![]() |
#321 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2005
Lokacja: Zielona Góra
Profesja: Paladin
Świat: Azura
Poziom: 65
Skille: 88/72
![]() |
![]() @Fenis'al
O czym Ty do mnie rozmawiasz? Niewiele zrozumiałem z tych Twoich wypocin. Mógłbyś chociaż przejrzeć ze słownikiem w ręku, to co tam pierdzisz do nas. Kocham takich pajaców jak Ty i Kedone. Zebrać armię 20+lv i dawaj na wojnę miast na Vocation Quest - to recepta na zwycięstwo! Ah... Jakimże wspaniałym dowódcą jesteś! Polacy do boju!!!!!111oneone @Down A co? Szykujesz się na wojnę? ^^
![]() Ostatnio edytowany przez jed - 16-09-2007 o 12:53. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#322 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 03 2007
|
![]() e mam pytanie co lepsze na Saphirze knight czy paladyn? bo mam problem
![]() |
#323 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 08 2007
Lokacja: Tomaszów Maz.
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Moim zdaniem nie da rady juz pomoc Saphirze ...chociarz jedynym mozliwym wyjsciem bylby gdyby jak mowi ShuyA Neco wypowiedzialo wojne OOoB ( nie zycze tego OOoB ;p) wtedy inni Polacy mogliby pomoc. I sadze, zejed mylisz sie, ze 40-60lvl gracze nie pomogliby nic w wojnie... wkoncu oni tez juz maja jakas sile swoich uderzen...nawet mysle, ze na wojne potrzebne sa nizsze lvl (8-9lvl) oczywiscie nie do walki, ale do blokniecia ue lub exori gran jakiegos h lvl ( mozliwosc kiedy h lvl jest w trapie), bo wtedy padaja one na hita i h lvl banished ;p
Ale najlepiej jakby Polacy siedzieli cicho i expili nie wyrozniajac sie...ja tak robie i jak dotad nie padlem jeszcze ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#324 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @UP
Taki 8-9lv nawet nie dojdzie na pole bitwy, więc o czym Ty w ogóle mówisz. Co do 40-60lv... Takie lv to mają w wojnie noobchary, które owszem potrafią coś zdziałać, ale zazwyczaj to jest grupa magów/druidów, którymi grają hlv, a nie banda buraków, którzy biją 15k exp na godzinę i wyrywają się do walki. Poza tym to nie są postacie na open battle, tylko na pojedyncze, partyzanckie akcje. Jak już powiedziałeś... Neco vs OOoB to byłaby największa i w sumie jedyna szansa dla Polaków. Wtedy powinniśmy przyłączyć się do OOoB i liczyć na to, że po wygranej wojnie będzie lepiej. ;]
![]() |
#325 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 09 2007
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#326 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 03 2007
Lokacja: Kozienice
Stan: Zbanowany
Imię: Tritzum
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Masterplan
Świat: Saphira
|
![]() @fenisal
wypier*** dzieciaku do piaskownicy ch*ja wiesz wiec nie pisz mi tutaj cytuje "bla bla bla" slownik tez ci sie przyda. @edit ehm powiedz mi co to byla za wojna "PL vs. SWE" bo z tego co pamietam to bylo draco vs. np a nie zadna szajka raristowska Ostatnio edytowany przez SzuyA - 16-09-2007 o 17:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#327 |
Użytkownik Forum
|
![]() @jed
Wiem przecierz, ze 8 lvl nie dogoni 100+lvl czy tam nie dojdzie na pole bitwy. Chodzi mi o jakies pojedyncze akcje "partyznackie" w jakims miescie po odcieciu do takiego miasta czy miejsca wszystkich mozliwych wejsc...bo moim zdaniem jedynie taka walka jest mozliwa na Saphirze w open battle nie mamy szans :/ kazdy z nas by padl ... taka jest prawda, bo jednym slowem na Saphirze nie ma Polakow z lvl odpowiednim do walki... |
![]() |
![]() |
![]() |
#328 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Fenis'al
ShuyA powiedział bardziej dosadnie, to co ja chciałem powiedzieć na Twój temat. Noobkiem możesz najwyżej nazwać siebie, bo tak naprawdę gówno wiesz. Naoglądałeś się filmów o bohaterskich wojownikach i teraz szalejesz. Nie na tym rzecz polega. Przy następnej próbie ciętego zripostowania moich wypowiedzi, chociaż zajrzyj do tego cholernego słownika. @Rafix Noobami można ubić kogoś raz czy dwa razy, ale tak nie wygrywa się wojny. Poza tym nigdzie nie napisałem, że Polacy mają do ob się pchać. Ba! Nie powinniśmy w ogóle próbować walczyć samotnie, bo nie ma to sensu. Jedyną szansą na cokolwiek jest podział wśród Szwedów. Takie jest moje zdanie... Pozdrawiam!
![]() |
#329 |
Użytkownik forum
|
![]() nie rozumiem was już doszczętnie!!! po pierwsze nie jestem dzieckiem >.< a po drogie w nosie mam swoją ortografie i chyba nie o to tu chodzi. Widzę ze wy wiecie strasznie dużo na temat wojny. Wiec życzę powodzenia myślicie ze zrobicie z 100lvl w 4 i saphira będzie już wasza
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#330 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
23:13 Enderdil [130]: mamy chwilowo Potop szwedzki a teraz coś do obejrzenia http://pl.youtube.com/watch?v=CiHm4iUzK2c |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#331 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Buaaaahahahahahahahah... Ty żałosny głupcze. Ośmieszasz się. My nic nie wiemy? Ja nic nie wiem? A co TY wiesz? Gram w tą cholerną grę 4 lata na chyba jedynym serwerze, na którym WIECZNIE panuje wojna. Także wojna towarzyszy mi przez cały okres mojej gry, a to sprawia, że wiem sporo na ten temat. Nie wyobrażasz sobie naszej taktyki, tak? Mhmm... W takim razie jak wygląda Twoja genialna taktyka? Poza tym ile razy mam Ci imbecylu powtarzać, że wojny nie wygrywa się w "4 na 100lv", ani w 50 na 40lv?! Jedyną szansą jest rozłam wśród Szwedów i przyłączenie się do jednej ze stron. Dziesięć razy mam to mówić?
![]() Ostatnio edytowany przez jed - 17-09-2007 o 17:27. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#332 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 03 2007
Lokacja: Kozienice
Stan: Zbanowany
Imię: Tritzum
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Masterplan
Świat: Saphira
|
![]() @fenisal
wy*******aj kurwa bo chuja wiesz a duzo marnujesz czasu na napisanie 'literkuf' na klawiaturze |
![]() |
![]() |
![]() |
#333 |
Użytkownik forum
|
![]() dla 2 panów up jebcie sie geje
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#334 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Pozdrawiam!
![]() |
![]() |
#335 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Fenis'al
Co do tego, ze ShuyA nic nie robi tylko gada na forum to nie masz racji. Kilkakrotnie razem z nim i innymi kolegami probowalismy ubic 106ms'a, ale kiedy juz wszystko bylo przygotowane i bylismy gotowi on dawal loga :/ Ale i tak jak narazie moim zdaniem nie ma sensu nic organizowac...trzeba byc cierpliwym i wytrzymalym, zeby tu grac ;p najlepiej wejsc do OOoB...ale tam nie kazdego chca przyjac ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#336 |
Użytkownik forum
|
![]() a co tu dużo potrzebne zebrać all pl którym podpadli szwe żeby było sporo osób i po kolej ich wyłapać wydaje mi się żę jak by zebrać all to z 60 osób by było wszystkim i tak by nie dali rady a jeżeli nawet by dali to ban wszystkich i tak by nie wybili nie mowie teraz o war tylko o np trapnać któregoś dednać i następnego aż by zwątpili
|
![]() |
![]() |
![]() |
#337 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Jak Ty takie taktyki chcesz stosować, to rzeczywiście zajebiście dużo wiesz na temat wojny.
![]() "któregoś dednać i następnego aż by zwątpili" buaahahahaha
![]() |
#338 |
Użytkownik forum
|
![]() ehh koleś nie chce mi sie już z tobą gada śmieszny dla mnie jesteś nic ci nie pasuje to może weź zrób na saphirze sobie chara wbij z 200lvl i pokaż co potrafisz
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#339 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Synek... Póki co, to mam tu wyższy lv niż Ty. ^^
![]() |
#340 |
Guest
|
![]() elos ;P, i jak obecnie sytuacja na saphirce? bo nawet się tam nie loguje... niema sensu patrzeć ;~.
![]() |
![]() |