Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Fora główne > Niusy

Notki

Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 03-08-2007, 01:56   #241
Nitro Evil$
Użytkownik Forum

Nitro Evil$'s Avatar

Data dołączenia: 28 01 2006
Lokacja: Bielsko City

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Valoria
Poziom: 103
Poziom mag.: 61
Domyślny

żal cipsoft to deblile...

Przecież taki 150ek na forstach robi sobie 150k/h + i wpizdu zarabia
A taki 150ms na wrlach to teraz nie zrobi nawet 150k/h nie mowiąc o tym ze bedzie mial waste jak choleraaaa

Najlepsza tibia gdy były te stare outfity, nie było hotkeyów, ani wandów.
moze mnie ktos oswiecic która to byla?

ty
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=188129

FREERIDE ON THE BIKE \,,/
Nitro Evil$ jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 03-08-2007, 02:48   #242
elysiaforever
Użytkownik Forum

elysiaforever's Avatar

Data dołączenia: 18 05 2007

Stan: Niegrający
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Xerionis_Family Pokaż post
Teraz trochę się zastanów, przeczytaj to co napiszę, i znowu się zastanów.

Trenowanie mlvla sorcem/drutem to nie jest robienie run - to jest używanie czarów które nie zabierają souli i można ich używać do znudzenia. Kiedy magiczne profesje robią runy to jest już podwójny zyk - mlvl (skilowanie) + niezły zarobiek.

Teraz pewnie możesz powiedzieć, że jednak oni potrzebują na trenowanie fooda. I to prawda, ale taki paladyn potrzeboje speary i kamienie, fooda również żeby trenować mlvl do używania run. Taki knight na początku też musi porobić trochę mlvl aby mógł używać uh itd... tak więc najtrudniej się skiluje paladynem bo trzeba często uzupełniać food i amunicję, knight nie potrzebuje amunicji a fooda weźmie więcej dzięki udźwigowi i temu że nie musi mieć ammo, a taki sorc/druid to stoją przed depo i trenują więc nie ma problemu.

Następnym razem zanim powiesz że magowie potrzebują souli do trenowania to się zastanów... i powtarzaj ten proces do momentu gdy sobie przypomnisz moje słowa: trenowanie mlvla to nie robienie run!

Twój kumpel bił na skilu 70 po 150-200 w guardy z rsów?? OMG to niesamowite!! Jak ja bym chciał takie hity mieć na skilu 81... prawda best hita mam 270+ z magicznego speara w draga, czasami wchodzą hity ponad 200, ale bez przesady średnią hitów mam może około 100... no ale skoro jest tak jak mówisz to świetnie, muszę kilka razy paść żeby mieć 70 skila i takie hity będę walił! Patrzcie ludzie uczą się całe życie... (ale wielka iroooonia).

Porównujesz hity paladyna ze skilami 70 ze swoimi hitami z wand?... wandy to tylko taki maluteńki dodatek dla sorców, który spowodował masowe klonowanie się nobów z magicznymi profesjami którymi bardzo łatwo się expiło. Prawdziwą bronią sorców i drutów są runy - hmm lub sd. Natomiast prawdziwą bronią pallów - po update - są royal speary bo każdy ich używa. Teraz porównaj sobie swoje hity z hmm z naszymi z royal spearów. Ah no i zapomniał bym! Royal speary można dostać tylko na pacc, więc to gorsza sytuacja niż sorców którzy mają bez problemów na faccu hmmy i mogą sobie je sami robić. Nawet sd mogą robić na faccu, a taki paladyn może robić power bolta tylko na faccu i to od 59 lvla za kosmiczną ilość manny.

Chcesz się bawić to się BAW! Ciesz się, że w ogóle możesz pograć w fajne mmorpg i za to nie płacić. Nie dość, że nic sam nie wnosisz tylko zajmujesz za free miejsce na serwie to jeszcze czegoś żądasz? No proszę cię bez przesady!...

