![]() |
#1322 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2005
Lokacja: WDZ
Profesja: Elder Druid
Gildia: Polaczek~~
Poziom: 100
|
![]() @up
Gadac kazdy moze, jeden lepiej, drugi troche gorzej -spiewa- @film.... Niezly, aczkolwiek mogles pokazac wiecej fragow polakow, a nie na polakach ;p btw... widzialem sie tam przez pol sekundy.... bede slawny!! ![]()
![]() |
![]() |
#1323 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2007
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Bongo?
Poziom: 65
Skille: 60
Poziom mag.: 20
|
![]() Chyba o to chodzilo zeby jak najwiecej fragow bylo na Polakach pokazane,
ale jednoczesnie fragi na Szwedach tak by mozna bylo zauwazyc ze Polacy cos umieja @ film to tak jak Sienkiewicz troche ![]()
![]() |
#1324 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2007
Lokacja: Nowhere
Stan: Niegrający
Imię: Wodny Spawacz!!
Gildia: Bongo <3
Świat: Iridia!!
Poziom: 40~
Skille: 100+/50
Poziom mag.: 40
|
![]() Cytuj:
Przez takich jak on przegraliście ostatnie wojny.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kuźwa, co było ostatnio?? W Thais ich ROZGROMILIŚCIE, taka prawda... A to że Firezne spieprzył sprawe... Nie możecie sie z nim teraz dogadać, chyba nie jest taki głupi i widzi co się dzieje (kolejny random Animy...), a w Peace Declaration było jasno powiedziane, Koniec z PA i Random PK. A tymczasem co? Właśnie GÓWNO, wy wolicie płacić za blessy i aole po dedach na tych szwedzkich mendach, ich trapach na Was dla 'funu', zamiast zebrać się w większą grupe i ich rozgromić.. Lepiej jest ginąć w glorii i chwale zabijając kilku przeciwników niż tak jak do tej pory za NIC... Take care.
![]() |
![]() |
#1325 |
Użytkownik Forum
|
![]() Glupio mi sie samemu bronic, ale....
chyba jednak mnie nie znasz za dobrze <lub wcale> ![]() edit: Bah... evek na prezydenta.... tu wali poematy, a na gg sie odezwac nie moze ;p Btw.. eveka nie przegadasz ;p
Ostatnio edytowany przez Lisu - 12-10-2007 o 22:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1326 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2005
|
![]() PlacekZJagodami, mówisz ładnie i mądrze, ale mówić o celu i działać żeby go osiągnąć, to dwie zupełne różne sprawy. Też mógłbym puścić przemówienie na 20 stron, ponoć nawet dobry w tym jestem. Aczkolwiek jestem zwolennikiem śmierci za sprawę i lubię wszystkie filmy, gdzie bohaterowie na końcu pięknie i wzruszająco oddają żywota za swoje idee (300 rox!), grając w Tibię skupił bym się na innych sprawach, które na celu miały by doprowadzenie do tego, aby to moi przeciwnicy mogli na końcu pięknie i wzruszająco, od Thais po Fibulę oddać swoje żywota na swoje idee, sprzeczne zresztą z moimi.
Ale jako że bez teamu to i Everanor na PoI zaliczy deduwe, to siedzę cicho. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1327 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2006
Stan: Na Emeryturze
Świat: iridia
Poziom: 00
|
![]() Film bardzo patriotyczny ale fajny nawet motywujacy .
Mimo ze jestem emigrantem obudzilo sie we mnie troche patriotyzmu |
![]() |
![]() |
![]() |
#1328 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Pawel, piknie gadasz, piknie ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1329 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 10 2005
Lokacja: Rybnik
Stan: Aktywny gracz
Imię: Jinikao
Profesja: Elite Knight
Świat: Iridia
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1331 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2007
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Bongo?
Poziom: 65
Skille: 60
Poziom mag.: 20
|
![]() Nie slowa, lecz czyny daja pozytywne efekty. Mozna by zorganizowac akcje noob charami na ktoregos z Animy (lepiej nie mowic o tym zbyt glosno). Niech wiedza ze juz nie moga czuc sie bezpiecznie
Everanor niedlugo wybory, Twoja szansa nadchodzi
"Dzisiaj życie to nie sen Jednak trzeba bawić się No bo co innego pozostaje W takim chorym kraju ..." Pierdolona era techno http://www.wrzuta.pl/audio/8CQW8eKH9...ona_era_techno Ostatnio edytowany przez Massterralph - 12-10-2007 o 23:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1332 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Ja Wam tylko dałem radę, jako (w miarę...) doświadczony gracz... Jeżeli nie będzie się próbować, nic nie zdziałacie... @Massterralph - głupi pomysł :| Po co atakować noobcharami, jak można przeprowadzić zręczny atak i po prostu, pójść ujebać dla 'funu' jakiegoś szweda, i wywołać wojne... Powiem tak... I Wy, i Anima wie że wojna będzie, pozostaje to tylko kwestią czasu KIEDY... Ale im wcześniej ten moment nastąpi, tym lepiej.. P.s. podobała mi się postawa Dwadwy kiedy blokał vdl dla Mimma kiedy ten lał Viffarna(? jakoś tak ten nick był)... Mógł ich puścić, i nie zdedzić, ale został... Pokazał że ma jaja... Miałem sen... (xD) Kebab get trapped on desert quest. Chealino, killed at 200 by Jurand Wyrocznia and Aureliuss. Piękna akcja, Lordnazgul, Bezok, Miniek, Anas, Firenze i reszta w tle... =)))) Dreams(?)
![]() |
![]() |
#1333 |
Użytkownik Forum
|
![]()
![]() |
![]() |
#1334 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Kielek Master
Poziom: 115
Skille: 92/89
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Ostatnio edytowany przez Kiełek - 13-10-2007 o 00:25. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1335 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2007
Lokacja: Poland, Bydgoszcz
Imię: Calandriun
Profesja: Rookstayer
Gildia: Heaven of Rookgaard
Poziom: 51
Skille: 22/29
|
![]() Sorry, ze od tematu Waszego odbiegam, ale czy natknoł sie ktoś kiedyś z Was na NCP - Veroth ?
Jezeli tak to prosze dac znac. Jezeli nie, to jak przy okazji gdzies ja/jego zobaczycie czy znajdziecie to dajce tez znac;p |
![]() |
![]() |
![]() |
#1336 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Kielek Master
Poziom: 115
Skille: 92/89
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() 23:26 You see Danthorr (Level 81). He is a knight. He is Student of the Wu-Tang Academy.
Nie mówie nic - ALE LAMA Z TEGO NOWEGO OWNERA HAHAHA! Pozdro 4 real Danthorr ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1337 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 08 2007
|
![]() Ja walczyć mogę do końca robiąc gnój srogi, a gdy nie będzie innej drogi to w nogi. Jednak zauważ, że zdarzenie
każde ma skutki poważne, więc na razie przyglądać się będę uważnie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1338 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 08 2007
Imię: Adedin
Gildia: Grupa Trzymajaca Wladze
Poziom: 31
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() btw. Chealino to kwestia czasu zjechania mu many i zniszczenia mu SSA. Bot nie zawsze pomaga jakby się mogło wydawać! Wiem jedno. Jakby BT dostało w swoje ręce 80 palki/ryce to nie byłoby spokoju na Iridii ![]() Pozdrawiam P.S. Nie ma nikt nic do stracenia skoro i tak macie zamiar się poprzenosić na inne światy ![]()
![]() |
![]() |
#1339 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 09 2006
Imię: Veremus
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Grupa Trzymajaca Wladze
Świat: iridia
Poziom: 47
Poziom mag.: 48
![]() |
![]() 14:21 Undestor [30]: niemiecka swinia
14:22 Undestor [30]: w carlin 14:22 Undestor [30]: du bist schwein laubau był HHAhAHAHAHAHhhA sryy HAHAHHAHAHAH |
![]() |
![]() |
![]() |
#1340 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 08 2007
|
![]() Cytuj:
Bongo team jest zajebiste? Veremus na leadera? To może Thorius zorganizuje PoI a Everanor na zmywak pójdzie, co? |
|
![]() |
![]() |