Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Arcania

Notki

Arcania Wydarzenia ze świata Arcania

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 21-08-2007, 17:00   #201
Mordor
Użytkownik Forum

Mordor's Avatar

Data dołączenia: 08 02 2005
Lokacja: Warszawa

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Arcania
Poziom: 166
Skille: 102
Poziom mag.: 23
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Eizix Pokaż post
smieciem jestes medivh, juz sie postaram o to zeby ta f bomba na rookowanie achmeda trafila do ciebie ;]
Juz dawno było wiadomek ze dpft nie umie uczciwie wygrac wara, wiec tu nie ma sie czym stresowac ;-)
in dark road.
Mordor jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 21-08-2007, 19:18   #202
Thuygioshok
Użytkownik Forum

Thuygioshok's Avatar

Data dołączenia: 11 02 2007
Lokacja: Grudziądz

Imię: Cadix
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 132
Skille: ^był
Poziom mag.: 67
Domyślny

wtf?
jakiś hack był?
@off
nigdy już nie idę na pk z thiefami -.-'
stary 21-08-2007, 19:47   #203
Medivh Shady
Użytkownik Forum

Medivh Shady's Avatar

Data dołączenia: 25 08 2005
Lokacja: Wrocław

Poziom: 250
Poziom mag.: 84
Domyślny

Cytuj:
smieciem jestes medivh, juz sie postaram o to zeby ta f bomba na rookowanie achmeda trafila do ciebie ;]
pytał się to mu odpowiedziałem ;>

WoW
Realm: Auchindoun
Name: Punish
http://eu.wowarmory.com/character-sh...ndoun&n=Punish
Medivh Shady jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 21-08-2007, 20:29   #204
gienkos
Guest

Domyślny

DPFT drrrrrrrrzyjcie
  Odpowiedz z Cytatem
stary 21-08-2007, 22:18   #205
Beli
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 01 04 2007
Lokacja: Lublin ( a raczej okolice )

Profesja: Elder Druid
Gildia: Inter~
Poziom: 119
Poziom mag.: 66
Beli ma numer GG 69 ;)
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Medivh Shady Pokaż post
pytał się to mu odpowiedziałem ;>

Nie sadzilem ze bede kogos obrazal a tym bardziej Ciebie, jestes jebana szmata bo jak by sie ktos od nas dowiedzial ze hackuja kogos z turtli to nie wysylalby mu napewno f bomb a jak by to zrobil by wylecial z gildii, jak juz to by byla zawieszona wojna na ktorki czas trapowania gracza. Naprawde zachowales sie jak ciota i konkretny debil ktory nie umie grac uczciwie (co juz wczesniej zauwazylem).

Czyzby turtle widzac ze ich szanse sie zmniejszaja juz az tak desperacko postepuja czy jestes jedyna ciota tam ?

Pozdro i mam nadzieje ze jak Ciebie beda hackowac kiedys (co nie zycze nikomu ale tobie juz tak) to jakis debil Ci wysle 3 bp fb zeby mogl Cie ten hacker spokojnie zrookowac i zeby jeszcze te f bomby na palla zostaly.

Przegrales swoj honor jako gracz u wielu ludzi.

LETS DRINK
Beli jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 21-08-2007, 23:06   #206
Smokuu
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 30 01 2007
Lokacja: Polska, Łomża

Stan: Na Emeryturze
Świat: Arcania,Kyra
Poziom: 130
Skille: 95/93
Poziom mag.: 8
Domyślny

Raczej rosna po tym jak widza jakich noobów macie w gildi,

Przegrał , ale tylko u ciebie
Smokuu jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 22-08-2007, 00:10   #207
Medivh Shady
Użytkownik Forum

Medivh Shady's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Beli Pokaż post
Nie sadzilem ze bede kogos obrazal a tym bardziej Ciebie, jestes jebana szmata bo jak by sie ktos od nas dowiedzial ze hackuja kogos z turtli to nie wysylalby mu napewno f bomb a jak by to zrobil by wylecial z gildii, jak juz to by byla zawieszona wojna na ktorki czas trapowania gracza. Naprawde zachowales sie jak ciota i konkretny debil ktory nie umie grac uczciwie (co juz wczesniej zauwazylem).

Czyzby turtle widzac ze ich szanse sie zmniejszaja juz az tak desperacko postepuja czy jestes jedyna ciota tam ?

Pozdro i mam nadzieje ze jak Ciebie beda hackowac kiedys (co nie zycze nikomu ale tobie juz tak) to jakis debil Ci wysle 3 bp fb zeby mogl Cie ten hacker spokojnie zrookowac i zeby jeszcze te f bomby na palla zostaly.

Przegrales swoj honor jako gracz u wielu ludzi.

LETS DRINK
zwisa mi co o mnie myślisz ( moge ci w prezecie wysłać bp FB i achmedowi , może mu sie przydadzą ) jak sie ma tyle ownerów co achmed to nie trudno o haka wiec skończ pierdolić takie głupoty. Nie raz miał haka jak był w turtlach , i sam mówił ze to albo jego rl albo 2 owner.

Swoją droga fajnych macie ludzi w gildi co nawet nie próbowali blokować achmeda , Titaco i ktoś tam jeszcze biegli za nim jak idioci , nawet w depo go nie potrafili trapnać a wystarczyły tylko parcele.

WoW
stary 22-08-2007, 02:24   #208
Beli
Użytkownik Forum

Beli ma numer GG 69 ;)
Domyślny

Cytuj:
zwisa mi co o mnie myślisz ( moge ci w prezecie wysłać bp FB i achmedowi , może mu sie przydadzą ) jak sie ma tyle ownerów co achmed to nie trudno o haka wiec skończ pierdolić takie głupoty. Nie raz miał haka jak był w turtlach , i sam mówił ze to albo jego rl albo 2 owner.

Swoją droga fajnych macie ludzi w gildi co nawet nie próbowali blokować achmeda , Titaco i ktoś tam jeszcze biegli za nim jak idioci , nawet w depo go nie potrafili trapnać a wystarczyły tylko parcele.
Zalosny jestes -.-' takich ludzi jak Ty mi szkoda, Achmed zawsze byl jeden i zawsze jest moim sasiadem i prosze Cie zebys sie nie wypowiadal o czyms o czym nie masz zielonego pojecia. Historie Achmeda moge Ci przyblizyc: zaczynalismy grac kiedy ja bylem w 3 gimnazjum a on w 2, jako jedyny z rl teamu sie utrzymal na tibii ( wczesniej gral na modemie, nastepnie mielismy internet radiowy czemu zawdzieczamy duzo straconego expa i skilli, teraz mamy stale lacze telekomunikacyjne) i gralismy na kilku servach (Selena, Neptera, po krotkiej przerwie w grze na Arcani - Xerena) jako best friends w koncu trafilismy na arcanie, dlugo gralem sorcem, pomagalismy sobie nawzajem przez caly czas gry (jak i jest do tej pory) i mam szacunek do niego bo w wielu sprawach mi pomogl, nie mam zalu do niego ze mial hacka i ze okradl mi domek 2x bo to nie od niego zalezalo, nie wymagam od niego jakiegos odszkodowania bo na tym wiecej odemnie stracil. Achmed zawsze mial inva do mnie do domku i nie obchodzi mnie to co stracilem tylko o to kogo naprawde znam i szanuje. Moze boli Cie to ze jest jednym z najlepszych graczy na serwerze i nie mozesz mu dorownac pod wzgledem szacunku i honoru lecz on taki jest. A Ty jako gracz (vice leader najlepszej gildii) nie powinienes pomagac hakerowi rookowac jednego z najlepszych graczy na arcani lecz probowac utrzymywac gre fair play, nie zrobles tego i jestes poprostu scierwem ktore trzeba tepic. Wczesinej nawet zalowalem ze Cie bilem (miales jedna wpadke ale kazdemu moze sie zdazyc) ale teraz juz nawet sie ciesze z tego powodu ze padles i mam nadzieje ze to nie bedzie ostatni raz.
Nie zawsze ten kto ma wyzszy lvl cieszy sie wiekszym respektem u graczy.
Jestes gownem i poprostu nie umiesz sobie tego uswiadomic.
Achmed zawsze byl i bedzie lepszym i bardziej szanowanym graczem od Ciebie.

Ostatnio edytowany przez Beli - 22-08-2007 o 02:26.
stary 22-08-2007, 04:25   #209
Eizix
Guest

Domyślny

Cytuj:

oj medi lol ty nie powinienes akurat gadac kto ile ma ownerow.. bo jestes jednym z najbardziej sharowanych charow na arcanii
  Odpowiedz z Cytatem
stary 22-08-2007, 08:49   #210
jacke
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 28 07 2007
Lokacja: Kraków

Świat: Nebula
Poziom: 99
Poziom mag.: 58
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Inst Pokaż post
Tak samo jak Ty mam 20 i nie uczeszczam juz do szkoly publicznej, tylko studiuje. Tak samo moge powiedziec, ze nie znamy sie i nie jest to zaden moj kolega
taz bardzo lubie maslany popcorn

Cytuj:
tos doj*bal teraz, od razu lepszy poczatek dnia mam DD rofl DDDD
stary 22-08-2007, 09:08   #211
Medivh Shady
Użytkownik Forum

Medivh Shady's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Achmed zawsze byl i bedzie lepszym i bardziej szanowanym graczem od Ciebie
jak by był szanowany to by hunta nie załapał ;>

Cytuj:
oj medi lol ty nie powinienes akurat gadac kto ile ma ownerow.. bo jestes jednym z najbardziej sharowanych charow na arcanii
pomyśl i popatrz na siebie zanim coś napiszesz ,wovimus , arcash , lindlay , valdarnok . itp ilu was tam grało ?? każdy po kolei .

WoW
stary 22-08-2007, 09:14   #212
Thuygioshok
Użytkownik Forum

Thuygioshok's Avatar

Data dołączenia: 11 02 2007
Lokacja: Grudziądz

Imię: Cadix
Poziom: 132
Skille: ^był
Poziom mag.: 67
Domyślny

osochozi?!
jaki rook?
Character Information
Name: Achmed Assassin
Sex: male
Profession: Royal Paladin
Level: 150
World: Arcania
mój błąd?
stary 22-08-2007, 09:19   #213
Koszyk
Moderator

Koszyk's Avatar

Data dołączenia: 10 05 2005
Lokacja: Szczecin

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Thuygioshok Pokaż post
osochozi?!
jaki rook?
Character Information
Name: Achmed Assassin
Sex: male
Profession: Royal Paladin
Level: 150
World: Arcania
mój błąd?
Achmed nie zostal zrookowany... przeciez widzisz to po co pytasz?
stary 22-08-2007, 11:26   #214
Ka$z3r
Użytkownik Forum

Ka$z3r's Avatar

Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Braniewo/Gdańsk

Domyślny

Cytuj:
Zalosny jestes -.-' takich ludzi jak Ty mi szkoda, Achmed zawsze byl jeden i zawsze jest moim sasiadem i prosze Cie zebys sie nie wypowiadal o czyms o czym nie masz zielonego pojecia. Historie Achmeda moge Ci przyblizyc: zaczynalismy grac kiedy ja bylem w 3 gimnazjum a on w 2, jako jedyny z rl teamu sie utrzymal na tibii ( wczesniej gral na modemie, nastepnie mielismy internet radiowy czemu zawdzieczamy duzo straconego expa i skilli, teraz mamy stale lacze telekomunikacyjne) i gralismy na kilku servach (Selena, Neptera, po krotkiej przerwie w grze na Arcani - Xerena) jako best friends w koncu trafilismy na arcanie, dlugo gralem sorcem, pomagalismy sobie nawzajem przez caly czas gry (jak i jest do tej pory) i mam szacunek do niego bo w wielu sprawach mi pomogl, nie mam zalu do niego ze mial hacka i ze okradl mi domek 2x bo to nie od niego zalezalo, nie wymagam od niego jakiegos odszkodowania bo na tym wiecej odemnie stracil. Achmed zawsze mial inva do mnie do domku i nie obchodzi mnie to co stracilem tylko o to kogo naprawde znam i szanuje. Moze boli Cie to ze jest jednym z najlepszych graczy na serwerze i nie mozesz mu dorownac pod wzgledem szacunku i honoru lecz on taki jest. A Ty jako gracz (vice leader najlepszej gildii) nie powinienes pomagac hakerowi rookowac jednego z najlepszych graczy na arcani lecz probowac utrzymywac gre fair play, nie zrobles tego i jestes poprostu scierwem ktore trzeba tepic. Wczesinej nawet zalowalem ze Cie bilem (miales jedna wpadke ale kazdemu moze sie zdazyc) ale teraz juz nawet sie ciesze z tego powodu ze padles i mam nadzieje ze to nie bedzie ostatni raz.
Nie zawsze ten kto ma wyzszy lvl cieszy sie wiekszym respektem u graczy.
Jestes gownem i poprostu nie umiesz sobie tego uswiadomic.
Achmed zawsze byl i bedzie lepszym i bardziej szanowanym graczem od Ciebie.
Teraz to konkretnie pier*olisz.

Prawda kiedy Kuba gral na achmedzie to ta postac byla szanowana i musze przyznac, ze Kuba to jedna z najlepszych osob jakie poznalem na arcani, ale ten szczyl co teraz gra to kompletny idiota!!! Kuba robil niezle pg bo mial do tego poprostu zamilowanie

A teraz ten szczyl pa robil i sie dorobil, a wiem ze graliscie we 3 ostatnimi czasy ty,szczyl i ventyl kiedy po 20h ponad byliscie online...
Pozatym ten szczyl jest z deka nienormalny, ostatnio wyjechal do mnie z tekstem "czemu cie te płuca nie wykończyły?"

Wiem ze Kuba juz w ogole sie nie interesuje ta gra bo ma bardzo fajne zajecie i napewno bedzie sie dobrze bawil przez te wakacje...dlatego ta postac powinnabyc zrookowana! Bo osoba ktora nia gra teraz nie odroznia gry od rzeczywistosci, ktorej mozliwe ze nie posiada...
Szacunek. Mimo, iż to wirtualny świat, pamiętaj o tym, że jednak po drugiej stronie siedzi żywa osoba, z krwi i kości, która ma uczucia. Okaż mi szacunek, a otrzymasz to samo. Nie podoba się → wy*******aj.
Ka$z3r jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 22-08-2007, 12:27   #215
Smokuu
Użytkownik Forum

Domyślny

*belliah
Załosny to jestes ty i twoja wypowiedz w ktorej jest wiele pierdół ;]
Stfu plx
stary 22-08-2007, 12:44   #216
Mordor
Użytkownik Forum

Mordor's Avatar

Data dołączenia: 08 02 2005
Lokacja: Warszawa

Poziom: 166
Skille: 102
Poziom mag.: 23
Domyślny

Kayetan zmien dilera lepiej...
in dark road.
Mordor jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 22-08-2007, 13:23   #217
Dispater
Użytkownik Forum

Dispater's Avatar

Data dołączenia: 01 08 2006
Lokacja: J-w

Imię: Netheril
Domyślny

ehhh miałem w tym temacie nic nie pisać ale widząc te teksty jakie tutaj ludzie popełniają to już po prostu nie da sie wytrzymać.

1) Najpierw żeby coś wyjaśnić - praktycznie wszystkie powody rozpoczęcia wojny przez Lamusa to ściema. Jedyny prawdziwy jest to ze Achmed dostał hunta za to że bił za friko jednego gościa od nas a później próbował wypowiedzieć SF wojne. Myślał pewnie że wyzwania bez DPFT nie podejmiemy, a gdy już mu postawiłem alternatywe że albo będzie walczył w tej wojnie albo będzie miał hunta do czasu aż zapłaci 100k (czyli równowartość zaliczenia 1 zgonu w Tibi) to wybrał pkowanie razem z Wovimusem i Arcashem przed SSem. Wtedy też oczywiście zrodził się wspaniały pomysł w głowie Polla namawianego przez Achmeda zeby zebrać ludzi i juz naprawde wypowiedzieć nam wojne. Problem niestety był taki, że o wszystkim wiedzieliśmy od początku. Lamusini postarał się najpierw zorganizować zanim podejmie jakieś kroki, zebrać odpowiedni skład z którym mógłby walczyć jak i kase dla gildi. Wprowadził nawet Borotha do SF który miał tam nas szpiegować i ew. póki wojny nie będzie chronić Achmeda przed atakami. Niestety wszystkie plany diabli wzięli bo Lamus zdecydował sie, że jednak woli zająć się swoim RL i zostaje retired. Troche szkoda bo to myśmy czekali na pierwszy ich ruch żeby nie mogli się właśnie przedstawiać jako biedne ofiary wielkiego PA które nagle zostały powybijane. W każdym razie plany do wojny już wtedy były wystarczająco daleko przez nich posunięte że nie mogliśmy tego zostawić i po kilku dniach zastoju potwierdzającego to że nic się nie będzie działo zabiliśmy Borotha. Myśleliśmy że już po tym Lamus wypowie wojnę ale jednak dopiero jak wieczorem atakowaliśmy Sainta to zdecydowali się zrobić massa przed SSem. Niestety z tego powodu że tylko kilka osób z DPFT o tym wszystkim wiedziało to polowa ludzi była w pełni zaskoczona dlaczego np. Lamus czy Belial im nie pomagają w zabiciu Arcasha i dlaczego ich nagle atakują. W kilka minut nie da sie wyjaśnić sytuacji i do tego przegrupować ludzi na mostku ktorzy ustawili się mając powyższe na uwadze więc wyszło jak wyszło że mass się im udał. No i tak zaczęła się już regularna wojna xD

2) Belial - Nie bądź śmieszny, hunta złapałeś przez to że robiłeś PA na kolegach Archer Adona ktory jest szwedem a ty sobie chyba ubzdurałeś że wtedy z takimi ludzmi mozesz robic co chcesz. Archerowi pomógł Krecik ktory po prostu powiedział Damoonowi ze masz hunta za swoje zachowanie a ten pomyślał ze pewnie pkowałeś jak Achmed przed SSem. Aha i coś jeszcze tak jak tutaj na forum za DPFT opowiada sie Smokuu tak samo SB ma swojego faworyta a dokładniej mówiąc ciebie i niestety (przynajmniej dla ciebie) nie ustępujesz Smokowi w niczym. Do Achmeda nic nie mam ale praktycznie nie ma sytuacji że zdobywa sie szacunek bijąc bonebeasty czy tam inne stworki. A niestety Achmed nie zrobił nic oprócz PG.

3) Co do rookowania Achmeda - ja osobiscie daje 90% szans że to wszystko sciema z tym hackiem co było widoczne po tym wspaniałym trapowaniu w dp i bawieniu sie z Achmedem w kotka i myszke. W kazdym razie co do FB - pomijając kilka osób w SB to całej reszcie taka bomba byłaby z miejsca podesłana i do tego każdy z nas miałby czyste sumienie. Dlaczego? Bo SB to w 80?% ludzie z TTT którzy wypowiedzieli poprzednią wojnę zakładając kilka rzeczy, które umożliwiłyby im szybką wygraną - w tym między innymi porookowanie połowy DPFT. Nie chce mi sie z motłochem tutaj wdawać w szczegóły ale Eizix co jak co ale ty nie powinienes w takiej kwesti się w ogole wypowiadać mając na uwadze Sebe i to dzięki komu on tego hacka dostał.

No i jeszcze na koniec xD Wynik wojny już jest przesądzony wiadomo ze nikt mi nie uwierzy tak samo jak za czasów wojny z TTT no ale cóż... teraz macie jeszcze mniej szans a to już coś znaczy
@Lamus tak jak to sam określiłeś my sie "bydłem" nie zajmujemy i troche było mi żal Drah Slima jak go wywaliłeś z gildi Chłopak tak sie cieszył że w końcu sie odegra ://// Dobrze że się politowaliście PPP
stary 22-08-2007, 13:59   #218
Tanivupo
Użytkownik Forum

Tanivupo's Avatar

Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Rybnik

Domyślny o.o

Cytuj:
huh gz.. glupoty widze ze bardzo duzo wiesz o Medzie...
takie pierdoly opowiadaj swoim 10 letnim kolega pod klatka... -.-
stary 22-08-2007, 15:09   #219
Beli
Użytkownik Forum

Beli ma numer GG 69 ;)
Domyślny

@ medivh
a jak by turtlesi mieli honor nie broniliby kretynow

@Dispater

Widze ze nastepny czlowiek ktory gowno wie wypowiada sie na temat wojny (i nie tylko) ublizajac swoim przeciwnikom, nawet ich nie znajac, no ale coz, zignoruje to poprostu.
Przyblizajac Ci troche, pomysl wojny rozpocza sie 15 dnia ubieglego miesiaca gdy ja, Achmed i Shiel pojechalismy do Warszawy. 2 dnia dostalismy od Lamusa plany jakimi mielismy sie poslugiwac na wojnie. Niedlugo po powrocie z Warszawy Achmed dostal hunta ( w to nie wnikam bo nie ma sensu ) i przylaczyl sie do "aliantow", a boroth chcial sobie spokojnie expic do 150 lvla i doszedl do sf (za co pozalowal nie tylko dedem ale rowniez dalem mu ignored ze jest w takiej gildii i niestety ale duzo wrzutow na niego poszlo nie tylko odemnie ale rowniez od paru bliskich mu osob, w tym tez Lamusa).
Kasa gildiowa byla zbierana juz w BOH (nie wiem czy z Twojej wypowiedzi wynika ze to wiesz)
Co do mojej postaci moge Ci zagwarantowac ze sprawa byla wyjasniona okolo tygodnia przed tym jak dowiedzialem sie ze mam hunta, a o huncie nawet mi nikt nie pisal.
Nowa wojna, nowe taktyki, hakowania nie bedzie. Co do hakowania to Achmed zostal zhakowany ale jak nie chcesz to nie wierz, Twoja sprawa.
Wydaje mi sie ze wypowiadajac sie na te tematy w taki sposob jak widac powyzej, udowadniasz ze jestes dzieckiem neostrady ktoremu jak sie odlaczy internet wali glowa w sciane lub cos podobnego.
Ta wojna jest dla zabawy i pewnie przegramy ale na pewno nie zaplacimy.
A jak jestesmy w temacie takiego ublizania to mozesz mi wyjasnic dlaczego tak SF lize dupe DPFT skoro oni maja was za gowno?
I jeszcze jedno pytanko: ile Ty czlowieku masz lat ? (jak powyzej 13 to smiech na sali).
A i prosba do Ciebie: prosze... nie pisz jak nie wiesz.

Ostatnio edytowany przez Beli - 22-08-2007 o 15:11.
stary 22-08-2007, 15:21   #220
Smokuu
Użytkownik Forum

Domyślny

@up
teraz to dales, chyba z krzesła spadne, ten człowiek (Disp~~~) wie Duzo na temat Arcani i do tego mowi prawde, a nie proboje wcisnac tania scieme innym uzytkownikom tego forum jak i graczom z Arcnani, wiec ""TY"" sie lepeij nie wypowiadaj plx. Idz spac.
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania