|
Notki |
Updates Forum zawiera wszelkie informacje o najnowszym update oraz pod fora z informacjami o byłych update. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#121 |
Zbanowany
Data dołączenia: 10 08 2007
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Xeremon
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Ever Dream
Świat: Candia
Poziom: 112
Skille: 27
Poziom mag.: 68
|
![]() Cóż -.- Moje 12BP of sd, sellam juz 2 tygodnie...
|
![]() |
|
![]() |
#122 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2006
Lokacja: Kraków
Imię: Bartholdi
Profesja: Elder Druid
Gildia: Fatal Ilusion
Świat: Astera
Poziom: 95
Skille: --/26
Poziom mag.: 64
|
![]() a jak dedneisz to skad na blesy czy aola ? run nie kupuja, exp sie nei zwraca..
a moze z huntow, moze by isc na jakiegos hunta.. tlyko.. jaki knight bedize chcial isc na hunta skoro sam sobie poradiz z takim gsem.. czy sorc przestanie istenic?? ;> |
![]() |
![]() |
#123 |
Zbanowany
Data dołączenia: 10 08 2007
Lokacja: Wrocław
Imię: Xeremon
Gildia: Ever Dream
Świat: Candia
Poziom: 112
Skille: 27
Poziom mag.: 68
|
![]() Moje uczucie po Updacie? ŻAL i zawiedzenie...
|
![]() |
![]() |
#124 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2007
|
![]() Co z tego, że sorc ma mniejsze dmg? Nic.
Co z tego, że sorc expi wolniej niż przed upem? Nic. Co z tego, że sorc expi nadal szybciej od knighta/palla? Nic. A co z tego, że ma większe waste po tym upie? A no to, że gra się fatalnie ;/ |
![]() |
![]() |
#125 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2007
Gildia: Zastrzeżone przez lidera - sorry
Świat: Nerana
Poziom: 44
Skille: co cie?
Poziom mag.: 38
|
![]() Moze i nikt nie kupuje runek ofensywnych ale ja zeby temu zaradzic i pozostac przy magii stworzylem druida.Dlaczego?
-Moge robic Hmmy (jak nie na sell to dla siebie) -Moge robic uhy wczesniej niz sorc SD na ktore baaaaaaaaardzo wzrosl popyt na trade (Da sie na tym przyciac z 3k za bp teraz jak kazdy gra knightem i pallem nawet drozej) -moge robic GFB (niezastapione na stalkery,ghoule,guardy i inne scierwo) -moge uzywac wszyskich run jak kiedys sorcem -dzieki Exura sio i ostatnio kupionego Mass Healing jestem bardzo pozadnany na huntach z knightami uposledzonymi magicznie -dzieki mana shield mam wiecej zycia niz rycerz czy palladyn -moge summonowac stworki -z rodzki i run zawsze uderze moze slabiej ale uderze a knight i pall nie zawsze zada bloodhita -moze atakow ofensywnych nie mam ale SD moge kupic np. w sklepie i tez z nich bic napweno mocniej niz knight ze sworda czy axe (bije ostro m lvl bo o to wlasnie w druidzie chodzi) -Moge robic moje ulubione runy explo Posumowujac Druid To po tym update Teraz najlepsza profesja nie jakis knight czy pall. Czy przykłady nie są wystarczajace?
Niestety muszę odejść.Na zawsze.Tibia mi się znudziła i jak widzę wasze wypowiedzi 1bp na 12h to mnie skręca. Jesteście tak samo zepsuci na umyśle jak Tibia. Ocknijcie się ! Ostatnio edytowany przez Rotherdamie - 19-09-2007 o 02:34. |
![]() |
![]() |
#126 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 17 08 2006
Lokacja: Kraków
Imię: Nervarien
Gildia: Gazenbelger
|
![]() Cytuj:
Obudz sie czlowieku, patrzysz z perspektywy jakiegos 30lvlka, wbij kolo 100lvla i zobacz sorka jakim jest smieciem w porownaniu do palla. Ja expiac na dragach srednio 75k/h 90+ms na softach + mfach wychodze z kasa na 0, bywa tez ze na -. Ostatnio rozmawialem z 94 palladynem expiacym rowniez na tym samym spocie dragow, wyciaga okolo 65k/h i mowi ze mu sie w samej kasie zwraca. Oraz drugie, moj kumpel 70pall mowi ze na expie zawsze, ale to zawsze wychodzi na + na dzien dzisiejszy ma 600k + ja mu wisze 240k bo potrzebowalem na expa, kto widzial zeby to 70 lvl mial wiecej kasy od 90 lvla, zaaaal ? Teraz pogram sorcem do upa, wbijam 100 i na nowym servie robie palla i sram na to, pozdro. |
|
![]() |
![]() |
#127 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Ja porzucilem sorca dla druida bo nie lubie jego czarow i wedlug mnie ta profesja to tylko powergamer na ,,choc i rozp****ol z UE bo przeszkadza nam to strasznie" Druid nie tylko leczy ale ma przed soba wieksze wyzwania bo nie moze uzyc w walce UE,Energy Eeam ,Great Energy Beam za to moze robic oplacalne Uhy ,uzywac Exura Sio ,Mass Healing,i exori vis i to czyni z niego wlasnie moja ulubiona profesje ,w ktorej bardziej trzeba uzyc glowy niz hotkeya i tym samym najciekawsza do grania moim zdaniem profe.Kazdy chce druida w teamie a najwyzszy poziom w tibii (nie najlepszy gracz) to Elder druid MDW.Moze i magia w tibii upadla ale trzeba cierpliwie czekac.
Niestety muszę odejść.Na zawsze.Tibia mi się znudziła i jak widzę wasze wypowiedzi 1bp na 12h to mnie skręca. Jesteście tak samo zepsuci na umyśle jak Tibia. Ocknijcie się ! Ostatnio edytowany przez Rotherdamie - 19-09-2007 o 15:10. |
|
![]() |
![]() |
#128 |
Zbanowany
|
![]() @UP
Czlowieku glupoty opowiadasz............................. pall jest w stanie BARDZO szybko expic z wielkim + i jest chetnie takze na hunty ( tania sila robocza ) .I pall jest najlepsza profesja .... Ms/ek najlepsi pg'rzy a druid hmm... Najciekawzsa profesja przynajmniej w moich oczach... |
![]() |
![]() |
#129 | |||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() Nie popieram twojego posta za to lubie twoj Fake wiatr&Noobsonowie Twój Fake rzadzi! Według mnie powinni owszem dac moc knightom i pallkom ale rowniez zrobic tak zeby sorc i drut im dorownywali na WYZSZYCH JAK I ROWNYCH LVLACH! .Ale i tak nic nie odciagnie mnie od teorii ze to dobry update dla druida.Mozecie sie ze mna nie zgadzac bo forum jest po to aby móc wyrazic swoja opinie ,która może być sprzeczna z inna tym samym nastepuje wymiana pogladow czyli DYSKUSJA. @UP Cytuj:
Ciesze sie ze ty równiez uważasz druida za najciekawsza profesje.Ja gram druidem po update i gra mi sie wybornie a do zimy wbije jakis h lvl i moze sie wyrownaja profesje naprawde i bedzie git.Jezeli nie bedzie to w akcie ostateczego uczucia porazki zrobie pallka (wedlug mnie jest on lepszy po tym upku niz knight) @Down Cytuj:
A i zapraszam równiez do odzwiedzenia mojego tematu (sonda i możliwosc wypowiedzenia sie na temat) ,który znajduje sie rowniez w tym dziale.
Niestety muszę odejść.Na zawsze.Tibia mi się znudziła i jak widzę wasze wypowiedzi 1bp na 12h to mnie skręca. Jesteście tak samo zepsuci na umyśle jak Tibia. Ocknijcie się ! Ostatnio edytowany przez Rotherdamie - 22-09-2007 o 04:32. |
|||
![]() |
![]() |
#130 |
Zbanowany
|
![]() To knight/pall powinien dorownywac sila ms/ed a nie ms/ed knightowi i pallowi bo tibia juz by stracila sens...
|
![]() |