Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Adedin
Patrząc na sytuację Polaków z Iridii, nie komentuję. Lecz Placek prawdę mówi, gdyby zebrać całą ekipę Polaków na iridii, którzy byliby gotowi walczyć(MAM NADZIEJĘ ŻE TACY SĄ NA TYM SERWIE) to wyszły by ładne akcje. Tymbardziej że mamy naprawdę dużo paladynów/ryców na stanie. Przed działaniem obmyślić plany i w ogóle. Jak co to myślę że ekipa Bongo Teamu zawsze pomoże ;D jak byśmy mieli szukać "przywódcę" który poprowadziłby akcje itd. to polecam mojego Kuzyna - Pimola! Uważam że jego pvp i myślenie nad akcją jest świetne. Potrafi dobrze rozegrać wszystko. Przynajmniej pokazuje nam to na Vent  Może i mam super mega mały lvl na Iridi, ale wkońcu szwedzi nas nie lubią(czyt. Bongo Teamu) więc my możemy zawsze zlurować jakiegoś Mendilla albo coś
btw. Chealino to kwestia czasu zjechania mu many i zniszczenia mu SSA. Bot nie zawsze pomaga jakby się mogło wydawać!
Wiem jedno. Jakby BT dostało w swoje ręce 80 palki/ryce to nie byłoby spokoju na Iridii
Pozdrawiam
P.S.
Nie ma nikt nic do stracenia skoro i tak macie zamiar się poprzenosić na inne światy 
|
Bongo team jest zajebiste? Veremus na leadera?
To może Thorius zorganizuje PoI a Everanor na zmywak pójdzie, co?