![]() |
#1921 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 06 2005
Stan: Niegrający
Świat: Aurora
|
![]() 7 października 2007
Lider klasyfikacji generalnej mistrzostw świata Formuły 1, Lewis Hamilton, nie ukończył wyścigu o Grand Prix Chin. Debiutant w F1 po raz pierwszy w tym sezonie i co za tym idzie w karierze, nie ukończył wyścigu. Dziś się nie udało, ale i tak zdobędę tytuł mistrza świata, więc się specjalnie nie martwię dzisiejszym GP. Wujek Ron (szef McLarena) obiecał mi, że w następnym wyścigu popsuje bolid Alonso i to on nie ukończy wyścigu, a ja będę mistrzem – śmieje się Lewis. Na pytanie dotyczące jego opon odpowiada: Opony stawały się coraz to gorsze, coraz bardziej zniszczone. Praktycznie się skończyły. Ślizgałem się jak na lodzie. Przed zjazdem do pit-stopu zakopałem się w żwirze i już nie mogłem wyjechać – z jego oczu lecą łzy. Ale wujek Ron powiedział, że dźwigowy, który miał mnie uwolnić z pułapki żwirowej, zostanie zwolniony. Bo w końcu ja mam zdobyć mistrza, nie? – pytał dziennikarzy, wycierając chusteczką łzy po bardzo traumatycznym przeżyciu w żwirze. Szkoda że zaczerpnięte z http://nonsensopedia.wikia.com @Coś tam. Tja, przerąbane ma teraz Matusiak z tym jankiem, więc jeśli w Eredivisie 10, to ile w Premier League ;> 20?
Ostatnia wizyta: 21-01-2008 o 20:41 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#1922 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 11 2005
Lokacja: Wrocław
|
![]() PLK znów wielka ;]?
![]() |
#1923 |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() Nominacje FIFA World Player:
Gianluigi Buffon, Fabio Cannavaro, Petr Cech, Cristiano Ronaldo, Deco, Didier Drogba, Michael Essien, Samuel Eto'o, Gennaro Gattuso, Steven Gerrard, Thierry Henry, Juninho, Kaká, Miroslav Klose, Philipp Lahm, Frank Lampard, Rafael Márquez, Lionel Messi, Alessandro Nesta, Andrea Pirlo, Franck Ribéry, Juan Román Riquelme, Ronaldinho, Wayne Rooney, John Terry, Carlos Tévez, Lilian Thuram, Fernando Torres, Ruud van Nistelrooy, Patrick Vieira. Albo ja się na futbolu naprawdę nie znam, albo wiele z tych nominacji to istne kpiny. Co na tej liście robią chociażby tacy piłkarze jak Buffon (cały sezon w drugiej lidze), Cannavaro (większość sezonu grał piach), Cech (większość sezonu leczył kontuzję), Deco (przegrał z Barceloną siedem pucharów i niczym się nie wyróżniał), Eto'o (większość sezonu leczył kontuzje), Henry (kontuzja), Márquez (obrońca jakich wielu w Europie), Riquelme (przegrał finał Copa América, a w klubie nie gra), Ronaldinho (tutaj już mi się nawet nie chce wypowiadać, gość musi być po prostu zawsze do wszystkiego nominowany), Tévez (ledwo uchronił się przed spadkiem do drugiej ligi), Thuram (objeżdżany przez każdego obrońcę w La Liga) czy Vieira (naprawdę był takim kluczowym zawodnikiem Interu?). Jeszcze mi tu Lahm nie pasuje, ale nie oglądam ligi niemieckiej, to nie chcę się jednoznacznie wypowiadać. Natomiast z drugiej strony, czemu do cholery nie nominowano zawodników, którzy rzeczywiście coś pokazali i osiągnęli? Gdzie jest Casillas (walnie przyczynił się do zdobycia Mistrzostwa Hiszpanii), Ramos (Mistrzostwo Hiszpanii oraz naprawdę niesamowita gra), Totti (to chyba największa żenada, zdobywca Złotego Buta i brak nominacji), Robinho (Mistrzostwo Hiszpanii, Copa América oraz król strzelców tejże imprezy), Seedorf (mózg zdobywcy Ligi Mistrzów), Alves (największe kluby się o niego biły), Fabregas (skoro Messi jest liczony za ten sezon, to czemu nie on, skoro prowadzi Arsenal od zwycięstwa do zwycięstwa). Tyle nazwisk przyszło mi do głowy od zaraz, gdybym się dłużej zastanowił, to pewnie więcej by ich było. Na przykład taki Kanoute (Puchar UEFA, Puchar Hiszpanii, Superpuchar Hiszpanii) z powodzeniem mógłby wskoczyć za Eto'o. I z pewnością jeszcze kilku zawodników Sevilli za tamten sezon. Dla mnie te nominacje są kpiną (nie po raz pierwszy). Po prostu naprawdę nie wiem, czym się kierują wybierający. Bo patrząc na przykład Ronaldinho, to ani sukcesami, ani dobrą grą. Chyba wychodzi na to, że sławą i marketingiem, no ale gdzie w takim razie jest Beckham?
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! Ostatnio edytowany przez Raul - 11-10-2007 o 00:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1925 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 09 2007
Lokacja: Unisław
![]() |
![]() Mi brakuje Boruca.
![]() |
![]() |
#1926 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem
|
![]() Boruca? Lol
Brak Ramosa... żenua. Ten konkurs jest OKDR (o kant dupy roztrzaść)
![]() |
![]() |
![]() |
#1927 |
Zbanowany
Data dołączenia: 21 11 2005
Lokacja: Chrzanów
Stan: Na Emeryturze
|
![]() I tak znając życie wygra Kaka, bo sobie wyrobił taką markę w tamtym sezonie, że nie ma kto z nim rywalizować ;<
A co do komentarza Raula o Tevezie, to co z tego, że prawie WHU spadł do drugiej ligi? To jest klasyfikacja piłkarzy a nie klubów. Ostatnio edytowany przez Calen Futh - 11-10-2007 o 07:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1928 |
Zbanowany
Data dołączenia: 08 04 2006
Lokacja: Kalisz
Imię: Fayter
Profesja: Elite Knight
Gildia: wejdz w nick i sprawdz LAAAWWL
Świat: Rzyduf
Poziom: >_<
Skille: 85+/84+
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() jesli jakis pilkarz Interu mialby byc nominowany to napewno nie Vieira,kontuzja za kontuzja,dyspozycja w meczach mierna...Zlatan za to by mogl byc nominowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1929 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
#1930 |
Użytkownik Forum
|
![]() Co do Shevy, Mourinho go nie chciał Ambramowicz kupił go żeby sobie z nim gadać po rosyjsku tak samo jak Ballacka który jednak pasował na pomoc w póżniejszym terminie.
Co do Kaki, nie wiem po co on ale jeszcze gorzej że niby ikona "Helzeji" Frank "Lamps" Lampard ma być sprzedany już w tą zimę,.. ;s Co ci żydzi heretycy robią z Helzeją ;s
![]() |
![]() |
![]() |
#1931 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 11 2005
Lokacja: Wrocław
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#1932 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Co do kibiców prawdziwych to chyba zbytnio dużo nie napływa a jedno-sezonowców od groma przecież I ten, i tamten idzie do Chelsea trzeba ich supporicić bo Barca teraz powiedzmy słabsza niż sezon temu, i tego najbardziej nie lubię, tak naprawdę nikt tego nie lubi ;s "Ale co tam rusek zatrudnił żyda, bogatemu kupować nie zabronisz"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1933 |
Zbanowany
Data dołączenia: 21 11 2005
Lokacja: Chrzanów
|
![]() Kaka nie poradzi sobie w lidze angielskiej. On pasuje do Milanu tak jak Sheva tam pasował. A ta Chelsea jakaś dziwna. Jeszcze niedawno chcieli wyłożyć 80 baniek za Ronaldinho, teraz boom na Kaka'e, ciekawe co za kilka miesięcy będą chcieli ;x
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1934 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jana Urbana :x
![]() |
#1935 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2003
|
![]() yea qw, mecz o Superpuchar = miodzio. Qwqwqwqwqw ze tez ten piczouak Koszar nie mogl tak pwnic wtedy, kiedy u nas gral ;/ Juz jutro startuje I kolejka ligowa, i na sam poczatek mini-derby Dolnego Slaska, a mianowicie Gornik Walbrzych - Turow Zgorzelec. Bedzie ciekawie, powiadam wam, zwlaszcza ze wiecej niz 4 kluby beda teraz faktycznie walczyc o medal.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1936 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Btw, DIDA zawieszony na 2 mecze LM ;>
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1937 |
Zbanowany
Lokacja: Kalisz
Imię: Fayter
Profesja: Elite Knight
Gildia: wejdz w nick i sprawdz LAAAWWL
Świat: Rzyduf
Poziom: >_<
Skille: 85+/84+
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Moim zdaniem pilkarz takiej klasy jak Kaka by sobie poradzil wszedzie,bo czy to w lidze wloskiej,czy w lidze mistrzow to wszystkich mija jak pacholki.Taka prawda
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1938 | |
Użytkownik Forum
|
![]() I wreszcie w bramce Milanu stanie bramkarz...
Edit Ale te 36 tysięcy to jednak delikatna przesada. Jeżeli kibic wbiega bez problemu na boisko, to co stoi na przeszkodzie, żeby upierdolił któregoś gracza. Troszke niska ta kara ; l.
Ostatnio edytowany przez Dark Sven - 11-10-2007 o 23:15. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1939 |
Chelsea Fan
Lokacja: Szczecin
![]() |
![]() Mam nadzieję że to tylko plotki bo Chelsea bez Lamparda to już nie Chelsea...co z tego że przyszedł by jakiś Kaka który i tak by się w Anglii nie zaklimatyzował. Druga sprawa dziennik hiszpański podaje że Lampard jest wart ok 18mln euro, co według mnie jest śmieszne. Dawno się tak nie uśmiałem
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1940 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Po przemyśleniu sprawy z Didą...
Zastanawia mnie, że odwróciły się role Poszkodowanego i Oskarżonego. Przecież za symulowanie sędzie może pokazać kartkę, odesłać pod prysznic. Ale żeby zawieszać? Przecież to Celtic jest winny. A kwota 36 tysiecy jest śmieszna jak na taki klub. Mam nadzieje, że AC Milan się odwoła.
![]() |
![]() |