Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Dla początkujących > Tajemnice Rookgaardu

Notki

Tajemnice Rookgaardu Wyspa początkujacych. Każdy tutaj zaczyna...

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 10-10-2007, 17:16   #161
World_of_naabz
Zbanowany

Data dołączenia: 21 05 2007

Domyślny

Nie strasz, nie strasz, bo się zesrasz.
Aby dostać bana muszę być afk, albo długo nie odpowiadać GMowi, więc jak masz zamiar mnie zbanować? :<

Ares mój ziąą. Wpadnij kiedyś na chakoye bo trzeba pozbyć się 59 kina co mi się w*******a i na pałe jedzie na moich wpt
World_of_naabz jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 10-10-2007, 18:14   #162
KrEmAs KAc
Użytkownik Forum

KrEmAs KAc's Avatar

Data dołączenia: 29 05 2005
Lokacja: Nowe Miasto Lubawskie 53° 25' N 19° 35' E

Stan: Niegrający
Świat: ¶♪&#
Poziom: 666
Skille: ↕
Poziom mag.: §§
KrEmAs KAc ma numer GG 8372892
Domyślny

Jakbym miał zamiar używać takiego bota to sam bym go napisał.
Były by same +
-Duży lvl
-Doświadczanie z programowania
-Możliwość opublikowania bota i hakowanie postaci
-Więcej czasu na naukę
-i wiele innych
KrEmAs KAc jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 10-10-2007, 20:00   #163
piotrek26111
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 08 08 2007
Lokacja: postac "Perpetual Torment" zostala skasowana przez gmow za uzywanie tibia bota ng

Profesja: Rookstayer
Świat: Askara
Poziom: 44
Skille: 22/26
Domyślny

Cytuj:
Ze tez to forum akceptuje booterów jak ja bym byl modem to bym codziennie tu zagladal i was w huj banowal do nigdy ,bo by mi to radoche sprawialo
Bo masz kompleksy. To forum sluzy do kulturalnej wymiany pogladow pomiedzy boterami i antyboterami. Niestety ci drudzy maja kompleksy i jak widza botera to od razu obrzucaja go ch***** (w dodatku z bledem ortograficznym) zamiast podjac z nim kulturalna dyskusje w ktorej przedstawią swoje racje przeciwko uzywaniu botow. Jest to tym bardziej smieszne ze wzgledu na to ze srednia wieku boterow jest wyzsza niz srednia wieku uczciwych graczy więc taka łacina podwórkowa moze co najwyzej spowodowac wybuch smiechu na ich twarzach. eUwazasz ze nie ma sensu podejmowac dyskusji z boterami bo nie sa tego godni? Prawdziwy botter to osoba znająca się na programowaniu i Tibii, potrafiąca ręcznie grać dużo lepiej od ciebie gdyż umiejętność ręcznego grania jest niezbędna do pisania botów i/lub skryptów do nich. Natomiast typowy uczciwy gracz to 12 letnie dziecko neostrady. Zastanawiales sie kiedys dlaczego moderatorzy nie banują botterów? Moze dlatego ze ich wypowiedzi sa na wysokim poziomie i maja sens? Natomiast ty nigdy nie będziesz modem bo nie potrafisz napisać 3 linijek tekstu bez użycia przeklenstwa. Czyzby brakowalo ci zasobu slownictwa? Moze za dlugo latales po podworku z "ziomami" sluchajacymi HH a za krotko chodziles do szkoly?
Cytuj:
Jak chcesz pogadac o tym jak dobrego masz boota i ile go uzywasz to zapraszam na www.tibia.org.pl UWAGA to jest strona dla ,,graczy" takich jak ty.
www.tibia.org.pl to strona dla kinderboterów, żaden prawdziwy boter tam nie siedzi. Podawanie torga jako sztandarowej strony botterów swiadczy o twoim braku wiedzy na temat na ktory sie wypowiadasz. To ze na torgu czy tibiasoft (kolejna dziecinna stronka w dodatku z wieloma keyami) sa do sciagniecia boty nie czyni ich stronami botterów, lecz co najwyzej kinderboterów. Istnieje takie madre przyslowie "lepiej nic nie mowic i udawac glupiego niz sie odezwac i rozwiac wszelkie watpliwosci". To przyslowie idealnie do ciebie pasuje i powinienes sie do niego stosować.
Cytuj:
Ty nie grasz boot za ciebie gra, a ty pilnujesz najwyzej zeby nikt sie ni polapal ,ze boota uzywasz.
Za to ciebie zbanowaliby juz pierwszego dnia uzywania bota bo takim kaleką umysłowym jesteś.
Cytuj:
Co do Gmów to ja im sie nie dziwie ... Jestescie plagą tibii tak duza ,ze jednego dnia nie wytepi sie was wszystkich... Trzeba na to wielu lat systematycznego banowania/usuwania postaci , a wy przeciez i tak nowa zrobicie wiec i to nie mialo by sensu
W takim razie zaproponuj jakąś lepszą metodę walki z botami. Jedyny pozytyw calej twojej wypowiedzi to fakt ze dostrzegles ze tak naprawde walka z botterami jest jak walka z wiatrakami.

Ostatnio edytowany przez piotrek26111 - 10-10-2007 o 20:18.
piotrek26111 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 10-10-2007, 20:22   #164
Fpitolony w sprawe
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 03 08 2006

Domyślny

Cytuj:
Bo masz kompleksy. To forum sluzy do kulturalnej wymiany pogladow pomiedzy boterami i antyboterami. Niestety ci drudzy maja kompleksy i jak widza botera to od razu obrzucaja go ch***** (w dodatku z bledem ortograficznym) zamiast podjac z nim kulturalna dyskusje w ktorej przedstawią swoje racje przeciwko uzywaniu botow.
A moze dlatego, ze uzywanie botow w swietle praw Tibii jest nielegalne? Przebij ten argument, a wygrales, jesli nie, nie mamy o czym gadac... Nie wiem po co to wszystko... Uzywasz bota, to se uzywaj, i tak nie przekonasz PRAWDZIWYCH graczy, ze bot to cos lepszego czy cos, bo gracz akcetpuje gre taka, jaka jest i jesli cos sie nie podoba, przez co nie mozesz grac, to czy nie lepiej w ogule nie grac? Juz sie przyznawales, ze grasz tylko dla lvl i to widac i zaprzeczac se mozesz, ze jest inaczej, ale wszyscy wiedza jak jest.
A granie dla lvla to najgorsze co moze byc.
Fpitolony w sprawe jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 10-10-2007, 20:27   #165
piotrek26111
Użytkownik Forum

Lokacja: postac "Perpetual Torment" zostala skasowana przez gmow za uzywanie tibia bota ng

Domyślny

Cytuj:
Juz sie przyznawales, ze grasz tylko dla lvl i to widac i zaprzeczac se mozesz, ze jest inaczej, ale wszyscy wiedza jak jest.
Nigdy sie nie przyznawalem ze gram tylko dla lvl. Ja gram tylko dla przyjemnosci ktora sprawia mi botowanie.
Cytuj:
A granie dla lvla to najgorsze co moze byc.
Nie. Najgorsze co moze byc to jak ktos gra recznie dla przyjemnosci podczas gdy powinien sie matmy uczyć do klasówki.

P.S.
Juz myslalem ze bedzie to twoja pierwsza sensowna wypowiedz dot. botow ale niestety na koniec jednak musiales te dwa idiotyzmy wcisnac.

