![]() |
#161 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
@Edit Ludzie jak uwarzacie ze MDW szaruje to tego sie niedowiecie A ludzie ktorzy mowicie ,ze juz by go sprawdzili to guwno wiecie od tibi bo oni jedynie moga sprawdzic przez IP a jednakowe IP mozna miec za 30 Zl . Ostatnio edytowany przez Salarigoth - 22-05-2007 o 22:51. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#162 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 01 2006
Lokacja: ♪ ♫ ♫ ♪♪♫ Mysłowice
Stan: Początkujący
Imię: Wojtas The Smieciarz
Profesja: Elite Knight
Świat: Candia
Poziom: 230
Skille: 118/118
Poziom mag.: 9
|
![]() Jedzieeeeeeeeeemy, co tak mało osób pisze? O:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#163 |
Zbanowany
Data dołączenia: 15 09 2006
Lokacja: Ino
Stan: Na Emeryturze
Imię: Zili Zelin
Profesja: Elite Knight
Gildia: Cze
|
![]() Tak jak myslalem ten temat zniknie dopiero wtedy gdy mdw wbije nowy rekord expa , a wtedy.... moze dojdziecie nawet do 50 stron. Nie umiecie powstrzymac sie od dennych komentarzy jak: O mdw jestes supcio gz gz gz ja tesh lubie przesjedzjec caly wikend pshed kompem bo wtedy mam shanse wbic lefel bo wtedy moge grac do 21 a w tygodniu mam szkole i musze wczesnje isc spac.
... |
![]() |
![]() |
![]() |
#164 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Świat: Premia
|
![]() "Nie w 1 dzien tylko w dwa dni zsumowane jako jeden. Łacznie w 25h, co przy jego 600+k/h z blokerem nie jest jakims wielkim wyczynem. Przy 320 lvl i 1300+ z SD oraz gigantycznych zasobach gotowki wszystko jest mozliwe.
Nie wiem czym wy sie tak podniecacie. I jakie ma to znaczenie czy koles gra sam, czy z sharuje10 ownerami. Expi - i nic poza tym , robi to na tyle profesjonalnie i systematycznie ze ma takie a nie inne wyniki. A tym co sie tak nim podniecaja - zal mi was. MDW to najzwyklejszy zarozumialy buc ktory nigdy by na pvp nie zaistnial. Coz skonczyl by pewnie jak Tajfun, ktory notabene calkiem blisko niego mieszka. Pozdro" całkowicie sie z tym zgadzam.
![]() |
#165 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2006
|
![]() Cytuj:
1. Taifun ma wojne na Furorze od bardzo dawna i nie expi. Prosze cie nie odzywaj sie już tutaj bo nie wytrzymam!! Buhauahau gosciu 10 latek ci to powiedział??? Nie wytrzymam no kurwa zawsze znajdzie sie na 100 ludzi jakis debil no ja pierdole |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#166 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#167 | |
Ruthless
Data dołączenia: 31 12 2006
|
![]() Cytuj:
Ale kiedy seromotis (czy tam bubble) zaczynal grac i wybieral profesje, wybral profesje powszechnie uwazana za najprostrza do expienia, a gdy mateusz zaczynal gral wybral najtrudniejsza. Wiec kto szedl wtedy na latwizne? Ze po jakims tam czasie to sie zmienilo i nastapilo jakies tam wyrownianie to cos zlego? Ale mozesz i tak sprawdzic na erigu w top 500 jakich profesji jest najwiecej: Elite Knight (195) Master Sorcerer (170) Royal Paladin (74) Elder Druid (50) Knight (9) Paladin (1) Sorcerer (1) Wiec jak widzisz druidow jest wciaz najmniej i nie mow, jesli policzyc wszystkie lata tibi, ze jest to najprostsza profesja. Ostatnio edytowany przez emito - 23-05-2007 o 00:20. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#168 | |||
Guest
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Ta tabele odzwierciedla czasy kiedy knight byl najlepsza profesja (wtedy wiekszosc tu obecnych tworzyla swoje postacie), obecnie jest najgorsza i coraz mniej nowych knightow przybywa do top 500. Ostatnio edytowany przez kergantil - 23-05-2007 o 00:23. |
|||
![]() |
![]() |
#169 | ||
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
2)33 ms az szkoda prosic kolegow,zaluje teraz ze skonczylem z furora. Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Salarigoth - 23-05-2007 o 00:32. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#170 | |
Ruthless
Data dołączenia: 31 12 2006
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#171 | ||||
Guest
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Ostatnio edytowany przez artlion - 23-05-2007 o 09:33. |
||||
![]() |
![]() |
#172 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2006
|
![]() Cytuj:
Omg ty wogule tam grałeś ?? Huj ze mam 34 msa, ale sam juz nie gram na furorze od tygodni, a i tak śledze wydarzenia z tego świata, a tu mi wyjeżdża jakis ziomal, że Taif dostał w łape!! Wojna się zaczełą jak taifun na 260~ lv wyjebał kilka osób z serwera i Ci się wkurzyli i dlatego przestal expic, a nie że dostał w łape ludzie to na furorze 10 latkowie grają, że mają takie "niusy" ?? Żal |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#173 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
2)mam takie znajomosci z rl i z tibi i mialem chary na furorze ze twojego smiesznego msa zmiatlo by na strzal, i od kolegow to wszystko wiem. 3)A jednak pozory myla. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#174 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
2)mam takie znajomosci z rl i z tibi i mialem chary na furorze ze twojego smiesznego msa zmiatlo by na strzal, i od kolegow to wszystko wiem. 3)A jednak pozory myla. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#175 |
Guest
|
![]() Teddy to mial name locka i to Achon $Elaw jest?????///
|
![]() |
![]() |
#176 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2005
Poziom: 44
![]() |
![]() przepraszam ze odświeżam ale gdy zobaczyłem post 'bubble to legenda' to zaliczyłem 35 razy rofla. Bubble na*******ała w tibie za czasów, gdy połowa użytkowników tego forum pływała w jajach ojców. Bubble wbijała..+/- 100k dziennie i jak to mówią 'grosz do grosza i będzie kokosza' Dla mnie legendą nie jest, w tibie gra od nie pamiętnych czasów, jej 'mąż' to GM i nie jarajcie się tym, że ma golden helmeta, bo za jej czasów takie coś wypadało z ogólnie dostępnych potworów.
![]() 23:28 Andrzej Epa [31]: schowaj te zeby 23:28 Andrzej Epa [31]: nie warcz na mnie 14:23 Thor Orio [124]: Dam itemy za zaufanie, do wygrania nawet bohy oraz rh i takie smietki magiczne , za slabe eq kasa |
![]() |
![]() |
![]() |
#177 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 10 2005
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |