Zobacz pojedynczy post
stary 30-09-2007, 17:37   #624
Piotrek Marycha
Użytkownik Forum

Piotrek Marycha's Avatar

Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Legionowo

Stan: Niegrający
Imię: Dobrzejszy
Profesja: Paladin
Gildia: ';..;'
Świat: Xerena
Poziom: 64
Skille: 81
Poziom mag.: 16
Piotrek Marycha ma numer GG 7952466
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gremlin Pokaż post
To nie bylo od poczatku, po update wbilem zdaje sie lvl 62-69 na palku i 76-80 na rycerzu.
chodzi o to (jak sam chyba kiedys wspomniales) na h lvlu sorc radzi sobie juz znacznie lepiej w porownaniu do knighta niz na medium i low lvlu, bo a) przestaje narzekac na cap b) nie musi sie bac ze poleci na 1 combo od draga/dla/innych monsterow c) dopiero na h lvlu liczy sie jak szybko zabijasz potwora, wiec IMO wiecej narzekania ma taki low/medium lvl, bo mimo ze nie stracil dmg, to chyba mozna byc zazdrosnym jak 60 rp (czyt. ja) robi 60k/h bez waste, bo dla sorca taki exp to abstrakcja

Cytuj:
Do 50 lvl wyciagniecie 40k/h rycerzem to niezly wyczyn.
super skile + zolwie + mocne konakty zeby sie tam wbic

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez mezowski86 Pokaż post
Z całym szacunkiem Gremlin, ale trochę złe dane podajesz. Posiadam 51lv kina, skille 86/86. Ale teraz expiąc na dragon lair wyciągam min. 60k/h i wychodzę na minimalny plus. Expiąć na dragach ze sword ringiem drag pada średnio na 7-8 hitów. Jestem pewien, że posiadając pacc expiłbym znacznie szybciej, niż 60k/h.
60k/h na dragach z 50 lvlem, BSem i profitem .... kpisz?...

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez DRoN Pokaż post
Przy skillu 90 dista RS ma ~90% szans na trafienie.
Broń biała trafia ZAWSZE. Nie ma 90% ani 95% na trafienie.
az taka ci te 10% roznice robi? a to ze RS omija defa calkowicie to juz nie wspomnisz?