Tak więc proszę cię przemyśl to.

P.S. Pewnego razu policjant powiedział: Myślę więc jestem!... i zniknął...
patrze na tego debila i jest mi go po prostu zal... ty w pizdzie byles i gowno wiesz... jak dla mnie to tibia 7.6 byla najbardziej zbalansowana profesja. TYLE.

Siema typy jestem graczem pierwszej ligi
Posługuję się rapem zatem nie na migi
grzeję jak słońce latem i dziewczyny w dół staniki
Lecę nad Missisipi mam nawyki takie
elysiaforever jest offline  
stary 03-08-2007, 03:11   #243
Michael Jackson
Użytkownik Forum

Michael Jackson's Avatar

Data dołączenia: 19 08 2005

Profesja: Elder Druid
Domyślny

Dużo ludzi mówi, ze magowie nazekają bo zajebali im hity i ze przed 7.6update bylo gorzej to nie powinni narzekać. Ale kurwa teraz mag na 100 lvlu ma słabsze hity od knighta, który nie traci kasy na zadawanie obrażeń a mag traci. A w dodatku pierdolneli jakąś tabelkę z sufitu ze magiem sie expi 2-3 razy szybciej bez wasta. Kurwa gdzie? Jedyna opcja to dragi(które trzeba zajmować 2dni przed a i tak sie pewnie nie wejdzie). I to jedyne mniejsce gdzie da sie expic bez wasta i nie ma tam 300k/h jak podaje tabelka!
stary 03-08-2007, 03:12   #244
Khadagan
Użytkownik forum

Data dołączenia: 26 03 2007

Problem

Brawo dawno tak sie nie uśmiałem najpierw zacznijcie grać w tibie a potem twórzcie te żałosne wykresy nie macie pojęcia o grze która tworzycie. Pomyślcie o konsekwencjach swoich czynów zamiast wspierać nobów a karcić progamerow !
Khadagan jest offline  
stary 03-08-2007, 09:02   #245
Rozqu
Użytkownik Forum

Rozqu's Avatar

Data dołączenia: 23 07 2006
Lokacja: Bydgoszcz

Imię: Manownik
Świat: Nebula
Domyślny

Tak.. Tibia 7.6 byla ze tak powiem zbalansowana?
Kto twierdzi ze Sorc/Druid zrobia mniej expa to sie myli oczywiscie nie mowie ze update mi sie podoba haa.. Moim profesja PvP : Palowi odebrali sdki tak tak wiem maja exori con a sorca i druta sile sd no ale coz chcialem tylko dodac ze Sorc nadal moze zrobic wiecej expa ale z waste.

/cya
Rozqu jest offline  
stary 03-08-2007, 09:35   #246
Skowerowypallek
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 27 02 2007

Profesja: Rookstayer
Domyślny

Dawno, dawno temu magowie żeby expic robili godzinami runy, ale gdy mag sie stał łatwy wiekszośc dzieci zaczynała gre magiem i niewyobrazają sobie teraz posiedziec troche i porobic runy przy okazji trenic mlv.A co do palla ile razy można wam mówić zobaczcie co miał pall przed update na 80 skilu walilem jak raz na ro weszlo te 150 walnolem, ale jakies dziecko powiem ze miałem sd, tak miałem tylko ze z sd z 16mlv na 55lv+ walnolem z 220, i żeby isc na piraty poexpic wbić te 20% lv szło ok 900 boltów. 3gp x 900 boltów=2700 + czasem trzebylo uzyć mf.Sytłacja postaci magicznych nijestes taka zła, jedynie druidzi mają prze*ebane, ponieważ 0 czarówna facc, 2 czary przydatne na pacc czyli: exori vis, exori mort.
Czy przed update na forum wszysyc palladynowie płakali ze ledwo co na expiniu na + wychodze i wale smieszne hity.

