Zobacz pojedynczy post
stary 22-08-2007, 00:10   #207
Medivh Shady
Użytkownik Forum

Medivh Shady's Avatar

Data dołączenia: 25 08 2005
Lokacja: Wrocław

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Arcania
Poziom: 250
Poziom mag.: 84
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Beli Pokaż post
Nie sadzilem ze bede kogos obrazal a tym bardziej Ciebie, jestes jebana szmata bo jak by sie ktos od nas dowiedzial ze hackuja kogos z turtli to nie wysylalby mu napewno f bomb a jak by to zrobil by wylecial z gildii, jak juz to by byla zawieszona wojna na ktorki czas trapowania gracza. Naprawde zachowales sie jak ciota i konkretny debil ktory nie umie grac uczciwie (co juz wczesniej zauwazylem).

Czyzby turtle widzac ze ich szanse sie zmniejszaja juz az tak desperacko postepuja czy jestes jedyna ciota tam ?

Pozdro i mam nadzieje ze jak Ciebie beda hackowac kiedys (co nie zycze nikomu ale tobie juz tak) to jakis debil Ci wysle 3 bp fb zeby mogl Cie ten hacker spokojnie zrookowac i zeby jeszcze te f bomby na palla zostaly.

Przegrales swoj honor jako gracz u wielu ludzi.

LETS DRINK
zwisa mi co o mnie myślisz ( moge ci w prezecie wysłać bp FB i achmedowi , może mu sie przydadzą ) jak sie ma tyle ownerów co achmed to nie trudno o haka wiec skończ pierdolić takie głupoty. Nie raz miał haka jak był w turtlach , i sam mówił ze to albo jego rl albo 2 owner.

Swoją droga fajnych macie ludzi w gildi co nawet nie próbowali blokować achmeda , Titaco i ktoś tam jeszcze biegli za nim jak idioci , nawet w depo go nie potrafili trapnać a wystarczyły tylko parcele.

WoW
Realm: Auchindoun
Name: Punish
http://eu.wowarmory.com/character-sh...ndoun&n=Punish
Medivh Shady jest offline   Odpowiedz z Cytatem