Zobacz pojedynczy post
stary 05-08-2007, 13:00   #23
Feser
Użytkownik forum

Data dołączenia: 29 06 2007

Profesja: Knight
Domyślny

Cytuj:
@up
reported za obrazanie
nie chcialem sie pochwalic niczym, rozumiem ze zazdroscisz bo pewnie szczytem twojej kariery jest p set, ale zachowaj to dla siebie i nie jestem tępy tylko nigdy nie gralem pallem
Ty również mógłbyś zachować stan swojego ekwipunku dla siebie.

Temat:
- Na tak niskim lvlu wystarczy ci plate armor, plate legs, steel helmet/crown helmet, dwarven shield, leather boots dodatkowo możesz założyc szalik. Co do samego eq jakie masz, to nawet na wyższym poziomie zdecydowanie wystarczy: crown helmet/HOTM, blue robe, plate legs/k legs, boh, vampire shield (możesz zdecydować się na jakąś słabsza tarcze, ale ta jest dość lekka), platinum amulet, ewentualnie: royal helmet, crown legs jeżeli masz wystarczająca ilość kasy. Oczywiście, Twój ekwipunek będzie taki, jaki Ci się podoba, i jaki chcesz posiadać, ja wymieniłem tylko wersje, które najbardziej odpowiadają paladynowi.

-Trening: Na 65 poziom 'dysta', jeżeli już koniecznie chcesz trenować na goblinach polecam taki trening:

Wersja 1 (więcej zdobytego doświadczenia): poziom 10-40 z spearami na trolach, od 40-60 na goblinach z kamykami (może się wydawać ze 50-60 gobliny będą za szybko zdychać, jednak sam wbiłem z 50 na 60 dysta kamykami na trolach, które mają tyle samo punktów życia co gobliny), 60-65, uzbieraj/kup ~500 kamyków (możliwe ze sporo zostanie, w końcu kamyki niszczą się 'jak chcą' ) i na rotwormach.

Wersja 2: poziom 10-50/60 z kamykami na goblinach, później rotowrmy/cyklopy, z kamykami.

Oczywiście możesz trenować do 65 na goblinach, ale po 60 'dyście' gobliny szybko zdychają.

Ekwipunek na trening: jeżeli zdecydujesz się na trole to na początku nie uniesiesz z byt dużo spearow, więc poelcam: steel helmet/crown helmet, plate legs, szalik i tarcza. Sam tak trenowałem, później znalazłem green tunic, i nosiłem ją na trening z powodu małej wagi, a zawsze to 1 punkt obrony więcej. Na rotowrmy weź już pełne eq.

Napisałem to mimo tego, że autor stwierdził iż informacje te są mu już nie potrzebne, mogą przydać się komuś innemu.

Fes~ ;*

Ostatnio edytowany przez Feser - 05-08-2007 o 20:22. Powód: ;*
Feser jest offline   Odpowiedz z Cytatem