Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Beli
Nie sadzilem ze bede kogos obrazal a tym bardziej Ciebie, jestes jebana szmata bo jak by sie ktos od nas dowiedzial ze hackuja kogos z turtli to nie wysylalby mu napewno f bomb a jak by to zrobil by wylecial z gildii, jak juz to by byla zawieszona wojna na ktorki czas trapowania gracza. Naprawde zachowales sie jak ciota i konkretny debil ktory nie umie grac uczciwie (co juz wczesniej zauwazylem).
Czyzby turtle widzac ze ich szanse sie zmniejszaja juz az tak desperacko postepuja czy jestes jedyna ciota tam ?
Pozdro i mam nadzieje ze jak Ciebie beda hackowac kiedys (co nie zycze nikomu ale tobie juz tak) to jakis debil Ci wysle 3 bp fb zeby mogl Cie ten hacker spokojnie zrookowac i zeby jeszcze te f bomby na palla zostaly.
Przegrales swoj honor jako gracz u wielu ludzi.
LETS DRINK 
|
zwisa mi co o mnie myślisz

( moge ci w prezecie wysłać bp FB

i achmedowi , może mu sie przydadzą

) jak sie ma tyle ownerów co achmed to nie trudno o haka wiec skończ pierdolić takie głupoty. Nie raz miał haka jak był w turtlach , i sam mówił ze to albo jego rl albo 2 owner.
Swoją droga fajnych macie ludzi w gildi co nawet nie próbowali blokować achmeda , Titaco i ktoś tam jeszcze biegli za nim jak idioci , nawet w depo go nie potrafili trapnać a wystarczyły tylko parcele.