Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rotherdamie
Moze i nikt nie kupuje runek ofensywnych ale ja zeby temu zaradzic i pozostac przy magii stworzylem druida.Dlaczego?
-Moge robic Hmmy (jak nie na sell to dla siebie)
-Moge robic uhy wczesniej niz sorc SD na ktore baaaaaaaaardzo wzrosl popyt na trade (Da sie na tym przyciac z 3k za bp teraz jak kazdy gra knightem i pallem nawet drozej)
-moge robic GFB (niezastapione na stalkery,ghoule,guardy i inne scierwo)
-moge uzywac wszyskich run jak kiedys sorcem
-dzieki Exura sio i ostatnio kupionego Mass Healing jestem bardzo pozadnany na huntach z knightami uposledzonymi magicznie
-dzieki mana shield mam wiecej zycia niz rycerz czy palladyn
-moge summonowac stworki
-z rodzki i run zawsze uderze moze slabiej ale uderze a knight i pall nie zawsze zada bloodhita
-moze atakow ofensywnych nie mam ale SD moge kupic np. w sklepie i tez z nich bic napweno mocniej niz knight ze sworda czy axe (bije ostro m lvl bo o to wlasnie w druidzie chodzi)
-Moge robic moje ulubione runy explo
Posumowujac Druid To po tym update Teraz najlepsza profesja nie jakis knight czy pall. Czy przykłady nie są wystarczajace?
|
Obudz sie czlowieku, patrzysz z perspektywy jakiegos 30lvlka, wbij kolo 100lvla i zobacz sorka jakim jest smieciem w porownaniu do palla.
Ja expiac na dragach srednio 75k/h 90+ms na softach + mfach wychodze z kasa na 0, bywa tez ze na -.
Ostatnio rozmawialem z 94 palladynem expiacym rowniez na tym samym spocie dragow, wyciaga okolo 65k/h i mowi ze mu sie w samej kasie zwraca.
Oraz drugie, moj kumpel 70pall mowi ze na expie zawsze, ale to zawsze wychodzi na + na dzien dzisiejszy ma 600k + ja mu wisze 240k bo potrzebowalem na expa, kto widzial zeby to 70 lvl mial wiecej kasy od 90 lvla, zaaaal ?
Teraz pogram sorcem do upa, wbijam 100 i na nowym servie robie palla i sram na to, pozdro.