Cytuj:
Oryginalnie napisane przez wr00n
Odnosnie 1 czesci:
Osrali ci glowe.
Odnosnie 2 czesci:
A co jestes dumny jak ktos nie zrobi pk bez powodu? Jak mozna robic pk bez powodu?! Jak mozna zabijac kogos na swiecie pvp?! Za to powinni banowac, co ja mowie za to powinni zamykac do wiezienia!
Edit:
Ktos tam napisal, ze jest to element gry(pk) i ja sie z tym w pelni zgadzam. W zasadzie to jest to najlepszy z elementow tej gry.
@pies
Mowiles cos na temat tego, ze czekasz na post az zerk sie wyplaci. Jezeli nawet ta postac sie wyplaci ( w co watpie) to na pewno nie bede to ja tylko nowy owner ktory kupi tego chara jezeli go postanowimy sprzedac. Smiejesz sie, ze ja jestem "superkozak"? Moze pokaz nam kto jest prawdziwym kozakiem i podaj name swego chara. Zobaczymy smieciu czy dalej bedziesz taki pyskaty.
Edit2:
Ty syphilis ty to w ogole wy*******aj na forum pod tytulem jak pozbyc sie kily.
|
Ach, jakaż cięta riposta,cóż za ironia.
Debil.
Oczywiście że można robić pk bez powodu.Kraść też można.I z tego jesteś taki dumny?Nie łamie to tibia rules ale to nie znaczy że jest to powód do dumy.Random pk i thief to to taki sam gnojek.Gratuluję dobrego samopoczucia wynikającego z faktu bycia gównem.
A co do kozakowania - to nie ja tylko ty kozakujesz i niedługo skończy się rumakowanie bo Berserker ostrzy zapłaci ale oczywiście będzie to "new owner"
LOL.
Żałosny hipokryta.
A name chara nie podaję bo chcę normalnie grać a nie ganiać się z takimi popaprańcami jak ty.
Temat do zamknięcia bo i tak już po wojnie