Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Fenis'al
nie rozumiem was już doszczętnie!!! po pierwsze nie jestem dzieckiem >.< a po drogie w nosie mam swoją ortografie i chyba nie o to tu chodzi. Widzę ze wy wiecie strasznie dużo na temat wojny. Wiec życzę powodzenia myślicie ze zrobicie z 100lvl w 4 i saphira będzie już wasza  a co tego ze jak by padli te nawet 2 razy to na 100% by nic nie dało żałosne jak sie pada na 100+ to sie trochę odechciewa. Ale właśnie zawsze sie kończy na takich odpowiedziach jak wy piszecie. Jak nie chcecie pomóc to po co cokolwiek piszecie. nie rozumiem was. Jeszcze raz życzę powodzenia w podbijaniu saphiry z wasza wiedzą o rekrutacji na wojnę a nie wyobrażam sobie już waszej taktyki.  pozdrawiam wams i życzę powodzenia w war
|
Buaaaahahahahahahahah... Ty żałosny głupcze. Ośmieszasz się. My nic nie wiemy? Ja nic nie wiem? A co TY wiesz? Gram w tą cholerną grę 4 lata na chyba jedynym serwerze, na którym WIECZNIE panuje wojna. Także wojna towarzyszy mi przez cały okres mojej gry, a to sprawia, że wiem sporo na ten temat.
Nie wyobrażasz sobie naszej taktyki, tak? Mhmm... W takim razie jak wygląda Twoja genialna taktyka? Poza tym ile razy mam Ci imbecylu powtarzać, że wojny nie wygrywa się w "4 na 100lv", ani w 50 na 40lv?! Jedyną szansą jest rozłam wśród Szwedów i przyłączenie się do jednej ze stron. Dziesięć razy mam to mówić?