![]() |
#701 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 05 2006
Lokacja: St.Lucia
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
#702 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 09 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Kirshna/Kiirr
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Vea/Homerun
Świat: Titania/Selena
Poziom: 121
![]() |
![]() Napewno wiecej od Ciebie i milcz bo z Toba nie rozmawiam ;x
03:18 Zumoni [114]: u dont count as a polish ur to sekzi |
![]() |
![]() |
![]() |
#703 |
Guest
|
![]() Pierdolicie głupoty co jak co wyzywajcie sie ja expie i padam lotuje rary i trace chajs na blessy czarna dziura bez wyjścia hehe
Co do Seqa n/c nie obchodzi mnie co z nim się dzieje kto kogo wyzywa. W tych 2 dedach nie tknołem go ani razu ,nie mówię, że się nie cieszyłem ani, że skakałem z radości po prostu wyszło jak wyszło. Co do sytuacji między nami Seq pokłóciliśmy sie o grę jednak szanuje cie w Rl i nie odważył bym sie ciebie uderzyć choć byś mnie zrookował jak ci napisałem w czasie ostatniej naszej „bitwy” na Edron " w Rl cie szanuje ale w grze nie" mam nadzieję, że to zrozumiesz. Jeśli chodzi o Tgk myślcie co chcecie nie mówię ze jesteśmy kozaki jak nie wiem co ale nie jesteśmy skończeni. Wszyscy sie z nas śmiali Wielki Tgk team a teraz co ? My gramy ,zabijamy, bawimy sie a (psk , Partyzanci + vilum i spółka) którzy sie z nas śmiali niestety opuszczają świat. Jeśli chodzi o PIEC to jest nasz okrzyk jak kogoś bijemy bądź ubijemy XD tak jak gdzieś tam maja SPI xD A i do pana Fratena byłeś na tsie mówiłeś gówno możecie blablabla a nagle ucichłeś czyżby nasz mastah pvp opuścił Server TITANIA ? płaczemy za tobą :* pozdro może pandoria dojdziecie tam do władzy (Życzę wam tego). |
![]() |
![]() |
#704 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2005
Stan: Początkujący
Imię: Seq The Master
Profesja: Elder Druid
Gildia: Oven
Świat: Titania
Poziom: 178
Poziom mag.: 76
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#705 |
Użytkownik Forum
|
![]() Seq, wiesz jak to bywa jestes troche u wladzy to za duzego reasona Ci nie trzeba chociaz dokladnie nie wiem dlaczego padl ; P
![]() |
#707 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jedno pragnę Wam powiedzieć, gdyby nie Seq to nie bylibyście w CF (EiV)
![]() |
#708 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#709 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 09 2005
Lokacja: Wrocław
Imię: Fraten
Gildia: Partyzanci
|
![]() Cytuj:
Niestety nie ja zawinilem ze nas wypierdolili z serwera lecz sila wyzsza ktora podejmowala z dupy decyzje podczas glownego wara na titani w skrocie spierdolila sprawe i dlatego zostalismy wyjebani. Wszystko ma swoj poczatek i koniec ja z tego korzystalem dopoki moglem i sie cieszylem z gry gnojac niektorych ludzi ktorzy na to wyjatkowo zaslugiwali, i ta gram na pandori bo nie widze sensu kisic ogora na titani chodzby dlatego iz EiV ma juz za duze lvle zeby sie bawic w wary przeciwko nim a nie chce mi sie robic chara na 160 lvlu zeby miec jakiekolwiek szanse na wygrana;]
![]() |
![]() |
#710 |
Guest
|
![]() Martinesz żeś DOJEBAL hasahsgdahsdgahsdgahsdgahsd
To my namawialiśmy do dołączenia Seqa bo chcieliśmy more rl w guildi i nie chcieliśmy by wam płacił . Racja Wube ja i skrzat byliśmy jako 1 z naszej ekipy w Eiv next był Widakey ,Paweł i na końcu Seq Jak byś nie pamiętał my byliśmy w Eiv a Seq z Ib zapłacił Partyzantom za wolność. O ile sie nie mylę. Wiec martinesz nie pisz tutaj już bo sie ośmieszasz idź na Pandorie. Sequ ale gra to gra w grze każdy zachowuje sie inaczej niz. na Rl to normalne emocje + dzieli cie odległość a na rl jak stoicie przed sobą czujesz sie całkiem inaczej wiec nie łącz Tibi z Rl może jesteś ta sama osoba ale inaczej sie zachowujesz miedzy innymi ja tez. |
![]() |
![]() |
#711 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#712 |
Guest
|
![]() O heiopei tak bo pomyslales ze wszystko mozesz i niechciales podac mi powodu podal byś mi powód wszystko by było ok nawet gdybyś powiedział ze ci się wbił na expowisko czy co tam inneg oale ty robiac mi na złość niechciałeś mi go dać wiec ja zrobiłem na złośćtobie do tego co dalej sie wydarzyło wsumie nieprzyłozylem palca.
A jeśli uwazasz ze juzż niejesteś moim rl twoja sprawa to twój wybór ale pamiętaj ze tej gry się niemiesza do Rl i dziwie sie twojemu postepowaniu nie domnei ale do inych jak np do alberta potym jak zaatakowal Sidhe na noobku powiedziałesś ze o glupiego ludzika w grze stracił u ciebie wszystko an rl. bez sens. Ja sie nauczylem po tym jak chciałem Mika lać naszczeście mnie opanowal on sam paroma słowami. Sorry Miku i dzięki.^^ |
![]() |
![]() |
#713 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2005
Lokacja: UK/Łódź
Profesja: Elite Knight
|
![]() Bolter masz u mnie szacunek.
Kurwa, nie podniecać się tak tymi pikselami. To ma być zabawa... |
![]() |
![]() |
![]() |
#714 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#715 |
Użytkownik Forum
|
![]() * No prosze jaka cicha woda .... Nie ładnie czyli widać ze roztrzasasz problemy o nic ... Wida nie badz na drugi raz taki pewien siebie bo kazdy kij ma dwa konce
A ile końcy ma 2 i pól kija? Sory nie mam już czasu bo 19 sekund w kafi zostalo nara seq żal mi ciebie xD
![]() |
#716 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 09 2005
Lokacja: Wrocław
Imię: Fraten
Gildia: Partyzanci
|
![]() Przestan mu lizac dupe ty maly spierdolencu;]
![]() |
#717 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2005
Lokacja: UK/Łódź
Profesja: Elite Knight
|
![]() @Fraten
Hehe, nikomu dupy nie liże. Boltera nie lubię i się tego nie wstydze, ale szacunek u mnie ma. Za co? Powinieneś się domyśleć większy spierdoleńcu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#718 |
Użytkownik Forum
|
![]() O wlaśnie zakusiłem kompa w biurze u ojca
![]() ![]() Co do TGK to dla mnie jest to miłe miejsce gdzie zawsze można pogadać przy piwie o rózych sprawach nie tylko o grze i czasem jakis przypal sie zrobi ![]() ![]() ![]() p.s. panie też (sprzęt ogrodowy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#719 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#720 |
Guest
|
![]() Dla twojej wiadomosci nie poskarzyl sie mi tylko pewna osoba otym mi powiedziala wiec chcialem znac reason lecz ty niechciales mi go podac.
|
![]() |