AZURA
Poziom: hmm
Skille: bylo 98
|
![]() Dobra spokoj poco wy sie klucicie ? Dam wam cos na rozluznienie
![]() http://www.youtube.com/watch?v=620y8CBjR8M JA YETI I CHUJ Z TYM |
![]() |
![]() |
![]() |
#938 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 07 2007
|
![]() Strausss
Za same teksty typu <<pojebani Polacy>> Powininni cie w betonie lub asfalcie zakopac bo w polskiej ziemi szkoda takiego <Polaka> chowac ![]() 88 |
![]() |
![]() |
![]() |
#939 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 11 2006
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
@Zwis~~ zgadzam sie ;] |