Zobacz pojedynczy post
stary 12-10-2007, 15:53   #1941
Hellraiser
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 14 06 2005

Stan: Niegrający
Świat: Aurora
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez __DARK_SVEN__ Pokaż post
I wreszcie w bramce Milanu stanie bramkarz...
Czyli, Zeljko Kalac? ;o

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez __DARK_SVEN__ Pokaż post
Mam nadzieje, że AC Milan się odwoła.
Premier Włoch, trener i jakis typ z zarządu odcinają się od wyczynu Didy, i nie chcą sie bawic w wygrywanie punktów przy zielonym stoliku, czy jakiś kar dla innych. Więc odwołać sie nie odwołają, ale licze że Milan teraz wygra z Szachtarem no bo wole ich niz tych janków za wschodniej grency.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Maggic Pokaż post
Mam nadzieję że to tylko plotki bo Chelsea bez Lamparda to już nie Chelsea...co z tego że przyszedł by jakiś Kaka który i tak by się w Anglii nie zaklimatyzował. Druga sprawa dziennik hiszpański podaje że Lampard jest wart ok 18mln euro, co według mnie jest śmieszne. Dawno się tak nie uśmiałem
Tja, kiedys myślałem ze bez Wise'a Chelsea nie będzie istnieć, wtedy wskoczył Lampard lecz teraz nie ma takich Angoli żeby mogli go teraz też zmienić, chyba że moze J. Cole, co do Kaki niech zostanie w Milanie lub idzie gdzie indziej ;s, a cena Lamparda niech będzie nawet 5mln funtów, ojro, czy złotych ale na BOGA niech go nie wypieprzają bo ten żydek i rusek nie wiedzą co robią ;s
Ostatnia wizyta: 21-01-2008 o 20:41

Ostatnio edytowany przez Hellraiser - 12-10-2007 o 15:54.
Hellraiser jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.