Zobacz pojedynczy post
stary 28-08-2007, 20:07   #1306
BlueMaster
Użytkownik Forum

BlueMaster's Avatar

Data dołączenia: 26 07 2007
Lokacja: Maple story to moje rzycie Celoz!oen1!
Wpisy bloga: 1

Stan: Aktywny Gracz
Imię: LaHypex
Profesja: Rookstayer
Świat: Ems/Gms,Kradia
Poziom: 22
Skille: 20/13
Poziom mag.: 3
BlueMaster ma numer GG 5677907
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura Pokaż post
Sądziłem, że się z tego wyliże, a jednak zmarł. Szkoda chłopaka, cała jego kariera była przed nim...
Los i pan bóg nie dał mu pożyć,jeszcze zostawił ciężarną kobietę.Szkoda chłopaka,tak jak to napisałeś,najwyraźniej ukryta wada,wzorowałem się na nim,specjalnie pojechałem do Sewilli na ten mecz,kiedy upadł na murawę,wyszedłem ze stadionu,normalnie jadąc do hotelu płakałem.Dobry piłkarz,niewielu chłopaków grało w reprezentacji hiszpani,duży dorobek,puchar UEFA,nic tu po nas,trzeba się pomodlić za takiego chłopaka i talent,szkoda że zmarł.Dobrze powiedziane z karierą,całe życie przed nim było,mógł mieć dzieci,rodzinę,a jednak,los chciał inaczej,myślę że ten temat poruszy wiele gazet.Aktualnie na pogrzeb przybędzie rzesza fanów,kibiców oraz drużyna i trener i prezes klubu.Jeśli pozwolą mi wejść na pogrzeb,zostanę w hiszpani,pewnie każdy wie jak czuje się jego matka
P.S:Yoh Nie wiedziałem że lubiłeś go.
@up chodziło mi z szkoda chłopaka i że miał całą karierę
@down
Zobaczmy to z oka kolegów z zespołu,o co chodzi?!Coś mu się stało.Jeden z nich chyba płakał,a tak poza tym zobacz post wyżej od swojego

Ostatnio edytowany przez BlueMaster - 28-08-2007 o 23:06.
BlueMaster jest offline   Odpowiedz z Cytatem