Zobacz pojedynczy post
stary 22-10-2007, 23:40   #890
Pavvulonik
Użytkownik Forum

Pavvulonik's Avatar

Data dołączenia: 16 08 2006
Lokacja: Wilkasy

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: nje wjem
Świat: AZURA
Poziom: hmm
Skille: bylo 98
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ise~ Pokaż post
Tak się zastanawiam ... dlaczego wszyscy widzą tylko to, że Wanted siedziało do 2 w nocy ? A Punishersi w tym czasie to spali niby ? -.-' Palnijcie się w łby czasem. ;s Ja niestety podobnie jak Sigg musiałem iść spać z racji szkoły, z tym, że ja wytrzymałem do 1. ; P Tak czy inaczej gratuluje chłopcy, dobrze się spisaliście. ; P Żałuje, że nie mogłem złapać kilku fragów. : ( Cóż, następnym razem, bo to przecież nie koniec. ; ) The show must go on !

Btw. skąd wam przyszło do głowy, że niby ktoś płacił za dojście do Wanted ? Że niby Sirmaciek napisał do Ecrushera, bo chciał kupić g legi a potem zagadał o przyłączenie się do wojny, na co Crusher odpowiedział, że za 200k dostanie inva do gilldi ? NO CO WY ! Sirmaciek jest powszechnie szanowanym członkiem gilldi i wszyscy go lubią ! Nawet nie jesteście w stanie sobie wyobrazić ile on dla nas zrobił ! xD

Pozdrawiam ...
HAHAHA ty chyba sam nie wierzysz w to co piszesz o sirmacku.Dobra zostawmy sprawe sirmacka nie dlugo to sie pewnie wyjasni.A teraz pogadajmy o tym siedzeniu do rana na tibii gdyby tak powiedziec dla normalnego czlowieka ze ktos siedzi przy kompie do 2-3 rano tylko dlatego zeby zabic kogos w grze to jak myslicie co by odpowiedzial ? Czy to swe czy pl i tak POJEBANY !

P.S Dużo sie teraz mówi ze młodzi Polacy wzieli sprawe w swoje ręce i poszli do wyborów ktoś z naszego forum glosował ?