Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Multimedia > Zdjęcia

Notki

Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 22-05-2007, 22:44   #161
Salarigoth
Zbanowany

Data dołączenia: 10 04 2007

Stan: Niegrający
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Visekk Pokaż post
@Salarigoth

Ok, spoko masz doświadczenie, ale nie twierdź, że inni go nie mają ,bo nie grali jak kanału jeszcze Trade nie było i trzeba było używać czaru na broadcast.

A i jeszcze co do Bubble: powiedz mi, czy nie jest tak, że MDW to Bubble dzisiejszych czasów?
Nie, wiesz czemu?Bo takiej Bubble byloby 3-5x ciezej zrobic niz temu MDW, szczerze lubilem mdw dopuki pare rzeczy sie dowiedzalem o nim...

@Edit
Ludzie jak uwarzacie ze MDW szaruje to tego sie niedowiecie
A ludzie ktorzy mowicie ,ze juz by go sprawdzili to guwno wiecie od tibi bo oni jedynie moga sprawdzic przez IP a jednakowe IP mozna miec za 30 Zl .

Ostatnio edytowany przez Salarigoth - 22-05-2007 o 22:51.
Salarigoth jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 22-05-2007, 22:52   #162
Wojtas_Smieciarz
Użytkownik Forum

Wojtas_Smieciarz's Avatar

Data dołączenia: 04 01 2006
Lokacja: ♪ ♫ ♫ ♪♪♫ Mysłowice

Stan: Początkujący
Profesja: Elite Knight
Świat: Candia
Poziom: 230
Skille: 118/118
Poziom mag.: 9
Domyślny

Jedzieeeeeeeeeemy, co tak mało osób pisze? O:

^ mój photobucket ;d
Wojtas_Smieciarz jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 22-05-2007, 22:55   #163
Mazurxx
Zbanowany

Data dołączenia: 15 09 2006
Lokacja: Ino

Stan: Na Emeryturze
Imię: Zili Zelin
Profesja: Elite Knight
Gildia: Cze
Domyślny

Tak jak myslalem ten temat zniknie dopiero wtedy gdy mdw wbije nowy rekord expa , a wtedy.... moze dojdziecie nawet do 50 stron. Nie umiecie powstrzymac sie od dennych komentarzy jak: O mdw jestes supcio gz gz gz ja tesh lubie przesjedzjec caly wikend pshed kompem bo wtedy mam shanse wbic lefel bo wtedy moge grac do 21 a w tygodniu mam szkole i musze wczesnje isc spac.
...
Mazurxx jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 22-05-2007, 23:27   #164
Satan
Użytkownik Forum

Satan's Avatar

Data dołączenia: 17 09 2006
Lokacja: Bydgoszcz

Świat: Premia
Domyślny

"Nie w 1 dzien tylko w dwa dni zsumowane jako jeden. Łacznie w 25h, co przy jego 600+k/h z blokerem nie jest jakims wielkim wyczynem. Przy 320 lvl i 1300+ z SD oraz gigantycznych zasobach gotowki wszystko jest mozliwe.
Nie wiem czym wy sie tak podniecacie. I jakie ma to znaczenie czy koles gra sam, czy z sharuje10 ownerami. Expi - i nic poza tym , robi to na tyle profesjonalnie i systematycznie ze ma takie a nie inne wyniki.

A tym co sie tak nim podniecaja - zal mi was. MDW to najzwyklejszy zarozumialy buc ktory nigdy by na pvp nie zaistnial. Coz skonczyl by pewnie jak Tajfun, ktory notabene calkiem blisko niego mieszka.

Pozdro"

całkowicie sie z tym zgadzam.
stary 22-05-2007, 23:48   #165
Slovik
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 27 09 2006

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Salarigoth Pokaż post
Powiem cos chodz bede bluzgany wszyscy beda mowic ze zazdroszcze ze zmyslam.
Ale prawda jest taka ze wasz "Mateusz Dragon Wielki" Pojechal do bielsko bialej i zaplacil zeby taifunowi nie ustapili nie powiem jaka to suma ale dosc wysoka(nie powiem ile bo pozniej mlodski uzytkownicy forum beda trzepac...).Taifun nie pogra juz taka jest prawda zaraz pewnie Tedunio bedzie pisac ze to nie prawda ale jezeli ktos nie wierzy niech zapyta niektorych ludzi z vision.
Normalnie musiałem to skomentować!! Gosciu rozjebaleś mnie H@H@H@H@H

1. Taifun ma wojne na Furorze od bardzo dawna i nie expi. Prosze cie nie odzywaj sie już tutaj bo nie wytrzymam!! Buhauahau gosciu 10 latek ci to powiedział??? Nie wytrzymam no kurwa zawsze znajdzie sie na 100 ludzi jakis debil no ja pierdole
Slovik jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 22-05-2007, 23:55   #166
kergantil
Guest

Domyślny

Cytuj:
MDW to najzwyklejszy zarozumialy buc ktory nigdy by na pvp nie zaistnial.
Na pvp nie liczy sie sama umiejetnosc gry ale znajomosci. Ja np jak nie mam znajomosci na jednym z serwerów to mnie ciagle hlvle zabijaja i ch_ja zrobie mimo ze mam dobre pvp i potrafie sie leczyc.
  Odpowiedz z Cytatem
stary 23-05-2007, 00:17   #167
emito
Ruthless

Data dołączenia: 31 12 2006

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez kergantil Pokaż post
Kur_a mać, nie obrażaj tak wielkiej legendy jak Bubble. MDW jej nawet do pięt nie dorasta!!! A to że ma wyższy lvl w krótszym czasie to tylko efekt tego ze gra lepszą profesja

Proszę bardzo:
Seromontis MONTH TOTAL 216h 30m
Mateusz Dragon Wielki MONTH TOTAL 127h 45m
Podziel sobie na 30 i wyjdzie ci ze mati siedzi srednio 4-5 godzin dziennie a sero 7-8 czyli prawie 2 razy wiecej a mimo to w ciagu ostatniego miesiaca mateusz wbil 20% expa wiecej niz sero. Life is brutal and full of zasadzkas and kopas knightów very mocno.
wiec jesli mateusz gral by tyle samo co seromontis wbil by o 120% wiecej ok.
Ale kiedy seromotis (czy tam bubble) zaczynal grac i wybieral profesje, wybral profesje powszechnie uwazana za najprostrza do expienia, a gdy mateusz zaczynal gral wybral najtrudniejsza. Wiec kto szedl wtedy na latwizne? Ze po jakims tam czasie to sie zmienilo i nastapilo jakies tam wyrownianie to cos zlego? Ale mozesz i tak sprawdzic na erigu w top 500 jakich profesji jest najwiecej:
Elite Knight (195) Master Sorcerer (170) Royal Paladin (74) Elder Druid (50)
Knight (9) Paladin (1) Sorcerer (1)
Wiec jak widzisz druidow jest wciaz najmniej i nie mow, jesli policzyc wszystkie lata tibi, ze jest to najprostsza profesja.

Ostatnio edytowany przez emito - 23-05-2007 o 00:20.
emito jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 23-05-2007, 00:21   #168
kergantil
Guest

Domyślny

Cytuj:
wiec jesli mateusz gral by tyle samo co seromontis wbil by o 120% wiecej ok.
Nie, mateusz wbija 120% tego co sero grajac 2x krocej.
Cytuj:
Ale kiedy seromotis (czy tam bubble) zaczynal grac i wybieral profesje, wybral profesje powszechnie uwazana za najprostrza do expienia, a gdy mateusz zaczynal gral wybral najtrudniejsza. Wiec kto szedl wtedy na latwizne? Ze po jakims tam czasie to sie zmienilo i nastapilo jakies tam wyrownianie to cos zlego?
Przeczytaj sobie jeszcze raz uwaznie moje posty. Nigdzie nie napisalem ze mateusz poszedl na latwizne jednak czasy sie zmienily i porownywanie jego do bubble to straszna glupota gdyz knightem na 200+ nie walisz nawet polowy tego co druidem.
Cytuj:
Ale mozesz i tak sprawdzic na erigu w top 500 jakich profesji jest najwiecej:
Elite Knight (195) Master Sorcerer (170) Royal Paladin (74) Elder Druid (50)
Knight (9) Paladin (1) Sorcerer (1)
Wiec jak widzisz druidow jest wciaz najmniej i nie mow, jesli policzyc wszystkie lata tibi jest to najprostrza profesja.
Z tych 195 knightow malo kto w obecnej chwili pguje, podobnie jest z palkami.
Ta tabele odzwierciedla czasy kiedy knight byl najlepsza profesja (wtedy wiekszosc tu obecnych tworzyla swoje postacie), obecnie jest najgorsza i coraz mniej nowych knightow przybywa do top 500.