Ostatnio edytowany przez piotrek26111 - 10-10-2007 o 20:40.
stary 10-10-2007, 20:53   #166
Fpitolony w sprawe
Użytkownik Forum

Domyślny

Naprawde? A jednak nie odpowiedziales mi na pytanie. I ja nie widze przyjemnosci w czyms, co zrobila za mnie jakas rzecz. I co z tego, ze zostalaby napisana przeze mnie? Nie wbilem tego expa - nie mam sie z czego cieszyc. Nie wiem czy ci wspolczuc, czy co za to, ze widzisz przyjemnosc w patrzeniu sie na ekran jak postac sama chodzi i wbija exp. Po prostu... Nadal nie rozumiem gdzie tu radocha... I wbijanie tego expa nie uwazam za strate czasu, bo mi sprawia to radoche.
stary 10-10-2007, 20:59   #167
Leirdek
Użytkownik Forum

Leirdek's Avatar

Data dołączenia: 01 10 2007
Lokacja: Łódź

Stan: Niegrający
Leirdek ma numer GG 6758409
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez piotrek26111 Pokaż post
Nigdy sie nie przyznawalem ze gram tylko dla lvl. Ja gram tylko dla przyjemnosci ktora sprawia mi botowanie.

Nie. Najgorsze co moze byc to jak ktos gra recznie dla przyjemnosci podczas gdy powinien sie matmy uczyć do klasówki.

P.S.
Juz myslalem ze bedzie to twoja pierwsza sensowna wypowiedz dot. botow ale niestety na koniec jednak musiales te dwa idiotyzmy wcisnac.
No prosze,ale masz hobby.Botowanie?Współczuje tobie chociaż niektóre twoje wypowiedzi są mądre bo Torg to strona dla debili którzy ne potrafią się zachowywać,tam siedzą kinderbottery i czekają I sikają w majty kiedy spleen wypuści nowa wersje tej żałosnej TBI,a 20 modów nie daje se rade a u nas jak czysto jestCo do Tibia.soft to nie mam zielonego pojęciaMoim skromnym zdaniem jeśli jedziesz na bocie to kup Tibia Bot NG, mój kumpel jedzie i jest zadowolony.
P.S
Co do tej majzy to ja się w ogóle nie uczę a 5 wpadająPoprostu efek pamięci fotograficznej\

Edt@
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rotherdamie Pokaż post
Jakbys nie zauwazyl rozmawiac a grac to dwa rozne pojecia chyba ze grasz w zgadnij co to na privie. Ze tez to forum akceptuje booterów jak ja bym byl modem to bym codziennie tu zagladal i was w huj banowal do nigdy ,bo by mi to radoche sprawialo... Jak chcesz pogadac o tym jak dobrego masz boota i ile go uzywasz to zapraszam na www.tibia.org.pl to jest strona dla ,,graczy" takich jak ty. Tu za takie wypowiedzi mozesz dostac bana booterze pier****ny. Ty nie grasz boot za ciebie gra, a ty pilnujesz najwyzej zeby nikt sie nie polapal ,ze boota uzywasz. Co do Gmów to ja im sie nie dziwie ... Jestescie plagą tibii tak duza ,ze jednego dnia nie wytepi sie was wszystkich... Trzeba na to wielu lat systematycznego banowania/usuwania postaci , a wy przeciez i tak nowa zrobicie wiec i to nie mialo by sensu
Hahaha,ale mam z ciebie rotfla no nie wiem.Po 1:
-taki debil jak ty nie został by modem(na torgu to wszystko jest możliwe)
Po 2:
-umiesz wypowiadać się bez "kurwa" i "huj" itp?
Po 3:
-torg to tak debilna strona,ale jak ją znasz to zapraszam do niej a won z .peel
A tak btw. do Torga:
Tam powstają takie tematy jak "Czas zadbac o siebie a nie postac w tibi"
Normalnie rotfl!
Down@
No wiesz.....Przynajmniej lepiej niż na Torgu!!!

