Cytuj:
Oryginalnie napisane przez PizzaFast
up@
stary nie znasz mnie wiec nie pierdol za przeproszeniem, ja na ciebie nie najezdzam lilte retarted nubie >.>
Ventrilo dziala tak ze zalezy od servera i od lokalizacji, neta i pingu czy Slowa dochodzą z opóznieniem czy nie. Musielibyscie all byc z jednego osiedla zeby sie doskonale co do ulamka sekundy słyszeć. a watpie zeby tak bylo
zauwazcie ze na combach BB czy tez FF za pierwszej wojny, FG vs MM, żadna z gildi nie jechala na bocie i comba mieli takie ze w przeciagu 1,5sek lecialy te sdki,a nie w 2 Setne Sekundy leci spam i owned... One są za perfekcyjne jak na człowieka ^^.
Btw furionsi mozecie sie przyznac nic wam nie grozi , na tym forum 
Teraz co 2 gracz jezdzi na Tibi Auto,blackxD czy NG bot i jakos nikt sie z tym nie kryje 
|
bLA BLA BLA BLA BLA
czlowieku bot NG jak i black proxy (nie jestem pewien jak z TA) dziala w ten sposob (mowie o sd combo), ze jest ktos taki jak combo leader, On wali sd i po kilku sekundach leca sdeki od reszty ludzi ktora jest w ekipie
co do venta to jest opoznienie na poziomie 1 sekundy, odlicza ktos combo to wie ze jak mowi "trzy" to znaczy ze musi gleboki oddech wziac i z nami walnac combo, hmmm "zbyt perfekcyjne jak na czlowieka" szkoda komentowac bo widac ze zal Ci d*pe sciska i tyle, obejrzyj dokladnie filmiki i widac ze nie ma mowy o zadnych bocie i nie zawsze udaje nam sie to tak dobrze ale jak juz nie raz pisalem 2 czy 3 lata grania (z wiekszoscia osob na galanie/kyrze) daje swoje = )