Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Updates

Notki

Updates Forum zawiera wszelkie informacje o najnowszym update oraz pod fora z informacjami o byłych update.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 15-08-2007, 21:59   #121
X3R3
Zbanowany

X3R3's Avatar

Data dołączenia: 10 08 2007
Lokacja: Wrocław

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Xeremon
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Ever Dream
Świat: Candia
Poziom: 112
Skille: 27
Poziom mag.: 68
Domyślny

Cóż -.- Moje 12BP of sd, sellam juz 2 tygodnie...
X3R3 jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 19-08-2007, 18:19   #122
bartii10
Użytkownik Forum

bartii10's Avatar

Data dołączenia: 06 05 2006
Lokacja: Kraków

Imię: Bartholdi
Profesja: Elder Druid
Świat: Astera
Poziom: 95
Skille: --/26
Poziom mag.: 64
Domyślny

a jak dedneisz to skad na blesy czy aola ? run nie kupuja, exp sie nei zwraca..
a moze z huntow, moze by isc na jakiegos hunta.. tlyko.. jaki knight bedize chcial isc na hunta skoro sam sobie poradiz z takim gsem..

czy sorc przestanie istenic?? ;>
bartii10 jest offline  
stary 20-08-2007, 23:54   #123
X3R3
Zbanowany

X3R3's Avatar

Data dołączenia: 10 08 2007
Lokacja: Wrocław

Imię: Xeremon
Gildia: Ever Dream
Świat: Candia
Poziom: 112
Skille: 27
Poziom mag.: 68
Domyślny

Moje uczucie po Updacie? ŻAL i zawiedzenie...
X3R3 jest offline  
stary 20-08-2007, 23:59   #124
Kogutt
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 29 07 2007

Domyślny

Co z tego, że sorc ma mniejsze dmg? Nic.
Co z tego, że sorc expi wolniej niż przed upem? Nic.
Co z tego, że sorc expi nadal szybciej od knighta/palla? Nic.
A co z tego, że ma większe waste po tym upie? A no to, że gra się fatalnie ;/
Kogutt jest offline  
stary 19-09-2007, 02:25   #125
Rotherdamie
Użytkownik Forum

Rotherdamie's Avatar

Data dołączenia: 19 09 2007

Świat: Nerana
Poziom: 44
Skille: co cie?
Poziom mag.: 38
Domyślny

Moze i nikt nie kupuje runek ofensywnych ale ja zeby temu zaradzic i pozostac przy magii stworzylem druida.Dlaczego?
-Moge robic Hmmy (jak nie na sell to dla siebie)
-Moge robic uhy wczesniej niz sorc SD na ktore baaaaaaaaardzo wzrosl popyt na trade (Da sie na tym przyciac z 3k za bp teraz jak kazdy gra knightem i pallem nawet drozej)
-moge robic GFB (niezastapione na stalkery,ghoule,guardy i inne scierwo)
-moge uzywac wszyskich run jak kiedys sorcem
-dzieki Exura sio i ostatnio kupionego Mass Healing jestem bardzo pozadnany na huntach z knightami uposledzonymi magicznie
-dzieki mana shield mam wiecej zycia niz rycerz czy palladyn
-moge summonowac stworki
-z rodzki i run zawsze uderze moze slabiej ale uderze a knight i pall nie zawsze zada bloodhita
-moze atakow ofensywnych nie mam ale SD moge kupic np. w sklepie i tez z nich bic napweno mocniej niz knight ze sworda czy axe (bije ostro m lvl bo o to wlasnie w druidzie chodzi)
-Moge robic moje ulubione runy explo
Posumowujac Druid To po tym update Teraz najlepsza profesja nie jakis knight czy pall. Czy przykłady nie są wystarczajace?

Ostatnio edytowany przez Rotherdamie - 19-09-2007 o 02:34.
Rotherdamie jest offline  
stary 19-09-2007, 02:50   #126
Misti
Zbanowany

Data dołączenia: 17 08 2006
Lokacja: Kraków

Imię: Nervarien
Gildia: Gazenbelger
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rotherdamie Pokaż post
Moze i nikt nie kupuje runek ofensywnych ale ja zeby temu zaradzic i pozostac przy magii stworzylem druida.Dlaczego?
-Moge robic Hmmy (jak nie na sell to dla siebie)
-Moge robic uhy wczesniej niz sorc SD na ktore baaaaaaaaardzo wzrosl popyt na trade (Da sie na tym przyciac z 3k za bp teraz jak kazdy gra knightem i pallem nawet drozej)
-moge robic GFB (niezastapione na stalkery,ghoule,guardy i inne scierwo)
-moge uzywac wszyskich run jak kiedys sorcem
-dzieki Exura sio i ostatnio kupionego Mass Healing jestem bardzo pozadnany na huntach z knightami uposledzonymi magicznie
-dzieki mana shield mam wiecej zycia niz rycerz czy palladyn
-moge summonowac stworki
-z rodzki i run zawsze uderze moze slabiej ale uderze a knight i pall nie zawsze zada bloodhita
-moze atakow ofensywnych nie mam ale SD moge kupic np. w sklepie i tez z nich bic napweno mocniej niz knight ze sworda czy axe (bije ostro m lvl bo o to wlasnie w druidzie chodzi)
-Moge robic moje ulubione runy explo
Posumowujac Druid To po tym update Teraz najlepsza profesja nie jakis knight czy pall. Czy przykłady nie są wystarczajace?

Obudz sie czlowieku, patrzysz z perspektywy jakiegos 30lvlka, wbij kolo 100lvla i zobacz sorka jakim jest smieciem w porownaniu do palla.

Ja expiac na dragach srednio 75k/h 90+ms na softach + mfach wychodze z kasa na 0, bywa tez ze na -.

Ostatnio rozmawialem z 94 palladynem expiacym rowniez na tym samym spocie dragow, wyciaga okolo 65k/h i mowi ze mu sie w samej kasie zwraca.

Oraz drugie, moj kumpel 70pall mowi ze na expie zawsze, ale to zawsze wychodzi na + na dzien dzisiejszy ma 600k + ja mu wisze 240k bo potrzebowalem na expa, kto widzial zeby to 70 lvl mial wiecej kasy od 90 lvla, zaaaal ?

Teraz pogram sorcem do upa, wbijam 100 i na nowym servie robie palla i sram na to, pozdro.
Misti jest offline  
stary 19-09-2007, 15:01   #127
Rotherdamie
Użytkownik Forum

Rotherdamie's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Misti Pokaż post
Obudz sie czlowieku, patrzysz z perspektywy jakiegos 30lvlka, wbij kolo 100lvla i zobacz sorka jakim jest smieciem w porownaniu do palla.

Ja expiac na dragach srednio 75k/h 90+ms na softach + mfach wychodze z kasa na 0, bywa tez ze na -.

Ostatnio rozmawialem z 94 palladynem expiacym rowniez na tym samym spocie dragow, wyciaga okolo 65k/h i mowi ze mu sie w samej kasie zwraca.

Oraz drugie, moj kumpel 70pall mowi ze na expie zawsze, ale to zawsze wychodzi na + na dzien dzisiejszy ma 600k + ja mu wisze 240k bo potrzebowalem na expa, kto widzial zeby to 70 lvl mial wiecej kasy od 90 lvla, zaaaal ?

Teraz pogram sorcem do upa, wbijam 100 i na nowym servie robie palla i sram na to, pozdro.
A czy to musi byc tylko 30 lvlek? Czy mozliwosci druida traci sie przy zdobywaniu expa? Czlowieku to ty sie obudz graj dalej sorcem nie pallem i wbij tego 100 lvla ale graj dalej. Nie wiadomo co bedzie w zimowym update (ale napewno kolejna porażka) wiec nie powinienes tak szybko sie zrazac co do sorca. Ja gram druidem i tez jestem w kasie na + dragi i wyverny bez wiekszego problemu zabijam, a runy przezemnie wytwarzane staly sie najbardziej pozadane na trade a ja sam zaczalem bezproblemowo zdobywac kolegow na hunty,a ty chcesz zrobic palla i jak sie sytulacja poprawi i mag stanie sie znowu lepszy to wrocisz do maga? LOL .Ja gadalem z h-lvl sorcami i druidami i oni sie skarza ze czary bez dobrego mlvla nie wala tak dobrze jak kiedys.A przed upkem trwal wyscig kto szybciej wbije 90 mlv. Teraz wiemy ze po Cipsoft mozna sie spodziewac wszystkiego ale niekoniecznie musisz zmieniac postac bo jesli bedziesz madrze gral magiem dalej bedziesz silniejszy od knighta i palla, Jezeli zas czujesz nieposkromiona chec zrobienia nowej postaci to doradzam osobiscie wybierz druida a nie pozalujesz.W koncu wojna balansacyjna pomiedzy knightami a magami sie jeszcze nie rozstrzygneła...
Ja porzucilem sorca dla druida bo nie lubie jego czarow i wedlug mnie ta profesja to tylko powergamer na ,,choc i rozp****ol z UE bo przeszkadza nam to strasznie" Druid nie tylko leczy ale ma przed soba wieksze wyzwania bo nie moze uzyc w walce UE,Energy Eeam ,Great Energy Beam za to moze robic oplacalne Uhy ,uzywac Exura Sio ,Mass Healing,i exori vis i to czyni z niego wlasnie moja ulubiona profesje ,w ktorej bardziej trzeba uzyc glowy niz hotkeya i tym samym najciekawsza do grania moim zdaniem profe.Kazdy chce druida w teamie a najwyzszy poziom w tibii (nie najlepszy gracz) to Elder druid MDW.Moze i magia w tibii upadla ale trzeba cierpliwie czekac.

Ostatnio edytowany przez Rotherdamie - 19-09-2007 o 15:10.
Rotherdamie jest offline  
stary 19-09-2007, 15:19   #128
Salarigoth
Zbanowany

Data dołączenia: 10 04 2007

Stan: Niegrający
Domyślny

@UP
Czlowieku glupoty opowiadasz.............................
pall jest w stanie BARDZO szybko expic z wielkim + i jest chetnie takze na hunty ( tania sila robocza ) .I pall jest najlepsza profesja .... Ms/ek najlepsi pg'rzy a druid hmm... Najciekawzsa profesja przynajmniej w moich oczach...
Salarigoth jest offline  
stary 19-09-2007, 15:25   #129
Rotherdamie
Użytkownik Forum

Rotherdamie's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez KalasantyX Pokaż post
Baa, dokładnie. Każdy dragon ubity w ekipie powinien być czymś niezwykłym, a wyprawa na demona czymś nieosiągalnym prawie.

Baa, jeszcze mi się lagi pojawiły po update.
Ogółem powinni osłabiać profesję a nie ulepszać... Im trudniej tym większa radość z wykonania tego.
Najlepiej bedzie jak z Sd bedzie sie zabieralo 10hp na 85 mlv! Czujesz te wzmagajacą sie radosć? I te trudy ahhhhhh....... na Demca bedziemy uzywac 100 bp SDkow jak nie wiecej co to dopiero za wyzwanie! A skille beda sie ladowac latami!!! To bedzie Extreme Game a MDW bedzie bil jak 15 lvlowy druid! i oslabic przede wszystkim bronie zeby Seromontis bil jak knight ze skilami 12/10 z longswordem to jest to

Nie popieram twojego posta za to lubie twoj Fake wiatr&Noobsonowie
Twój Fake rzadzi!
Według mnie powinni owszem dac moc knightom i pallkom ale rowniez zrobic tak zeby sorc i drut im dorownywali na WYZSZYCH JAK I ROWNYCH LVLACH! .Ale i tak nic nie odciagnie mnie od teorii ze to dobry update dla druida.Mozecie sie ze mna nie zgadzac bo forum jest po to aby móc wyrazic swoja opinie ,która może być sprzeczna z inna tym samym nastepuje wymiana pogladow czyli DYSKUSJA.

@UP

Cytuj:
Czlowieku glupoty opowiadasz.............................
pall jest w stanie BARDZO szybko expic z wielkim + i jest chetnie takze na hunty ( tania sila robocza ) .I pall jest najlepsza profesja .... Ms/ek najlepsi pg'rzy a druid hmm... Najciekawzsa profesja przynajmniej w moich oczach.
Jezeli taka jest twoja opinia to ja akceptuje w koncu kazdy mysli co innego. Toleruje czyjas opinie ale bez przesady (np.jeszcze bardziej oslabic profesje) tym samym unikajac bezsensownych klotni i spamu .Z takich sprzeczek mozna tylko dostac upomnienie lub zostac zbanowanym nawet do Nigdy lub w lagodniejszych przypadkach krócej.
Ciesze sie ze ty równiez uważasz druida za najciekawsza profesje.Ja gram druidem po update i gra mi sie wybornie a do zimy wbije jakis h lvl i moze sie wyrownaja profesje naprawde i bedzie git.Jezeli nie bedzie to w akcie ostateczego uczucia porazki zrobie pallka (wedlug mnie jest on lepszy po tym upku niz knight)

@Down
Cytuj:
To knight/pall powinien dorownywac sila ms/ed a nie ms/ed knightowi i pallowi bo tibia juz by stracila sens...
chciałem to własnie napisac dobrze ze mnie uprzedziłeś ale co racja to racja.W koncu tibia to gra Fantasy a w Fantasy zawsze chodzi o magie i trzeba wybrac dobrego maga albo profke ,która moze w wiekszosci korzystac z tej magii (pall)
A i zapraszam równiez do odzwiedzenia mojego tematu (sonda i możliwosc wypowiedzenia sie na temat) ,który znajduje sie rowniez w tym dziale.

Ostatnio edytowany przez Rotherdamie - 22-09-2007 o 04:32.
Rotherdamie jest offline  
stary 19-09-2007, 15:35   #130
Salarigoth
Zbanowany

Data dołączenia: 10 04 2007

Stan: Niegrający
Domyślny

To knight/pall powinien dorownywac sila ms/ed a nie ms/ed knightowi i pallowi bo tibia juz by stracila sens...
Salarigoth jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania