Cytuj:
Oryginalnie napisane przez piotrek26111
Siedzę tutaj zeby walczyc z indoktrynacja. Jesli nie wiesz co to znaczy zajrzyj do slownika jezyka polskiego. Nie obchodzi mnie co o mnie mysli. Mam swoje przeslanie i sie go trzymam.
Oczywiscie ze jestem prawdziwym rookstayerem. Prawdziwy rookstayer to osoba ktora gra na rooku dla przyjemnosci a sposob expienia (reczne/automatyczne) nie ma tu nic do rzeczy.
Co inteligentniejsi ludzie czytajac moje wypowiedzi byc moze zadadzą sobie pytanie: a moze pojsc droga piotrka? Profesjonalne strony boterskie nie sa dostepne do przecietnych zjadaczy chleba, a "konkurencyjna" tibia.org.pl to po prostu smiech na sali, tam mozna sie tylko zniechecic do botow - takie nooby siedza. Wielu ludzi nie wie ze mozna grac inaczej, ze mozna czerpac wiecej przyjemnosci z gry, ze mozna przejsc na ciemna strone mocy, porzucic indoktrynacje cipsoftu i grac po swojemu, ja tu jestem po to zeby wam to uswiadomic, ja wam daje wskazowki jak mozna grac a wy sami zdecydujcie czy interesuje was moja filozofia.
|
Hmm raczej nie ty sie mozesz tak nazywac, a twoj bott ... jestes inteligetny to zrozumiesz dla czego ...
Bott sprawdza sie tylko na rooku i na non pvp serwerach gdyz tutaj trudniej jest ich wytepic a na pvp to juz tylko zalerzy od checi graczy ktorych nie zawsze to interesuje ...
Przyznaj racje ze tibia nie byla napisana po to by w nia grac bottami ... tylko jako pewna forma rozrywki ... bo po to sie pisze gry dla ludzi ... dla ich zabawy, dla "FUNU" ... wiec skoro bawi cie to iz bott za ciebie to wbija to raczej mija sie to z celami jakie ta gra stawia przed toba ...