Zobacz pojedynczy post
stary 12-08-2007, 11:44   #187
piotrek26111
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 08 08 2007
Lokacja: postac "Perpetual Torment" zostala skasowana przez gmow za uzywanie tibia bota ng

Profesja: Rookstayer
Świat: Askara
Poziom: 44
Skille: 22/26
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Etoric Pokaż post
przepraszam ze odświeżam ale gdy zobaczyłem post 'bubble to legenda' to zaliczyłem 35 razy rofla. Bubble na*******ała w tibie za czasów, gdy połowa użytkowników tego forum pływała w jajach ojców. Bubble wbijała..+/- 100k dziennie i jak to mówią 'grosz do grosza i będzie kokosza' Dla mnie legendą nie jest, w tibie gra od nie pamiętnych czasów, jej 'mąż' to GM i nie jarajcie się tym, że ma golden helmeta, bo za jej czasów takie coś wypadało z ogólnie dostępnych potworów.
No nie mow ze dla ciebie legenda jest mdw bo on wbil ten swoj lvl tylko z powodu glupiego update cipsoftu ktory dal druidom darmowy vis -.-

Ciekawe jestem czy przed upem mdw dalby rade wbic 300 lvl knightem -.- Pewnie nie bo to dzieciak ktory wykorzystal calkowicie bezsensowny i debilny update cipsoftu 7.6 dajacy druidom i sorcom nieograniczona wladze w swiecie tibijskim przez te bardzo tanie hity z tempesta/woi i visa/morta

W ogole sorce i druidzi z przed upa sa dla mnie zerem. Sam gralem 90 lvl sorcem i wiem jak latwo bylo zdobywac lvl (bardzo rzadko waste) -.-

Ostatnio edytowany przez piotrek26111 - 12-08-2007 o 11:49.
piotrek26111 jest offline   Odpowiedz z Cytatem