Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gremlin
Moja rada?
Przestan sluchac przechwalek kolegow i/lub noobow ktozy to opowiadaja ile to expa wyciagaja.
Do 50 lvl wyciagniecie 40k/h rycerzem to niezly wyczyn.
Do 70-80 lvl wyciagniecie 70k/h to tez niezly wyczyn... wyciagniecie wiecej i z latwoscia to mit i bujda (a juz na pewno na 60 lvl).
Nie tak dawno Bebilon (170+) probowal mi udowodnic jak szybko moze bic expa rycerzem... przez ~5 minut udalo mu sie utrzymac tempo 250-300k/h... tylko co z tego, w tym czasie poszlo mu 50k w runach/fluidach i 2 razy prawie padl. Tak samo 60 lvl rycerz, oczywiscie jak bedzie pil mf i tylko walil z exori w grupy smokow/DLi to moze miec bardzo duzo k/h, co z tego jak to nie jest ani ekonomiczne ani bezpieczne.
|
Z całym szacunkiem Gremlin, ale trochę złe dane podajesz. Posiadam 51lv kina, skille 86/86. Gram/grałem na faccu i gdy expiłem (przed update) na ok. 45 lv na dc to wyciągałem 40k/h (jak było pusto, inaczej 30k/h). Na elf forest i w mieście minosów exp trochę słabszy był. Ale teraz expiąc na dragon lair wyciągam min. 60k/h i wychodzę na minimalny plus (zakładając, że polecą dragon shieldy - a podczas 3h wbijam 1,5lv i spadają przynajmniej 2 dragonki). Expiąć na dragach ze sword ringiem drag pada średnio na 7-8 hitów. Jestem pewien, że posiadając pacc expiłbym znacznie szybciej, niż 60k/h.
ps. inna sprawa, że dragon lair koło veno jest prawie zawsze zajęte i trzeba czekać czasem dzień w kolejce na liście, żeby poexpić. Ale ja gram w tibie raz na kilka dni i najczęściej w nocy, więc mi to odpowiada