Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lupa'Aziro
Witam,
te wasze dywagacje na temat tego co powinni zrobić i tego co jest źle zrobione oraz tego jak to CIP soft niszczy tą grę i że wersja 7.6 była RoX świadczą jedynie o tym że tak naprawdę nie rozumiecie idei tej gry ani ducha MMORPG nawet jego najprostszym jego znaczeniu. Płytkość waszego spojrzenia powoduje to że nigdy nie doznacie spełnienia w Tibijskie świecie, mianowicie chodzi o to że nie ważne jakie zmiany CIP soft wprowadzi wy zawsze będziecie narzekać i będziecie mieli im to za złe a to z tego powodu że leży to chyba w waszej naturze. Mam świadomość tego że większość z was jest w takim etapie życia w którym nie posiadacie umiejętności w mirę logicznego rozumienia nie których spraw, ale gdybyście przez chwile zastanowili się tak naprawdę intensywnie na temat zmian jakie wprowadza CIP sof za każdym update'm. Zauważylibyście to że za każdą zmianą Tibia nabiera coraz to większego kolorytu i staje się co raz bardzie ciekawsza.
Lupa
|
Moim zdaniem wersja 7,6 nie była rox bo wtedy wprowadzono różdzki i dziecie neo zaczęły sie mnożyć.
Jeżeli odpowiada ci to co robi cipsoft z tibia to wielkie congratz dla ciebie.
Prawda jest taka że te ****** z niemiec niszcza tą grę nie mając o niej żadnego pojęcia. Jedyie co mi się podoba z update'ów to nowe tereny, potwory, i grafiki a nie te ich "balansowanie profesji". I powiedz mi co jest takiego ciekawego w tibi 8,0, twoim zdaniem powinna ona być ciekawsza od poprzednich wersji. Gówno wiesz a piszesz. Powiem ci dziecko, że tibia 7,4/7,5 była najciekawszą. Dlaczego? Dlatego, że wtedy było wiele nieodkrytych terenów, nieodkryte questy, każdy interesował sie np. językiem beho, sekretem excaliburga/ magiclongsworda, zagadkami pustyni jakundaf, wierza na wzgurzach femor. Do tego równierz panowała ciekawa i miła atmosfera, było mało noobów. A teraz masz co?? k***a kupe noobów, kupe questów typu idz zabij i zgarnij. Gdzie sie podziały pytania, zagadki, gdzie ten twój "rpg". Teraz się zastanów co napisałeś i jeżeli nadal uważasz, że masz rację to proszę napisz mi dowody na to że tibia staje się coraz ciekawsza...
Hot ,eh?