Ostatnio edytowany przez Leirdek - 10-10-2007 o 21:19.
Leirdek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 10-10-2007, 21:06   #168
Marcin24
Użytkownik Forum

Marcin24's Avatar

Data dołączenia: 25 08 2006
Lokacja: Kraków

Stan: Na Emeryturze
Marcin24 ma numer GG 184833 Send a message via Skype™ to Marcin24
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Leirdek Pokaż post
a u nas jak czysto jest
<odgłos łupnięcia> sorki spadłem z krzesła jak to przeczytałem.

To pisałem ja, Marcin bez 24.
stary 10-10-2007, 21:20   #169
piotrek26111
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
No prosze,ale masz hobby.Botowanie?Współczuje tobie
Nie masz czego wspolczuc. Botowanie mnie rozwija informatycznie, w przeciwienstwie do recznego expienia.
Cytuj:
Moim skromnym zdaniem jeśli jedziesz na bocie to kup Tibia Bot NG, mój kumpel jedzie i jest zadowolony.
Mam scrackowany, bez watpienia czolowka botow ogolnodostepnych.
Cytuj:
chociaż niektóre twoje wypowiedzi są mądre bo Torg to strona dla debili którzy ne potrafią się zachowywać,tam siedzą kinderbottery i czekają I sikają w majty kiedy spleen wypuści nowa wersje tej żałosnej TBI,a 20 modów nie daje se rade a u nas jak czysto jest
Heh dzieki ze mnie popierasz ale ty chyba nigdy nie byles na profesjonalnym forum dla boterow czy chociaz forum jakiegos konkretnego bota. Tam to dopiero jest poziom dyskusji.
Cytuj:
Naprawde? A jednak nie odpowiedziales mi na pytanie. I ja nie widze przyjemnosci w czyms, co zrobila za mnie jakas rzecz. I co z tego, ze zostalaby napisana przeze mnie? Nie wbilem tego expa - nie mam sie z czego cieszyc. Nie wiem czy ci wspolczuc, czy co za to, ze widzisz przyjemnosc w patrzeniu sie na ekran jak postac sama chodzi i wbija exp. Po prostu... Nadal nie rozumiem gdzie tu radocha... I wbijanie tego expa nie uwazam za strate czasu, bo mi sprawia to radoche.
No widzisz, tobie sprawia radoche jak sam sobie wbijasz expa, a mi jak bot wbija. To tak samo jak z muzyka: jednym radoche sprawia disco polo, innym brutal death metal. I jeden drugiego nie zrozumie. Np. ja nie wyobrazam sobie jak komus moze sprawiac przyjemnosc zabicie poison spidera po raz 66666666666666666666666666666666666666666666. Expiąc ciagle powtarzasz te same czynnosci ktorych nauczyles sie lata temu, ja botujac pisze codziennie nowe skrypty i poprawiam juz istniejace.

Ostatnio edytowany przez piotrek26111 - 10-10-2007 o 21:39.
stary 10-10-2007, 21:38   #170
World_of_naabz
Zbanowany

Domyślny

Mam być dumny, że klikając myszką i pisząc na klawiaturze pokonałem xxxxxxxxxxx razy danego potwora i zdobyłem lvl? Jaka z tego przyjemność? To nie jest jakiś wyczyn bo ty tylko KLIKASZ (a za mnie robi to bot), a nie jesteś tym bohaterem w grze co pokonał tego twojego uber rata.

Cytuj:
Moim skromnym zdaniem jeśli jedziesz na bocie to kup Tibia Bot NG, mój kumpel jedzie i jest zadowolony.
Jak masz już wydawać kasę (rl jak i w tibii) na bota to kup sobie blackd.

