![]() |
#161 |
Zbanowany
Data dołączenia: 21 05 2007
|
![]() Nie strasz, nie strasz, bo się zesrasz.
Aby dostać bana muszę być afk, albo długo nie odpowiadać GMowi, więc jak masz zamiar mnie zbanować? :< Ares mój ziąą. Wpadnij kiedyś na chakoye bo trzeba pozbyć się 59 kina co mi się w*******a i na pałe jedzie na moich wpt ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#162 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jakbym miał zamiar używać takiego bota to sam bym go napisał.
Były by same + -Duży lvl -Doświadczanie z programowania -Możliwość opublikowania bota i hakowanie postaci -Więcej czasu na naukę -i wiele innych ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#163 | ||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2007
Lokacja: postac "Perpetual Torment" zostala skasowana przez gmow za uzywanie tibia bota ng
Imię: Perpetual Torment
Profesja: Rookstayer
Świat: Askara
Poziom: 44
Skille: 22/26
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Za dużo kb.. 1kb ale zawsze. Ostatnio edytowany przez piotrek26111 - 10-10-2007 o 20:18. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#164 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
A granie dla lvla to najgorsze co moze byc. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#165 | ||
Użytkownik Forum
Lokacja: postac "Perpetual Torment" zostala skasowana przez gmow za uzywanie tibia bota ng
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
P.S. Juz myslalem ze bedzie to twoja pierwsza sensowna wypowiedz dot. botow ale niestety na koniec jednak musiales te dwa idiotyzmy wcisnac.
Za dużo kb.. 1kb ale zawsze. Ostatnio edytowany przez piotrek26111 - 10-10-2007 o 20:40. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#166 |
Użytkownik Forum
|
![]() Naprawde? A jednak nie odpowiedziales mi na pytanie. I ja nie widze przyjemnosci w czyms, co zrobila za mnie jakas rzecz. I co z tego, ze zostalaby napisana przeze mnie? Nie wbilem tego expa - nie mam sie z czego cieszyc. Nie wiem czy ci wspolczuc, czy co za to, ze widzisz przyjemnosc w patrzeniu sie na ekran jak postac sama chodzi i wbija exp. Po prostu... Nadal nie rozumiem gdzie tu radocha... I wbijanie tego expa nie uwazam za strate czasu, bo mi sprawia to radoche.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#167 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2007
Lokacja: Łódź
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() P.S Co do tej majzy to ja się w ogóle nie uczę a 5 wpadają ![]() ![]() Edt@ Cytuj:
-taki debil jak ty nie został by modem(na torgu to wszystko jest możliwe ![]() Po 2: -umiesz wypowiadać się bez "kurwa" i "huj" itp? Po 3: -torg to tak debilna strona,ale jak ją znasz to zapraszam do niej a won z .peel A tak btw. do Torga: Tam powstają takie tematy jak "Czas zadbac o siebie a nie postac w tibi" Normalnie rotfl! Down@ No wiesz.....Przynajmniej lepiej niż na Torgu!!! Ostatnio edytowany przez Leirdek - 10-10-2007 o 21:19. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#168 |
Użytkownik Forum
|
![]() <odgłos łupnięcia> sorki spadłem z krzesła jak to przeczytałem.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#169 | ||||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Za dużo kb.. 1kb ale zawsze. Ostatnio edytowany przez piotrek26111 - 10-10-2007 o 21:39. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#170 | |
Zbanowany
|
![]() Mam być dumny, że klikając myszką i pisząc na klawiaturze pokonałem xxxxxxxxxxx razy danego potwora i zdobyłem lvl? Jaka z tego przyjemność? To nie jest jakiś wyczyn bo ty tylko KLIKASZ (a za mnie robi to bot), a nie jesteś tym bohaterem w grze co pokonał tego twojego uber rata.
Cytuj:
Ostatnio edytowany przez World_of_naabz - 10-10-2007 o 21:40. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#171 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dokladnie tak jak mowi World_of_naabz. Expienie to powtarzanie jednej i tej samej czynnosci wyuczonej lata temu. Wiec ktos kto zabil danego potwora recznie 999999999999999999999999999999999999 nie jest lepszy od botera ktory recznie zabil go powiedzmy 100 razy a ma co najwyzej bardziej zlansowany tibią mózg.
![]() |
#172 | |
Redaktor
|
![]() Cytuj:
Ps. Odnosnie oczywiscie do rookgaardu.
![]() |
![]() |
#173 |
Użytkownik Forum
|
![]() Bo to mu sprawia przyjemnosc ;<
Ehh... Zalosni jestescie :/ - nic dodac, nic ujac. |
![]() |
![]() |
![]() |
#174 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zeby botowac.
Proste pytanie, prosta odpowiedz.
![]() |
#175 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#176 |
Użytkownik Forum
|
![]() Czyli twoja gra w Tibię ogranicza sie tylko do botowania i wkurzania nas na forum?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#177 |
Użytkownik Forum
|
![]() Niech ci bedzie ze tylko do botowania. Ale zeby byc naprawde dobrym boterem musialem wczesniej nauczyc sie recznie grac. Czyli mam umiejetnosci uczciwego gracza + programowanie botów. Faktycznie "tylko"...
![]() |
#178 | ||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 12 2006
Lokacja: Małopolska
Imię: Darushu
Świat: Morgana
Poziom: 47
Skille: 23.29
|
![]() Cytuj:
Pozatym... co z tego ze masz umiejetnosci uczciwego gracza, skoro grasz nieuczciwie? Cytuj:
Cytuj:
Ja kupuje sobie telewizor z "hajdi finiszyn" i innymi duperelami... Pracując na to i odkładając przez dobre kilka miesięcy. A Ty to poprostu raz podkosisz w sklepie... i nikt Ci nic nie zrobi, bo nie mają dowodów. Przy czym nie nazywam Cie złodziejem... Cytuj:
I prosze nie tlumacz mi sie. Jak Ci sie wydaje ze jestes prawdziwym Rookstayerem, to zachowaj to dla siebie i niepisz juz na forum... kim Ty to nie jestes... Ja wiem swoje. W moich oczach jesteś nic nieznaczącym botterem. Koniec kropka.
Chcesz podlać mi drzewko? Zapraszam! Podlej mi drzewko! Dziękuje za wszystkie odwiedziny ![]() Chcesz wyrazić swoje własne zdanie na temat mojej osoby? Zapraszam! Wstaw mi notkę! Ostatnio edytowany przez darushu - 10-10-2007 o 22:30. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#179 |
Użytkownik Forum
|
![]() Siedzę tutaj zeby walczyc z indoktrynacja. Jesli nie wiesz co to znaczy zajrzyj do slownika jezyka polskiego. Nie obchodzi mnie co o mnie mysli. Mam swoje przeslanie i sie go trzymam.
Oczywiscie ze jestem prawdziwym rookstayerem. Prawdziwy rookstayer to osoba ktora gra na rooku dla przyjemnosci a sposob expienia (reczne/automatyczne) nie ma tu nic do rzeczy. Co inteligentniejsi ludzie czytajac moje wypowiedzi byc moze zadadzą sobie pytanie: a moze pojsc droga piotrka? Profesjonalne strony boterskie nie sa dostepne do przecietnych zjadaczy chleba, a "konkurencyjna" tibia.org.pl to po prostu smiech na sali, tam mozna sie tylko zniechecic do botow - takie nooby siedza. Wielu ludzi nie wie ze mozna grac inaczej, ze mozna czerpac wiecej przyjemnosci z gry, ze mozna przejsc na ciemna strone mocy, porzucic indoktrynacje cipsoftu i grac po swojemu, ja tu jestem po to zeby wam to uswiadomic, ja wam daje wskazowki jak mozna grac a wy sami zdecydujcie czy interesuje was moja filozofia.
Za dużo kb.. 1kb ale zawsze. Ostatnio edytowany przez piotrek26111 - 10-10-2007 o 22:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#180 | |||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
"- Hmm... Spać dzisiaj w tej czerwonej pidżamie czy zielonej w paski?". Nie jesteś prawdziwym Rookstayerem, nie grasz na Rooku dla przyjemności, bo gdyby tak było to byś nie używał bota. Przesłanie dajesz świetne (szczególnie, że nielegalne). Cytuj:
|
|||
![]() |
![]() |