Ostatnio edytowany przez kergantil - 23-05-2007 o 00:23.
  Odpowiedz z Cytatem
stary 23-05-2007, 00:26   #169
Salarigoth
Zbanowany

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Slovik Pokaż post
Normalnie musiałem to skomentować!! Gosciu rozjebaleś mnie H@H@H@H@H

1. Taifun ma wojne na Furorze od bardzo dawna i nie expi. Prosze cie nie odzywaj sie już tutaj bo nie wytrzymam!! Buhauahau gosciu 10 latek ci to powiedział??? Nie wytrzymam no kurwa zawsze znajdzie sie na 100 ludzi jakis debil no ja pierdole
1)To nie jest nius tylko dawno w lape dostali.
2)33 ms az szkoda prosic kolegow,zaluje teraz ze skonczylem z furora.

Cytuj:
Na pvp nie liczy sie sama umiejetnosc gry ale znajomosci. Ja np jak nie mam znajomosci na jednym z serwerów to mnie ciagle hlvle zabijaja i ch_ja zrobie mimo ze mam dobre pvp i potrafie sie leczyc.
Elo napastnik pvp zioooooom

Ostatnio edytowany przez Salarigoth - 23-05-2007 o 00:32.
stary 23-05-2007, 00:28   #170
emito
Ruthless

Data dołączenia: 31 12 2006

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez kergantil Pokaż post
Z tych 195 knightow malo kto w obecnej chwili pguje, podobnie jest z palkami.
Ta tabele odzwierciedla czasy kiedy knight byl najlepsza profesja (wtedy wiekszosc tu obecnych tworzyla swoje postacie), obecnie jest najgorsza i coraz mniej nowych knightow przybywa do top 500.
dobra, ale ryckiem swietnie sie gralo przez dlugie lata, a magami dopiero od niedawna, a i tak knightow wiaz jest najwiecej. Nie wiem co bedzie w tym update, ale wydaje mi sie, ze moga znow wrocic te czasy gdzie knight byl najlepsza profesja. I tak co jakis czas bedzie sie sytuacja zmieniac...
emito jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 23-05-2007, 09:31   #171
artlion
Guest

Domyślny

Cytuj:
ale ryckiem swietnie sie gralo przez dlugie lata, a magami dopiero od niedawna
Nie, ryckiem nigdy nie gralo sie swietnie. Zawsze byl usposledzony na demonach tak jak teraz. To sorcem/drutem gralo sie z_ebanie poniewaz mimo ze sie zarabialo kase to nie mozna bylo sobie za nia kupic sdekow bo nie mozna bylo kupowac run w sklepach a sprzedawcow bylo stanowczno za malo jak na swoje potrzeby i do tego jeszcze trzeba bylo latac po depo i ich szukac. Jesli nie usuna run ze sklepów to knight nigdy nie bedzie mial szans nawiazac walki z sorcem/drutem w expieniu.
Cytuj:
a i tak knightow wiaz jest najwiecej
Jestem ciekawy na jakiej podstawie tak twierdzisz. Wszystkie najnowsze rankingi pokazuja ze obecnie ponad 50% osob wychodzacych z rooka wybiera sorcerera, a 40% druida. Knightów jest niecałe 10%, a paladynów prawie w ogóle nie ma (około 1%), gdyż ostatnie update'y strasznie utrudnily grę tą profesją. (ale ja i tak gram od nowa 43 palkiem i nie narzekam, jak ktoś gra w tibię od 3 lat to sobie bez problemu radzi)
Cytuj:
Nie wiem co bedzie w tym update, ale wydaje mi sie, ze moga znow wrocic te czasy gdzie knight byl najlepsza profesja.
Zeby tak sie stalo musieliby usunac runy ze sklepow. Na 99% tak nie zrobią.
Cytuj:
I tak co jakis czas bedzie sie sytuacja zmieniac...
Nie na tyle zeby znowu knight byl najlepszy. Za bardzo namieszaly runy w sklepach.

Ostatnio edytowany przez artlion - 23-05-2007 o 09:33.
  Odpowiedz z Cytatem
stary 23-05-2007, 10:49   #172
Slovik
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
1)To nie jest nius tylko dawno w lape dostali.
2)33 ms az szkoda prosic kolegow,zaluje teraz ze skonczylem z furora.

Omg ty wogule tam grałeś ?? Huj ze mam 34 msa, ale sam juz nie gram na furorze od tygodni, a i tak śledze wydarzenia z tego świata, a tu mi wyjeżdża jakis ziomal, że Taif dostał w łape!! Wojna się zaczełą jak taifun na 260~ lv wyjebał kilka osób z serwera i Ci się wkurzyli i dlatego przestal expic, a nie że dostał w łape ludzie to na furorze 10 latkowie grają, że mają takie "niusy" ?? Żal
stary 26-05-2007, 11:53   #173
Salarigoth
Zbanowany

Domyślny

Cytuj:
Omg ty wogule tam grałeś ?? Huj ze mam 34 msa, ale sam juz nie gram na furorze od tygodni, a i tak śledze wydarzenia z tego świata, a tu mi wyjeżdża jakis ziomal, że Taif dostał w łape!! Wojna się zaczełą jak taifun na 260~ lv wyjebał kilka osób z serwera i Ci się wkurzyli i dlatego przestal expic, a nie że dostał w łape ludzie to na furorze 10 latkowie grają, że mają takie "niusy" ?? Żal
1) nie taif dostal w lape
2)mam takie znajomosci z rl i z tibi i mialem chary na furorze ze twojego smiesznego msa zmiatlo by na strzal, i od kolegow to wszystko wiem.
3)A jednak pozory myla.
stary 26-05-2007, 11:54   #174
Salarigoth
Zbanowany

Domyślny

Cytuj:
2)mam takie znajomosci z rl i z tibi i mialem chary na furorze ze twojego smiesznego msa zmiatlo by na strzal, i od kolegow to wszystko wiem.
3)A jednak pozory myla.
stary 26-05-2007, 20:49   #175
Dolarek
Guest

Domyślny

Teddy to mial name locka i to Achon $Elaw jest?????///
  Odpowiedz z Cytatem
stary 06-06-2007, 16:46   #176
Etoric
Użytkownik Forum

Etoric's Avatar

Data dołączenia: 26 10 2005

Poziom: 44
Etoric ma numer GG *3224**
Domyślny

przepraszam ze odświeżam ale gdy zobaczyłem post 'bubble to legenda' to zaliczyłem 35 razy rofla. Bubble na*******ała w tibie za czasów, gdy połowa użytkowników tego forum pływała w jajach ojców. Bubble wbijała..+/- 100k dziennie i jak to mówią 'grosz do grosza i będzie kokosza' Dla mnie legendą nie jest, w tibie gra od nie pamiętnych czasów, jej 'mąż' to GM i nie jarajcie się tym, że ma golden helmeta, bo za jej czasów takie coś wypadało z ogólnie dostępnych potworów.

23:28 Andrzej Epa [31]: schowaj te zeby
23:28 Andrzej Epa [31]: nie warcz na mnie

14:23 Thor Orio [124]: Dam itemy za zaufanie, do wygrania nawet bohy oraz rh i takie smietki magiczne , za slabe eq kasa
Etoric jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 06-06-2007, 16:52   #177
Stolar
Użytkownik Forum

Stolar's Avatar

Data dołączenia: 17 10 2005

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Etoric Pokaż post
przepraszam ze odświeżam ale gdy zobaczyłem post 'bubble to legenda' to zaliczyłem 35 razy rofla. Bubble na*******ała w tibie za czasów, gdy połowa użytkowników tego forum pływała w jajach ojców. Bubble wbijała..+/- 100k dziennie i jak to mówią 'grosz do grosza i będzie kokosza' Dla mnie legendą nie jest, w tibie gra od nie pamiętnych czasów, jej 'mąż' to GM i nie jarajcie się tym, że ma golden helmeta, bo za jej czasów takie coś wypadało z ogólnie dostępnych potworów.
Dokladnie tak jak mowisz ze g helmet wypadal z normalnych potworow tylko jedna sprawa jest taka ze maz buble to jeden z teamu cipow , nie jest gm ;]
Stolar jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 06-06-2007, 19:52   #178
Duch Niespokojny
Moderator

Duch Niespokojny's Avatar

Data dołączenia: 10 09 2005

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Stolar Pokaż post
Dokladnie tak jak mowisz ze g helmet wypadal z normalnych potworow tylko jedna sprawa jest taka ze maz buble to jeden z teamu cipow , nie jest gm ;]
[CHAR]Nietzsche[/CHAR] jest zwykłym gamemasterem.
Duch Niespokojny jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 06-06-2007, 20:05   #179
Wendaren
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 13 04 2007

Stan: Początkujący
Domyślny

Takiego loota jeszcze nie widziałem
A MPA niezwylke rzadko wypada z demonów???
Wendaren jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 06-06-2007, 21:23   #180
Slovik
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Ale prawda jest taka ze wasz "Mateusz Dragon Wielki" Pojechal do bielsko bialej i zaplacil zeby taifunowi nie ustapili .
Cytuj:
Więc kto elo super graczu ?? Przestań pisać takie pierdoły bo żal to czytać!!
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania