Zobacz pojedynczy post
stary 24-08-2007, 18:31   #38
Triffek
Użytkownik Forum

Triffek's Avatar

Data dołączenia: 24 08 2007
Lokacja: malopolska

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Kszaczasty
Profesja: Elder Druid
Świat: Aldora
Poziom: 40
Poziom mag.: 25
Domyślny pk

Panowie z Siejnik czy cholera wie z czego... probowali dzisiaj sobie popekowac... niestety, ich niezwykle dokladnie obmyslana strategia walki spalila na panewce... nie spodziewali sie ze natkna sie na inteligetnych graczy ktorymi niewatpliwie jestem ja i reszta bioraca udzial w "bitwie" po stronie dobra... Otoz, zostalismy zaatakowani bez zadnego powodu przez tych oto nieudacznikow od samego poczatku bylo jasne ze jeszeli pojdziemy za noobem (12 lvl) to domku kolo depo... to wpadniemy w trapa z ktorego taczej bysmy nie wyszli calo... pekerzy nie wytrzymali psychicznie ruszajac w poscig za ofiara... 2 min pozniej znalezli sie w tragicznej wrecz sytuacji, pomoc przybyla z kazdej strony... padali jeden po drugim sekunda po sekundzie... az do ostatniego... w momencie kiedy zobaczyli mnie ( a przeciez nie jestem zadnym jakims strasznym pogromca pekerow, to byla moja pierwsza akcja w obronie uczciwych graczy) rzucili sie do ucieczki, ktora zakonczyla sie natychmiastowym teleportem do swiatyni...

z pola bitwy w Thais relacjonowal dla panstwa Triffek... ( jestem matematykiem nie polonista wiec z gory za bledy, przepraszam )
Triffek jest offline   Odpowiedz z Cytatem