![]() |
#1302 |
Zbanowany
Data dołączenia: 16 07 2007
|
![]() wydawało się że jakoś z tego wyjdzie z dnia na dzień sprzeczne informacje a potem informacja o śmierci;/
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1303 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 06 2005
Stan: Niegrający
Świat: Aurora
|
![]() No nie wierze, nie wierze, 22 lata i taka hujowa sprawa. Nie chce nic mówić lecz jeśli w Hiszpanii nie pazerują sterydów na świnie, raczej nie skończe tego zdania
Ostatnia wizyta: 21-01-2008 o 20:41 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1304 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ehh...Dla mnie był wzorem,więc ja też nie dokończe zdania,ale bardzo go lubiłem,wielki dorobek Puchar UEFA,szkoda że zmarł
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1305 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Sądziłem, że się z tego wyliże, a jednak zmarł. Szkoda chłopaka, cała jego kariera była przed nim...
@down: Cytuj:
Ooh to be a Gooner. Ostatnio edytowany przez Yoh Asakura - 28-08-2007 o 20:09. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1306 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
P.S:Yoh Nie wiedziałem że lubiłeś go. @up chodziło mi z szkoda chłopaka i że miał całą karierę @down Zobaczmy to z oka kolegów z zespołu,o co chodzi?!Coś mu się stało.Jeden z nich chyba płakał,a tak poza tym zobacz post wyżej od swojego Ostatnio edytowany przez BlueMaster - 28-08-2007 o 23:06. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1307 |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() Taką karierę miał przed sobą. Można tylko powiedzieć, że świat naprawdę jest niesprawiedliwy...
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
![]() |
![]() |
![]() |
#1308 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 12 2004
Lokacja: Bełchatów/"...W państwie pełnym nienawiści..."
Świat: Kyra
|
![]() ehhh... to stało sie tak nagle. pisało w necie, że jest w stanie krytycznym, sobie pomyślałem 'a tam, przecież wyjdzie z tego, jest przecież młody'... eh... szkoda, był młody, perspektywiczny. . .
Nad czaszkami groźby, być złym czy dobrym? Zero pytań, wątpisz ? Strach tonie w liczbach One odbite w źrenicach, a świat upadły w mitach Zamiast powstać w krytykach czynów, kreuje co dnia lepszych skurwysynów Od siebie minimum by z dumą się nie rozstać 2005 Realia Made in Polska |
![]() |
![]() |
![]() |
#1309 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2007
|
![]() Pamiętam zeszłoroczny finał Super Pucharu Europy. Sevilla - Barcelona. Ładnie pojeciskał z obrońcami Barcy. Pamiętam jak trzech ojechał, sam na sam wyszedł ale czy był gol to nie pamietam
![]() @topic A pamiętacie Fehera i Foe? Teraz jeszcze Puerta... Kapa w ch... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1310 |
Użytkownik Forum
|
![]() No to Liverpool awansował do Ligii Mistrzów, a Arsenal dokończy dzieła w meczu ze Spartą. Mam jedynie obawy co do Fabregasa, bo Repka może zechcieć się zemścić.
![]() |
#1311 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 11 2005
Lokacja: Wrocław
|
![]() Dramat naszej ultra świetnej pary wioślarskiej, Robert Sycz i Tomasz Kucharski. Dwukrotni mistrzowie olimpijscy, zatrzymali się podczas swego wyścigu 200m po starcie. Nie wiadomo co się stało, ale Sycza odwieziono do szpitala. Dodatkowo Polacy stracili szansę na kwalifikację olimpijską, następna w przyszłym roku.
![]() |
#1312 | |||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]()
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#1313 |
Użytkownik Forum
|
![]() Widocznie jakaś czarna chmura wisi nad nami.
![]() |
#1314 |
Zbanowany
Data dołączenia: 21 11 2005
Lokacja: Chrzanów
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Yoh, wiadomo już kiedy Arsenal gra zaległe spotkanie ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1315 |
Użytkownik Forum
|
![]() No i mamy kolejnego zmarłego,jest to kibic Evertonu,11 letni chłopak został postrzelony jak wracał z treningu,mjał całoroczny karnet na mecze Evertonu.Liverpool zaśpiewał hymn Evertonu podczas meczu z Touluse.
No i kolejny zmarły
DO WSZYSTKICH NIE FANÓW!!! REZYGNUJĘ Z FORUM I BĘDĘ TYLKO W JEDNYM TEMACIE PISAŁ!!! TO NIE ŻART!!! Ostatnio edytowany przez BlueMaster - 29-08-2007 o 14:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1316 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Btw, w tym sezonie nawet polubiałem Everton, chociaż kibicuje "Helzeji"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1317 |
Użytkownik Forum
|
![]() Być może zabójca chciał dostać ten karnet,ale zobacz.11 lat,i już odchodzić na tanten świat?!Brak honoru
![]() |
#1318 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@F1. Niki Lauda: Kubica królikiem doświadczalnym Cytuj:
Chciałem prztoczyć to ponieważ, po ostatnim GP Turcji, sezonowi kibice, którzy nie wiedzą "o co kebab" w F1, skreślali Kubice. Ja przypomne nie odrazu Schumacherem się nie zostaje, chociaż na początku tez miał trudną droge. I w ogóle prosze zlookać co to za Team BMW-Sauber ;s
Ostatnia wizyta: 21-01-2008 o 20:41 Ostatnio edytowany przez Hellraiser - 29-08-2007 o 14:34. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#1319 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie wiem, tak trudno wejść chociażby na Arsenal.com i zobaczyć kiedy będzie zaległe spotkanie z Newcastle ?
![]() |
#1320 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |