|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 | ||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Legnica
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() ![]() Cytuj:
|
||||
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Co do padów, SixAxis to dla mnie porażka. Nie ze względu na kształt, bo jest jak najbardziej słuszny, ale ten system wyczuwania ruchów w płaszczyźnie... Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | ||||
Tupac Legacy
Data dołączenia: 05 12 2004
Lokacja: Olsztyn
Stan: Na Emeryturze
Imię: Midurion
Profesja: Elder Druid
Świat: Furora
![]() |
![]() Cytuj:
"Są gusta i guściki" Cytuj:
Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2004
Lokacja: Grudziądz
|
![]() Cytuj:
Miałem przejściowo Wii, często grywałem u kumpla na xboxie 360, a na ps3 w media markcie. Pisałem subiektywnie swoje odczucia. Po 2: Chyba źle przeczytałeś temat. Kolega sie pyta czy warto kupić X'a. Co z tego że ma kase, skoro kupi i mu sie np. nie spodoba? kasa wtedy w błoto. Śmieszy mnie twoja opinia, bo nie wnosi nic do tematu, widać ze nigdy nie mailes doczynienia z konsolami skoro walnąłeś tekst na odczepke "kase masz to kupuj" bez żadnych argumentów. @topic: Przyszłosciowo ci radze odłożyc pieniądze i kupic ps3. Ta konsola będzie miażdzyć.
![]() |
![]() |
#25 | |||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
|
![]() Pozwólcie, że wtrącę się do dyskusji.
IMO konsole są dla mięczaków. Lepiej kupić sobie porządnego PeCeta za 3,5-4 tyś niż wydawać pieniądze na konsole, na której gry za rok i tak będą wyglądać znacznie brzydziej niż na poczciwym piecyku. Poza tym - nie ma to jak zaszpanować przed kimś i powiedzieć - a ja mam u siebie GeForce'a 8800 ![]()
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
E no to kozak :/. A odnośnie konsol nie rozumiem czemu PS3 ma 2x mniej ramu niż Xbox 360 :0. No chyba że transfer z dysku ma jakiś wypasiony. No i jeszcze te 8 rdzeni taktowanych 3,2 ghz ![]() @edytka Już wiem o co chodzi ![]()
... Ostatnio edytowany przez Smetana - 24-08-2007 o 23:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
A co do karty - same here. Teraz gdy patrzę na wymagania np. SpellForce'a 2 to się z nich śmieje, a gdy miałem Radeona 9600 to mówiłem - taa, znowu trza to i owo wyłączyć...
![]() |
![]() |
#30 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
|
![]() I tu dochodzimy do sedna sprawy - nie każdego stać na takie wydatki, więc wiele osób woli kupić konsolę raz i zostawić ją w spokoju, nie martwiąc się o jej parametry techniczne.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | ||||||
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
2) I PC i konsole się starzeją to jest w obu przypadkach nieuniknione... Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() A ogólnie, chciał bym zakończyć tą ciągłą dyskusję prostym stwierdzeniem: Rynek gier jest napędzany zarówno przez PC jak i Konsole, zawsze tak jest, że w momencie pojawienia się nextgenów konsole zostawiają daleko w tyle PCty a po 2-3 latach PCty wyprzedzają konsole i tak w kółko. Spieranie się o to, co jest lepsze nie ma sensu bo za 2-3 lata Sony urzeknie nas PS4 a M$ XBoxem-540
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tyle, że na klimat i przyjemność płynąca z gry składa się wiele czynników, wśród których także jest grafika. A pitolenie, że grafika jest nieważna uważam za głupie, bo gdyby np. Supreme Commander wyglądał jak gra rodem z '98 roku to bym tylko parsknął śmiechem. Ale zapewne ty zagrywałbyś się dniami i nocami, bo przecież grafika nie jest ważna, tja...
![]() |
#35 | |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 08 2005
![]() |
![]() Sporo czytam na temat next-genów i jakotako jestem na bieżąco. Ostatnio słyszę coraz częściej, że X360 jest konsolką awaryjną. Mimo to kocham ją.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
O tak, Metal Gear Solid i Assasins Creed's to rasowe FPS'y... A co do grafiki - ona również należy do czynników decydujących o klimacie, bo przecież grafika też może być klimatem dostosowana do danej gry. Ostatnio edytowany przez Żyłka - 25-08-2007 o 18:15. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#39 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Rubber City
![]() |
![]() Cytuj:
PS. Klimat
![]() |
![]() |
#40 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
I pewnie, że nie potrzeba kompa za kilka tysięcy żeby grać w dobre klimatyczne gry - tyle, że jak się takiego ma, to ten klimat jest jeszcze silniejszy...
![]() |