Ostatnio edytowany przez World_of_naabz - 10-10-2007 o 21:40.
stary 10-10-2007, 21:45   #171
piotrek26111
Użytkownik Forum

Domyślny

Dokladnie tak jak mowi World_of_naabz. Expienie to powtarzanie jednej i tej samej czynnosci wyuczonej lata temu. Wiec ktos kto zabil danego potwora recznie 999999999999999999999999999999999999 nie jest lepszy od botera ktory recznie zabil go powiedzmy 100 razy a ma co najwyzej bardziej zlansowany tibią mózg.
stary 10-10-2007, 22:05   #172
Scobel
Redaktor

Scobel's Avatar

Data dołączenia: 07 01 2007
Lokacja: IR/PL

Stan: Początkujący
Imię: Nenagh
Gildia: AoR
Świat: Nerana
Poziom: 57~
Skille: XX/YY
Poziom mag.: 0o
Domyślny

Cytuj:
Dokladnie tak jak mowi World_of_naabz. Expienie to powtarzanie jednej i tej samej czynnosci wyuczonej lata temu. Wiec ktos kto zabil danego potwora recznie 999999999999999999999999999999999999 nie jest lepszy od botera ktory recznie zabil go powiedzmy 100 razy a ma co najwyzej bardziej zlansowany tibią mózg.
To po co grasz ??

Ps. Odnosnie oczywiscie do rookgaardu.

To napisał Scobel z Altaron Team.
Scobel jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 10-10-2007, 22:07   #173
Fpitolony w sprawe
Użytkownik Forum

Domyślny

Bo to mu sprawia przyjemnosc ;<
Ehh... Zalosni jestescie :/ - nic dodac, nic ujac.
stary 10-10-2007, 22:07   #174
piotrek26111
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Scobel Pokaż post
To po co grasz ??

Ps. Odnosnie oczywiscie do rookgaardu.
Zeby botowac.

Proste pytanie, prosta odpowiedz.
stary 10-10-2007, 22:19   #175
World_of_naabz
Zbanowany

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Scobel Pokaż post
To po co grasz ??
Bo sprawia mi to przyjemność?
stary 10-10-2007, 22:21   #176
Marcin24
Użytkownik Forum

Marcin24's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Zeby botowac.
Czyli twoja gra w Tibię ogranicza sie tylko do botowania i wkurzania nas na forum?

stary 10-10-2007, 22:25   #177
piotrek26111
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Marcin24 Pokaż post
Czyli twoja gra w Tibię ogranicza sie tylko do botowania i wkurzania nas na forum?
Niech ci bedzie ze tylko do botowania. Ale zeby byc naprawde dobrym boterem musialem wczesniej nauczyc sie recznie grac. Czyli mam umiejetnosci uczciwego gracza + programowanie botów. Faktycznie "tylko"...
stary 10-10-2007, 22:27   #178
darushu
Użytkownik Forum

darushu's Avatar

Data dołączenia: 23 12 2006
Lokacja: Małopolska

Imię: Darushu
Świat: Morgana
Poziom: 47
Skille: 23.29
Domyślny

Cytuj:
Niech ci bedzie ze tylko do botowania. Ale zeby byc naprawde dobrym boterem musialem wczesniej nauczyc sie recznie grac. Czyli mam umiejetnosci uczciwego gracza + programowanie botów. Faktycznie "tylko"...
Sam widzisz, że nie zdobędziesz porozumienia z Nami... dlatego niewiem po co tu siedzisz...
Pozatym... co z tego ze masz umiejetnosci uczciwego gracza, skoro grasz nieuczciwie?

Cytuj:
Heh dzieki ze mnie popierasz ale ty chyba nigdy nie byles na profesjonalnym forum dla boterow czy chociaz forum jakiegos konkretnego bota. Tam to dopiero jest poziom dyskusji.
W takim razie po co siedzisz tu na forum.tibia.pl? Chcesz kogos przeciagnąć na swoją strone botowania? Chcesz sie pochwalić jaki to Ty nie jestes? Nie obchodzi nas to... siedząc tu tracisz tylko czas.