Gra sie dla przyjemności.
Skowerowypallek jest offline  
stary 03-08-2007, 10:05   #247
MisticLegend
Użytkownik forum

MisticLegend's Avatar

Data dołączenia: 01 07 2007
Lokacja: Gliwice

Stan: Na Emeryturze
Świat: Danubia
Poziom: 60
Domyślny

Cytuj:

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH no comment Czapki z głów normalnie!
Weź pod uwagę, że palek exori conem zadaje w ludzi dmg moze o 100 mniejszy od takiego UE a zjada mu 35 many... pomyśl
MisticLegend jest offline  
stary 03-08-2007, 11:01   #248
VENAEN
Użytkownik Forum

VENAEN's Avatar

Data dołączenia: 14 12 2005

Imię: VENAEN
Profesja: Druid
Świat: Luminera
Domyślny

Według mnie wystarczy zmienić tylko jedną rzecz niech wandy i rody będą zależne od mlvl wtedy PG jezeli nabijali tylko lvl i tak bedą stękać ,że są słabi a kto gra tak jak powinnien grać będzie zadowolony
stary 03-08-2007, 11:42   #249
Vil
eX Moderator

Vil's Avatar

Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki

Vil ma numer GG 3989309
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Filipeck Pokaż post
Żeby wbić 52 mlvl trzeba afkować dobry miesiąc BEZ PRZERWY! Na promocji oczywiście...
hi - buy 20 mana fluid - yes ?
stary 03-08-2007, 11:49   #250
Dariusz
Użytkownik Forum

Dariusz's Avatar

Data dołączenia: 17 08 2004
Lokacja: kazo

Stan: Na emeryturze
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 40
Skille: 68/64
Poziom mag.: 4
Domyślny

Niestety ta gra mnie irytuje...
Kiedyś ją bardzo lubiłem, ale teraz kiedy podchodzę do niej z dystansem, to nie do pomyślenia jest, żeby przez tyle lat męczyć się z balansowaniem postaci... W innych grach takiego problemu nie ma, a tutaj, co poł roku pojawia się ten sam problem. Temu zabierają, tamtemu dają, a tego to jeszcze z niczym zostawiają Taka jest prawda, że reguł gry nie powinno się zmieniać w trakcie albo robić to raz na jakiś czas, a nie co poł roku...

hiho jestem knightem i mieszkam w kazo.
nie lubie skillowac moze niedlugo guardy zaczne zabijac
Dariusz jest offline  
stary 03-08-2007, 11:55   #251
Lupa'Aziro
Użytkownik Forum

Lupa'Aziro's Avatar

Data dołączenia: 23 07 2007

Imię: Lupa'Aziro
Profesja: Royal Paladin
Świat: Lucera
Poziom: 99+
Skille: 97+/79+
Domyślny

Witam,
te wasze dywagacje na temat tego co powinni zrobić i tego co jest źle zrobione oraz tego jak to CIP soft niszczy tą grę i że wersja 7.6 była RoX świadczą jedynie o tym że tak naprawdę nie rozumiecie idei tej gry ani ducha MMORPG nawet jego najprostszym jego znaczeniu. Płytkość waszego spojrzenia powoduje to że nigdy nie doznacie spełnienia w Tibijskie świecie, mianowicie chodzi o to że nie ważne jakie zmiany CIP soft wprowadzi wy zawsze będziecie narzekać i będziecie mieli im to za złe a to z tego powodu że leży to chyba w waszej naturze. Mam świadomość tego że większość z was jest w takim etapie życia w którym nie posiadacie umiejętności w mirę logicznego rozumienia nie których spraw, ale gdybyście przez chwile zastanowili się tak naprawdę intensywnie na temat zmian jakie wprowadza CIP sof za każdym update'm. Zauważylibyście to że za każdą zmianą Tibia nabiera coraz to większego kolorytu i staje się co raz bardzie ciekawsza.

Lupa
stary 03-08-2007, 12:03   #252
Santaks
Użytkownik Forum

Santaks's Avatar

Data dołączenia: 09 03 2007
Lokacja: Wrocław

Imię: Santaks
Świat: Antica
Poziom: 150
Skille: 21/27
Poziom mag.: 70
Santaks ma numer GG 9595083
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vil Pokaż post
hi - buy 20 mana fluid - yes ?
Żałosny jesteś, grałeś kiedyś sorciem ? czy tylko męczyłeś bezmyślnie swojego tępego knighcika? którym w ogóle nie trzeba myślec, knight jest czołgiem ktury expi na potworkach które bierze na hita.
Gówno się znasz więc nie wypowiadaj się w takich kwestiach okej?? ?
Hail Noob

p.s sorry ze tak ostro, ale krew mnie zalewa gdy czytam bzdury jakie pisze moderator "naj lepszej strony polskiej o tibii"- jakie on moze miec pojecie o tej grze majac 70 knighta?

Ostatnio edytowany przez Santaks - 03-08-2007 o 12:07.
Santaks jest offline  
stary 03-08-2007, 12:54   #253
Finch
Użytkownik Forum

Finch's Avatar

Data dołączenia: 04 02 2007
Lokacja: Bartoszyce

Finch ma numer GG 3884618
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lupa'Aziro Pokaż post
Witam,
te wasze dywagacje na temat tego co powinni zrobić i tego co jest źle zrobione oraz tego jak to CIP soft niszczy tą grę i że wersja 7.6 była RoX świadczą jedynie o tym że tak naprawdę nie rozumiecie idei tej gry ani ducha MMORPG nawet jego najprostszym jego znaczeniu. Płytkość waszego spojrzenia powoduje to że nigdy nie doznacie spełnienia w Tibijskie świecie, mianowicie chodzi o to że nie ważne jakie zmiany CIP soft wprowadzi wy zawsze będziecie narzekać i będziecie mieli im to za złe a to z tego powodu że leży to chyba w waszej naturze. Mam świadomość tego że większość z was jest w takim etapie życia w którym nie posiadacie umiejętności w mirę logicznego rozumienia nie których spraw, ale gdybyście przez chwile zastanowili się tak naprawdę intensywnie na temat zmian jakie wprowadza CIP sof za każdym update'm. Zauważylibyście to że za każdą zmianą Tibia nabiera coraz to większego kolorytu i staje się co raz bardzie ciekawsza.

Lupa
Moim zdaniem wersja 7,6 nie była rox bo wtedy wprowadzono różdzki i dziecie neo zaczęły sie mnożyć.

Jeżeli odpowiada ci to co robi cipsoft z tibia to wielkie congratz dla ciebie.
Prawda jest taka że te ****** z niemiec niszcza tą grę nie mając o niej żadnego pojęcia. Jedyie co mi się podoba z update'ów to nowe tereny, potwory, i grafiki a nie te ich "balansowanie profesji". I powiedz mi co jest takiego ciekawego w tibi 8,0, twoim zdaniem powinna ona być ciekawsza od poprzednich wersji. Gówno wiesz a piszesz. Powiem ci dziecko, że tibia 7,4/7,5 była najciekawszą. Dlaczego? Dlatego, że wtedy było wiele nieodkrytych terenów, nieodkryte questy, każdy interesował sie np. językiem beho, sekretem excaliburga/ magiclongsworda, zagadkami pustyni jakundaf, wierza na wzgurzach femor. Do tego równierz panowała ciekawa i miła atmosfera, było mało noobów. A teraz masz co?? k***a kupe noobów, kupe questów typu idz zabij i zgarnij. Gdzie sie podziały pytania, zagadki, gdzie ten twój "rpg". Teraz się zastanów co napisałeś i jeżeli nadal uważasz, że masz rację to proszę napisz mi dowody na to że tibia staje się coraz ciekawsza...
Hot ,eh?

