Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kikossss
Martinesz żeś DOJEBAL hasahsgdahsdgahsdgahsdgahsd
To my namawialiśmy do dołączenia Seqa bo chcieliśmy more rl w guildi i nie chcieliśmy by wam płacił . Racja Wube ja i skrzat byliśmy jako 1 z naszej ekipy w Eiv next był Widakey ,Paweł i na końcu Seq
Jak byś nie pamiętał my byliśmy w Eiv a Seq z Ib zapłacił Partyzantom za wolność. O ile sie nie mylę.
Wiec martinesz nie pisz tutaj już bo sie ośmieszasz idź na Pandorie.
Sequ ale gra to gra w grze każdy zachowuje sie inaczej niz. na Rl to normalne emocje + dzieli cie odległość a na rl jak stoicie przed sobą czujesz sie całkiem inaczej wiec nie łącz Tibi z Rl może jesteś ta sama osoba ale inaczej sie zachowujesz miedzy innymi ja tez.
|
Rl to Rl ok ale niezmienia faktu ze nie dalbym twojego ip ani numeru acc nawet jezeli by sie okazalo ze zrobiles mi jakies swinstwo (hack itp.). Bylo duzo okazji zeby sie na tobie odegrac chociarz by przez to ze napisales kiedys na public channelu kurwa, sytuacja z GM, itp. Gdybym mial naprawde tobie i innym uprzykrzac zycie to bym porpsotu dal numery od widy itp. ale nie zrobilem tego. Macie te swoje ping ataki? Niemacie i nie widze powodu zeby mnie oskarzac o takie rzeczy pozatym twoje ip jest wszedzie nawet na gronie na ktorym masz znajomych, msn, gg, itp. Wyszedlem z cf bo mialem dosc tego po tym jak sie do mnie przyjebales o Heiopei. Wychodzi na to ze ten "ktos" jest dla ciebie wazniejszy niz rl (podejrzewam ze juz nie jestesmy rl jak to stwierdzil ktos) bo przyjebales sie pomimo ze zalatwilem z nim sprawe (pozdro Elvaka chociarz raz pomogles mi _/ ). A pomyslec ze zaczelo sie o glupiego TS'a a teraz doszlo do takich rzeczy.