Cytuj:
No widzisz, tobie sprawia radoche jak sam sobie wbijasz expa, a mi jak bot wbija. To tak samo jak z muzyka: jednym radoche sprawia disco polo, innym brutal death metal. I jeden drugiego nie zrozumie.
Naprawde "super" przykład podałeś. Bo ja to sobie wyobrażam na przykładzie...
Ja kupuje sobie telewizor z "hajdi finiszyn" i innymi duperelami... Pracując na to i odkładając przez dobre kilka miesięcy. A Ty to poprostu raz podkosisz w sklepie... i nikt Ci nic nie zrobi, bo nie mają dowodów.
Przy czym nie nazywam Cie złodziejem...

Cytuj:

Nie nazywaj sie prawdziwym Rookstayerem, bo nim nie jesteś... I swoimi wytłumaczeniami niczego nie zmienisz... i tak naprawde nie masz prawa nazywać sie Rookstayerem...
I prosze nie tlumacz mi sie. Jak Ci sie wydaje ze jestes prawdziwym Rookstayerem, to zachowaj to dla siebie i niepisz juz na forum... kim Ty to nie jestes... Ja wiem swoje.
W moich oczach jesteś nic nieznaczącym botterem.

Koniec kropka.

Podlej mi drzewko!
Dziękuje za wszystkie odwiedziny

Chcesz wyrazić swoje własne zdanie na temat mojej osoby?
Zapraszam!

Wstaw mi notkę!

Ostatnio edytowany przez darushu - 10-10-2007 o 22:30.
darushu jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 10-10-2007, 22:35   #179
piotrek26111
Użytkownik Forum

Domyślny

Siedzę tutaj zeby walczyc z indoktrynacja. Jesli nie wiesz co to znaczy zajrzyj do slownika jezyka polskiego. Nie obchodzi mnie co o mnie mysli. Mam swoje przeslanie i sie go trzymam.

Oczywiscie ze jestem prawdziwym rookstayerem. Prawdziwy rookstayer to osoba ktora gra na rooku dla przyjemnosci a sposob expienia (reczne/automatyczne) nie ma tu nic do rzeczy.

Co inteligentniejsi ludzie czytajac moje wypowiedzi byc moze zadadzą sobie pytanie: a moze pojsc droga piotrka? Profesjonalne strony boterskie nie sa dostepne do przecietnych zjadaczy chleba, a "konkurencyjna" tibia.org.pl to po prostu smiech na sali, tam mozna sie tylko zniechecic do botow - takie nooby siedza. Wielu ludzi nie wie ze mozna grac inaczej, ze mozna czerpac wiecej przyjemnosci z gry, ze mozna przejsc na ciemna strone mocy, porzucic indoktrynacje cipsoftu i grac po swojemu, ja tu jestem po to zeby wam to uswiadomic, ja wam daje wskazowki jak mozna grac a wy sami zdecydujcie czy interesuje was moja filozofia.

Ostatnio edytowany przez piotrek26111 - 10-10-2007 o 22:43.
stary 10-10-2007, 22:45   #180
Marcin24
Użytkownik Forum

Marcin24's Avatar

Domyślny

Cytuj:
sposob expienia (reczne/automatyczne) nie ma tu nic do rzeczy.
Ty tak twierdzisz.
Cytuj:
Co inteligentniejsi ludzie czytajac moje wypowiedzi byc moze zadadzą sobie pytanie
Co inteligentniejsi przy twoich postach zadają sobie pytanie:
"- Hmm... Spać dzisiaj w tej czerwonej pidżamie czy zielonej w paski?".
Nie jesteś prawdziwym Rookstayerem, nie grasz na Rooku dla przyjemności, bo gdyby tak było to byś nie używał bota. Przesłanie dajesz świetne (szczególnie, że nielegalne).
Cytuj:
Profesjonalne strony boterskie nie sa dostepne do przecietnych zjadaczy chleba
Przeciętni zjadacze chleba wiedzą, że to jest nielegalne (czyt. ZUE).

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania