![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 04 2007
|
![]() Po 1 jesteś asslickerem można to wnioskować po zgrzybiałym poście.
Po 2 mam 101 druida więc stul pysk. Po 3 winny się tłumaczy. Po 4 venta znam od ponad 3 lat jak jeszcze w inne gierki na caffejce grałem patrz cs,guild wars poza tym obecnie jestem retired i od czasu do czasu cama obejże żeby nic mnie nie zaskoczyło jak postanowie wrócić. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: Bolesławiec
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
szkoda czasu na dyskusje z takim ulungiem xd |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
|
![]() Chłopczyk jest smutny bo prawda w oczy kole....weź idź i zamknij drzwi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 07 2007
Lokacja: Siedlce
Imię: Ex Numenorian
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Smiley Face _/
Świat: Kyra
![]() |
![]() Natah nie dziw sie że każdy na Ciebie najeżdża jak gadasz takie głupoty, wogóle stfu -.-
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie wiem czy od takich pathetów mam sie śmiać czy płakać.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
|
![]() @all flamerzy
Nastepnym razem odpale hyper cama (bodajze ma opcje nagrywania) i nagram wam zapis z venta jak odliczamy i cieszymy sie z kolejncyh fragow i skonczy sie bajka o naszym ng >,< zal wam dupe sciska ze my potrafimy cos stworzyc i tyle |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2004
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Ok, ok, teraz ja cos powiem, ds i furions to cos innego, niepodoba mi sie to ze ludzie tak czesto nas porownuja do furions. Nasze pvp bylo zupelnie inne, kiedys bez hotow glownym celem bylo ztrapowanie ( letwiej wtedy mozna bylo trafic z run) furions nieprzyklada zbytniej uwagi do tego ( widac to na ich wmv zamieszczonym na youtube), furions sklada ludzi glownie za pomoca kombo, co niejest zbytnim wyczynem
![]() Cytuj:
![]() Nayl ![]()
![]() |
![]() |
#49 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 07 2007
Lokacja: K.
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() Furions i DS nie można porównywać jak ktoś tu juz wspominał. Obie gildie doskonale sobie radziły w warunkach jakie dawała im tibia. Każda z tych gildii miała taktyke opracowaną do możliwości i ograniczeń tibi. Więc nie warto się sprzeczać kto lepszy a kto gorszy - obie gildie pokazały co ich membersi potrafią. Grunt to umiejętnie wykorzystać dostępne możliwości, a oni to zrobili doskonale.
#pozdro |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2007
|
![]() @up
Zgadzam sie z Tobą aleee DS to byly inne czasy... Teraz takie Gildie jadą na botach...Combo Leader.. 1 sec i siada combo za 2khp za wcisnienciem 1 przycisku przez 1 osobę... Mozecie mowic ze odliczacie combo przez vent itp.. I tak nie wierze w to, Owszem jestescie pewnie na vent wrazie ucieczek czy strike back albo defensu, Lub chociazby odliczanie 3 2 1 LOG IN xd ale Te wasze Comba... Pachną botem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wierzyc nie musisz , to swego rodzaju pochwała dla Furions ,że robia cos bez bota co dla innych jest niemozliwe
![]() DS w moim mniemaniu sa o wiele wieksza legenda i wiecej zdzialali na Kyrze , aczkolwiek czesc uzywala botow ale to bylo dawno wiec nie ma co rozstrzasac ;p |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
ogolnie to te prawie idealne combo to naprawde okolo 2 lata grania razem i testowanie naprawde ROZNYCH sposobow na jak najbardziej rowne combo >,< |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Użytkownik Forum
|
![]() up@
stary nie znasz mnie wiec nie pierdol za przeproszeniem, ja na ciebie nie najezdzam lilte retarted nubie >.> Ventrilo dziala tak ze zalezy od servera i od lokalizacji, neta i pingu czy Slowa dochodzą z opóznieniem czy nie. Musielibyscie all byc z jednego osiedla zeby sie doskonale co do ulamka sekundy słyszeć. a watpie zeby tak bylo ![]() zauwazcie ze na combach BB czy tez FF za pierwszej wojny, FG vs MM, żadna z gildi nie jechala na bocie i comba mieli takie ze w przeciagu 1,5sek lecialy te sdki,a nie w 2 Setne Sekundy leci spam i owned... One są za perfekcyjne jak na człowieka ^^. Btw furionsi mozecie sie przyznac nic wam nie grozi , na tym forum ![]() Teraz co 2 gracz jezdzi na Tibi Auto,blackxD czy NG bot i jakos nikt sie z tym nie kryje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
bLA BLA BLA BLA BLA czlowieku bot NG jak i black proxy (nie jestem pewien jak z TA) dziala w ten sposob (mowie o sd combo), ze jest ktos taki jak combo leader, On wali sd i po kilku sekundach leca sdeki od reszty ludzi ktora jest w ekipie co do venta to jest opoznienie na poziomie 1 sekundy, odlicza ktos combo to wie ze jak mowi "trzy" to znaczy ze musi gleboki oddech wziac i z nami walnac combo, hmmm "zbyt perfekcyjne jak na czlowieka" szkoda komentowac bo widac ze zal Ci d*pe sciska i tyle, obejrzyj dokladnie filmiki i widac ze nie ma mowy o zadnych bocie i nie zawsze udaje nam sie to tak dobrze ale jak juz nie raz pisalem 2 czy 3 lata grania (z wiekszoscia osob na galanie/kyrze) daje swoje = ) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Użytkownik Forum
|
![]() ta zal mi dupe sciska ze od czasu do czasu zabijecie sobie jakiegos 100lva i to glownie knightow ktorzy sobie odrobią lv w 1 dzien, ze kazdy wie ze polujecie w venore i tylko na facc area kazdy omija juz venore wiec Targetów macie znacznie mniej niz na poczatku, zal mi dupe sciska ze co jakis czas wymordowywuja was co do jednego. zal mi dupe sciska ze campujecie PZty a jestescie tacy brave i sie na jakis open rwaliscie
![]() BLA BLA BLA ELO ZIOMEK ![]() aaaa wiem jak dziala NG ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
No np. PizzaFast to na pewno ma gówno zamiast mózgu ,dlatego jest taki 'mądry'. Ostatnio edytowany przez Exodus - 08-08-2007 o 17:26. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2006
|
![]() Może piją Hoop Cole tak jak zenek
![]() Ostatnio edytowany przez 0lik - 08-08-2007 o 14:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Użytkownik Forum
|
![]() XD ta piją hopa
i maja tibie ng zamiast mózgu xD a zamiast rąk, combo lidera xd |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Użytkownik Forum
|
![]() No nie wiem z tym botem to naprawde dziwna sprawa, ale wole sie niewypowiadac na ten temat, prawde mowiac te opuznienie na vencie zawsze jest, a co do trapow to prawde mowiac były w wiekszosci waszych akcji, mozna to zobaczyc na waszym filmie (youtube.com).