Zobacz pojedynczy post
stary 03-08-2007, 10:13   #14
Sados
Użytkownik forum

Data dołączenia: 30 07 2007

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Arczeron Pokaż post
@up
jeszcze mi pewnie powiesz ze skladales tego pc i ze wyszedl ci taniej niz gotowiec z supermarketu? te czasy minely, ja ostatnio (no dobra, dwa miechy temu ) trafilem na zajebistą promocje w carefour (tak to sie pisze?) pc core 2 duo 1,8ghz na rdzen, 1gb ram, geforce 7300 gs 512 mb ram (!) reszty configu nie pamietam do tego jeszcze byl monitor lcd 17, wszystko kosztowalo jakies 2100 zł. sprawdzalem potem na komputroniku ceny calego sprzetu jaki byl w skladzie komputera i cena wyszla mniej wiecej (minimalnie mniej albo wiecej) ta sama a w komputroniku jeszcze bym musial za przesylke / przesylki placic
zdaje ci się że ta konfiguracja jest zaje***, tak zacznijmy od płyty głównej, trala mamy tanie gówno gigabajta, w którym ci się tranzystory(te bateryjki) powylewają przez co komp będzie miał zwiechy(cena 150~~ zł) ramy (o mój boże) podejżewam że goodram z 533 mhz(kolejne 90 zł)a w tej cenie no z 70 zł drożej można lepszej firmy kupić 800 mhz i 1 gb, proc jest ok ładne oc itp, ale pewnie z serii z l2 mającym 2 mb co kosztuje 250-300 zł, k graf 7300 gs są już bardzo tanie od pól roku i do gier niezbyt 200zł, nagrywarka 100zł, obudowa + zasil 150 i monitor z kontrastem 300:1 400 zł wow, i jest taniej
tadam cena to - 1200-1300 zł jak z neta licząc przesyłke dla każdej żeczy oddzielnie...

tak tak komputronik... Allegro.pl oraz sklep.benchmark.pl i do k.graf icomp.pl 3 wdłg mnie najlepsze sklepy na necie tu złożysz ze kompa nawet 40 % taniej niż na innych wyłudzających kase sklepach...

Ostatnio edytowany przez Sados - 03-08-2007 o 10:17.
Sados jest offline   Odpowiedz z Cytatem