Temat: Xbox 360
Zobacz pojedynczy post
stary 25-08-2007, 23:56   #44
Cebix
Użytkownik Forum

Cebix's Avatar

Data dołączenia: 16 07 2004
Lokacja: Chlewice wielkopolskie

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Pablofrs Pokaż post
Po 1:
Miałem przejściowo Wii, często grywałem u kumpla na xboxie 360, a na ps3 w media markcie. Pisałem subiektywnie swoje odczucia.

Po 2:
Chyba źle przeczytałeś temat. Kolega sie pyta czy warto kupić X'a. Co z tego że ma kase, skoro kupi i mu sie np. nie spodoba? kasa wtedy w błoto.
Śmieszy mnie twoja opinia, bo nie wnosi nic do tematu, widać ze nigdy nie mailes doczynienia z konsolami skoro walnąłeś tekst na odczepke "kase masz to kupuj" bez żadnych argumentów.
@topic:

Przyszłosciowo ci radze odłożyc pieniądze i kupic ps3. Ta konsola będzie miażdzyć.
Sorry, ale koleś się pyta o X360 i raczej nie o żadną inną konsolę. Pisze, że ma zamiar ją kupić, a chyba coś do tego go skłoniło, że nie wymienił żadnej z innych konsol. Z doświadczenia wiem, że jak czegoś bardzo chcesz to i tak to zdobędziesz, więc skoro sobie zaplanował kupno X'a to i tak prędzej czy później go kupi, chyba że stanie się to niemożliwe(pieniądze, zakazy rodziców, itp.). Nic nie wnoszę do tematu, chce tylko mu ułatwić życie. Chcesz - kupuj. Moje zdanie. A zdanie o ludziach, którzy nie mieli konsol to się tyczy większości, ale nie wszystkich - ty miałeś, ok, ale większość osób z tego tematu nie. Pozdro.

Ostatnio edytowany przez Cebix - 25-08-2007 o 23:58.
Cebix jest offline   Odpowiedz z Cytatem