Zobacz pojedynczy post
stary 10-10-2007, 22:35   #179
piotrek26111
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 08 08 2007
Lokacja: postac "Perpetual Torment" zostala skasowana przez gmow za uzywanie tibia bota ng

Profesja: Rookstayer
Świat: Askara
Poziom: 44
Skille: 22/26
Domyślny

Siedzę tutaj zeby walczyc z indoktrynacja. Jesli nie wiesz co to znaczy zajrzyj do slownika jezyka polskiego. Nie obchodzi mnie co o mnie mysli. Mam swoje przeslanie i sie go trzymam.

Oczywiscie ze jestem prawdziwym rookstayerem. Prawdziwy rookstayer to osoba ktora gra na rooku dla przyjemnosci a sposob expienia (reczne/automatyczne) nie ma tu nic do rzeczy.

Co inteligentniejsi ludzie czytajac moje wypowiedzi byc moze zadadzą sobie pytanie: a moze pojsc droga piotrka? Profesjonalne strony boterskie nie sa dostepne do przecietnych zjadaczy chleba, a "konkurencyjna" tibia.org.pl to po prostu smiech na sali, tam mozna sie tylko zniechecic do botow - takie nooby siedza. Wielu ludzi nie wie ze mozna grac inaczej, ze mozna czerpac wiecej przyjemnosci z gry, ze mozna przejsc na ciemna strone mocy, porzucic indoktrynacje cipsoftu i grac po swojemu, ja tu jestem po to zeby wam to uswiadomic, ja wam daje wskazowki jak mozna grac a wy sami zdecydujcie czy interesuje was moja filozofia.

Ostatnio edytowany przez piotrek26111 - 10-10-2007 o 22:43.
piotrek26111 jest offline   Odpowiedz z Cytatem