Zobacz pojedynczy post
stary 04-08-2007, 01:28   #289
Piotrek Marycha
Użytkownik Forum

Piotrek Marycha's Avatar

Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Legionowo

Stan: Niegrający
Imię: Dobrzejszy
Profesja: Paladin
Gildia: ';..;'
Świat: Xerena
Poziom: 64
Skille: 81
Poziom mag.: 16
Piotrek Marycha ma numer GG 7952466
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sorcer_Pips Pokaż post
No właśnie pal chodzi w miejsca gdzie ma pole do ucieczki i tam expi co równa się z zerem waste
Pal nawet jakby nie uciekal to by mial mniejsze waste od sorca...
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Finch Pokaż post
Powiem ci dziecko, że tibia 7,4/7,5 była najciekawszą. Dlaczego? Dlatego, że wtedy było wiele nieodkrytych terenów, nieodkryte questy, każdy interesował sie np. językiem beho, sekretem excaliburga/ magiclongsworda, zagadkami pustyni jakundaf, wierza na wzgurzach femor. Do tego równierz panowała ciekawa i miła atmosfera, było mało noobów.
Kwestia czasu a nie update'ów
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez adams_killer Pokaż post
Ech źle wam???
Patrzcie:
28+ sorc/druid może zabijąc dragi bez problemu korzystając z summonów. Wyżej juz tylko lepiej
exp z DSami na 28 lvlu jest porownywalny do bicia larv...

Cytuj:
28+ Pall ze skillem 60 juz spokojnie zabija draga bez problemu mając przy tym śrdnie waste.
pall teraz NIGDZIE nie ma waste, chyba ze sie pcha z 25 lvlem na dragi itp
Cytuj:
Teraz co do szybkości expa ...
Sorcem/druidem expi się najszybciej, teraz czy z waste czy nie zależy od taktyki. Sorcem najszybciej można zabijać elitarne stworki solo.
Halooo! pobudka! mamy tibie 8.0 a nie 7.9!
Cytuj:
Palem teraz expi sie znacznie wolniej niż sorcem, ponoszac jednak mniejsze koszty.
czyt: żadnych kosztów

Cytuj:
To jednak sa tylko stwierdzenia ogólne, ponieważ wszystko zależy od taktyki, ja musze stwierdzić ze mogę expic szybciej od takiego sorca na moim lvl. Na 44 lvl ze skillem 73 nie pójde na nic lepszego jak dragi i wastujac uhy
no widzisz? a ja swoim sorkiem 43 lvl nawet nie mam po co isc na dragi bo jest MEGA waste + ryzyko powrotu do miasta najszybszym sposobem

Cytuj:
expić tak szybko jak sorc z SD.
kto teraz z sd expi?!?!? nie oplaca sie juz bic z sd ani w wrl, ani w demony ani w nic innego
Cytuj:
Pomijając koszty sorc expił
"pomijajac"? to nie jest OTS ze sie koszty pomija...

Cytuj:
Więc w czym problem? Cipsoft zrobił świetny update .
czemu mam dziwne przeczucie ze grasz najtem albo palkiem?

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tyszeq Pokaż post
W Tibi 7.92 wprowadzono hotkeye, co moim zdaniem jest glupota. Jak teraz wyglada powiedzmy anihilator? Wtedy musiales "miec to cos" zeby sie wyUHac.
następne dziecko we mgle... ty serio myslisz ze chociaz JEDEN gracz poszedl na anni bez bota?

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Michael Jackson Pokaż post
Dużo ludzi mówi, ze magowie nazekają bo zajebali im hity i ze przed 7.6update bylo gorzej to nie powinni narzekać.
byla zasadnicza roznica, magowie sie meczyli, wydawali kase, runy robili, ale wzamian za to mieli sporo wieksze hity,a teraz co? Z hmma na 43 lvl sorcem moge cisnac max ~75-80... przy czym paladyn na moim lvl nie dosc ze wali a darmo, to jeszcze nie musi tachac BPkow hmmow, a srednia hitow bardzo zblizona

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Skowerowypallek Pokaż post
niewyobrazają sobie teraz posiedziec troche i porobic runy przy okazji trenic mlv.
po co uzywac run ktore kosztuja naprawde sporo a hity sa i tak mniejsze od hitow najt&pal

Cytuj:
Czy przed update na forum wszysyc palladynowie płakali ze ledwo co na expiniu na + wychodze i wale smieszne hity.
3gp/bolt + mozliwosc trzymania dystansu(pal przed upem) vs ~5gp uderzenie z wanda + ~10-15 gp za Vis + koniecznosc stania na wprost potwora (sorc po update)