Finch jest offline  
stary 03-08-2007, 13:20   #254
Lupa'Aziro
Użytkownik Forum

Lupa'Aziro's Avatar

Data dołączenia: 23 07 2007

Imię: Lupa'Aziro
Profesja: Royal Paladin
Świat: Lucera
Poziom: 99+
Skille: 97+/79+
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Finch Pokaż post
Moim zdaniem wersja 7,6 nie była rox bo wtedy wprowadzono różdzki i dziecie neo zaczęły sie mnożyć.

Jeżeli odpowiada ci to co robi cipsoft z tibia to wielkie congratz dla ciebie.
Prawda jest taka że te ****** z niemiec niszcza tą grę nie mając o niej żadnego pojęcia. Jedyie co mi się podoba z update'ów to nowe tereny, potwory, i grafiki a nie te ich "balansowanie profesji". I powiedz mi co jest takiego ciekawego w tibi 8,0, twoim zdaniem powinna ona być ciekawsza od poprzednich wersji. Gówno wiesz a piszesz. Powiem ci dziecko, że tibia 7,4/7,5 była najciekawszą. Dlaczego? Dlatego, że wtedy było wiele nieodkrytych terenów, nieodkryte questy, każdy interesował sie np. językiem beho, sekretem excaliburga/ magiclongsworda, zagadkami pustyni jakundaf, wierza na wzgurzach femor. Do tego równierz panowała ciekawa i miła atmosfera, było mało noobów. A teraz masz co?? k***a kupe noobów, kupe questów typu idz zabij i zgarnij. Gdzie sie podziały pytania, zagadki, gdzie ten twój "rpg". Teraz się zastanów co napisałeś i jeżeli nadal uważasz, że masz rację to proszę napisz mi dowody na to że tibia staje się coraz ciekawsza...
Hot ,eh?
Ze stylu twoje wypowiedzi mogę wnioskować tylko tyle że albo masz poważne problemy z samookreśleniem siebie albo po prostu jest bardzo ale naprawdę bardzo sfrustrowanym człowiekiem, no ale to tak tylko na marginesie. Aha nazywając mnie "dzieckiem" bardzo mi pochlebiasz i powiem Ci że bardzo bym chciał moc nadal nim być.

Co do twoje oblerzywego podejścia do mojej wypowiedzi i do zarzutów jakie przedstawiłeś z chęcią odpowiem ci na twoje pytania i mam nadzieje że dzięki temu staniesz się lepszym człowiekiem.

Nowe tereny jak zawsze są łakomym kąskiem na graczy i one też najbardziej nadają oczywistego korytu grze. Balans postaci jaki sie rozpoczął wraz z wprowadzenie wand 'ów oraz zmian dotyczących magii spontanicznej (czy nie runów) spowodował z aktywizował magów którzy w końcu mogli czerpać całymi garściami z dobrodziejstwa Tibi. Ostatni "up" jest kontynuacją balansowania postaci i jak wiadomo przynius on zmiany w grze dotyczące rycerzy i paladynów no i również magów (która to zamiana stała się "ością w gardle" wielu graczy). Jeżeli uważasz że te zmiany nie wychodzą grze na dobre to jesteś w wielkim błędzie gdyż liczba graczy roście nie maleje i sama zabawa stała sie ciekawsza dzięki wprowadzonych w tym "up" nowych czarów jak i nowych możliwości prowadzenia walki z potworami.
Co RPG to nie będę się z tobą spierał czy to jest winna CIP ze ludzie stracili zapała do poszukiwań i rozgryzania zagadek bo prawda jest tak że to sami gracze wybrali taką drogę.
Ty sam rzucając banałami w stylu "językiem beho, sekretem excaliburga/ magiclongsworda," pokazujesz tylko że jesteś jednych z tych którzy maja dużo do powiedzenia nie wiedzą nic no ale to już twoja sprawa...

Lupa
stary 03-08-2007, 13:32   #255
DRoN
Użytkownik Forum

DRoN's Avatar

Data dołączenia: 02 08 2005
Lokacja: Przasnysz

Domyślny

@ Finch

Mi się zdaje, że do fali noobów doprowadziła (oprócz ciągłych ułatwień gry) mechanika gry. Przecież najlepsza gildia może bić każdego i uprzykrzać grę każdemu. A co, jeżeli takim Bossem jest 10 letnie dziecko, które czeka tylko, aż będzie mogło nabić kolejnego fraga, a do tej pory tylko straszy ludzi, bijąc ich na expie, bo ma taki kaprys (lub mama nie dała obiecanego cukierka)?
Dziecko chce czuć się "bogiem" jakiegoś servera, gdzie wszystko będzie zależało od niego, ale żeby to osiągnąć musi poprosić mamę o pacca, tatę o to, żeby kupił mu własny komputer do grania 24/7 i nakłonić kilku trollopodonych kolegów z piaskownicy do pomocy w uprzykrzaniu gry zwykłym tibijczykom.
DRoN jest offline  
stary 03-08-2007, 13:41   #256
Vil
eX Moderator

Vil's Avatar

Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki

Vil ma numer GG 3989309
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Santaks Pokaż post
p.s sorry ze tak ostro, ale krew mnie zalewa gdy czytam bzdury jakie pisze moderator "naj lepszej strony polskiej o tibii"- jakie on moze miec pojecie o tej grze majac 70 knighta?
bedzie tam siedzial tak dlugo jak nie bedzie mozliwe wpisanie do profilu wszystkich posiadanych postaci.

Z nas 2ch zalosny jestes ty, bo nie potrafisz zrozumiec tresci czytanego tekstu.

Poza tym czy bzdura jest fakt, ze przy expieniu z manasami mlvl wpada kilka razy szybciej, a knightowi skill kilka razy wolniej ?

Ostatnio edytowany przez Vil - 03-08-2007 o 14:41.
Vil jest offline  
stary 03-08-2007, 13:48   #257
Fpitolony w sprawe
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 03 08 2006

Profesja: Rookstayer
Domyślny

Cytuj:
Głos z tyłu sali: Hmm, no cóż, ale magowie NADAL są ponad dwa razy silniejsi niż rycerze, czyż nie?
http://erig.net/worldmostxp.php

...
Cos wiecej trzeba mowic?
Fpitolony w sprawe jest offline  
stary 03-08-2007, 13:52   #258
Aduil
Zbanowany

Aduil's Avatar

Data dołączenia: 29 04 2006

Imię: Aduil
Profesja: Elder Druid
Gildia: Silence Army
Świat: Secura
Poziom: 100
Aduil ma numer GG 1774756
Domyślny

Up~ Ehh xP

Cytuj:
Głos z tyłu sali: Hmm, no cóż, ale magowie NADAL są ponad dwa razy silniejsi niż rycerze, czyż nie?
NIE!

A dlaczego? Dlatego iż Ering, pokazuje coś innego... z ostatnich 7dni Expienia jest po 5 Ms/Ed~ na 100 graczy, tak wiem napiszecie mi "zamiast expic, użalacie sie nad sobą", ale niestety [CHAR]Aurade Samix [/CHAR] jeden z niewielu Pgujacych Druidów na Securze, jak i na całej Tibi jest aż 75!

Adu~
Aduil jest offline  
stary 03-08-2007, 14:14   #259
lordvatt
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 25 09 2005

Domyślny

Pierdolicie jak poparzeni.

Cipsoft jak by chciał to by dokoxał wszystkie postacie naraz ale to im się nie kalkuluje!

Chodzi i marketing i zielone czy tam euro i tylko o to! ONI mają was w dupie czy wam się gra podoba ,czy nie. Byle mieć z tego kasę.

Gówno ich obchodzi ze odejdzie 10000000 magów expiacych na faccu skoro knight żeby efektywnie expić musi mieć pacc. A że w tym update dokoksali knighów i palków to tylko oni będą najczęściej tworzonymi postaciami no i oczywiście kupią pacc.

Najbardziej mnie rozjebuje to jak piszecie że podzielili balansacje na X updatów
bo to dużo roboty -.-
Nie chodzi o ilość pracyi włożonych w to trudów (balansacje) czy też "Pójście na jakość a nie ilość" tylko o KASE FORSE MAMONE ZIELONE SIANO KESZ CASH PINIONDZ PIENIĄDZ KAFLE BAŃKI MIEDZIAKI SMALEC SZMALEC DZIEŃGOSY, KAPUCHE, .

Jak tego nie widzicie to jesteście ciotami bądź jesteście młodzi i głupi.

Mam nadzieje że kiedyś otworzycie oczy =|
lordvatt jest offline  
stary 03-08-2007, 14:15   #260
Finch
Użytkownik Forum

Finch's Avatar

Data dołączenia: 04 02 2007
Lokacja: Bartoszyce

Finch ma numer GG 3884618
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lupa'Aziro Pokaż post
Ze stylu twoje wypowiedzi mogę wnioskować tylko tyle że albo masz poważne problemy z samookreśleniem siebie albo po prostu jest bardzo ale naprawdę bardzo sfrustrowanym człowiekiem, no ale to tak tylko na marginesie. Aha nazywając mnie "dzieckiem" bardzo mi pochlebiasz i powiem Ci że bardzo bym chciał moc nadal nim być.

Co do twoje oblerzywego podejścia do mojej wypowiedzi i do zarzutów jakie przedstawiłeś z chęcią odpowiem ci na twoje pytania i mam nadzieje że dzięki temu staniesz się lepszym człowiekiem.

Nowe tereny jak zawsze są łakomym kąskiem na graczy i one też najbardziej nadają oczywistego korytu grze. Balans postaci jaki sie rozpoczął wraz z wprowadzenie wand 'ów oraz zmian dotyczących magii spontanicznej (czy nie runów) spowodował z aktywizował magów którzy w końcu mogli czerpać całymi garściami z dobrodziejstwa Tibi. Ostatni "up" jest kontynuacją balansowania postaci i jak wiadomo przynius on zmiany w grze dotyczące rycerzy i paladynów no i również magów (która to zamiana stała się "ością w gardle" wielu graczy). Jeżeli uważasz że te zmiany nie wychodzą grze na dobre to jesteś w wielkim błędzie gdyż liczba graczy roście nie maleje i sama zabawa stała sie ciekawsza dzięki wprowadzonych w tym "up" nowych czarów jak i nowych możliwości prowadzenia walki z potworami.
Co RPG to nie będę się z tobą spierał czy to jest winna CIP ze ludzie stracili zapała do poszukiwań i rozgryzania zagadek bo prawda jest tak że to sami gracze wybrali taką drogę.
Ty sam rzucając banałami w stylu "językiem beho, sekretem excaliburga/ magiclongsworda," pokazujesz tylko że jesteś jednych z tych którzy maja dużo do powiedzenia nie wiedzą nic no ale to już twoja sprawa...

Lupa

Przykro mi ale muszę znowu uzyć określenia dziecko.
Więc przeczytaj to co teraz napiszę.
Rośnie liczba graczy, którzy w 90% są noobami gdyż zaczęli grać tylko z powodu tego, że knight/ pall ma łatwiej.
Co do rpg to cipy doprowadzają do jego zanikania poprzez questy dla dzieci neo któr znają w małym stopniu angielski i przez to że daja profesjom coraz to łatwiejsze granie przez co stawiają tylko na lvl tych graczy. Poprzez ułatwienie niemal kazdy gracz zaczął expic i tylko expić uzywajac tych j*****ch spoilerów opisujących wykonanie całych questów.
A co do tego co wiem na temat danych mitów, legend i zagadek to moja sprawa i przynajmniej moge się pochwalić jakąś pracą nie polegajacą tylko na nabijaniu lvla.

A teraz idz może na dwór, BYE.

Finch jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania