![]() |
#881 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
![]() @Dojscie do wanted Fakt, to trudna sprawa... Zaplacic 200k (sirmaciek) albo 500k (sirkiks <- co do tego nie wiem czy to prawda) to niebywaly wyczyn. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#882 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
!!!!!!!! Ostatnio edytowany przez Ciri the Witcher - 22-10-2007 o 19:16. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#883 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 10 2007
|
![]() Sirkiks zaplacil 400k + bohy
|
![]() |
![]() |
![]() |
#884 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 02 2006
Imię: Astaroth Silverwind
Profesja: Elite Knight
Gildia: Wanted
Świat: Azura
|
![]() ha ha ha
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#885 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tak się zastanawiam ... dlaczego wszyscy widzą tylko to, że Wanted siedziało do 2 w nocy ? A Punishersi w tym czasie to spali niby ? -.-' Palnijcie się w łby czasem. ;s Ja niestety podobnie jak Sigg musiałem iść spać z racji szkoły, z tym, że ja wytrzymałem do 1. ; P Tak czy inaczej gratuluje chłopcy, dobrze się spisaliście. ; P Żałuje, że nie mogłem złapać kilku fragów. : ( Cóż, następnym razem, bo to przecież nie koniec. ; ) The show must go on !
Btw. skąd wam przyszło do głowy, że niby ktoś płacił za dojście do Wanted ? Że niby Sirmaciek napisał do Ecrushera, bo chciał kupić g legi a potem zagadał o przyłączenie się do wojny, na co Crusher odpowiedział, że za 200k dostanie inva do gilldi ? NO CO WY ! Sirmaciek jest powszechnie szanowanym członkiem gilldi i wszyscy go lubią ! Nawet nie jesteście w stanie sobie wyobrazić ile on dla nas zrobił ! xD Pozdrawiam ...
_/Wanted 20:20 Sir Pinio: sandra mokra ma, gdy heg jej buzi da Obraźliwa to jest Twoja morda. : ) Ostatnio edytowany przez Ise~ - 22-10-2007 o 21:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#886 |
Użytkownik forum
|
![]() @Ise~
Jakby Punishersi nie byli w tak glupiej sytuacji to pewnie byloby ich wiecej niz nas ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#887 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2003
Lokacja: Opole
Stan: Na Emeryturze
Imię: Yavimava
Poziom: 131
Skille: 98/97
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
Za moich czasów to się nawet do 3 tudzież 4 siedziało, a o 6-7 wstawało ![]()
I was Playing in memory of old times. I was Playing in memory of old friends. I was Playing in memory of old memories. Retired. Ostatnio edytowany przez zeus1985 - 22-10-2007 o 21:57. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#888 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2005
Lokacja: Zielona Góra
Profesja: Paladin
Poziom: 65
Skille: 88/72
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#889 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Pozdrawiam ...
_/Wanted 20:20 Sir Pinio: sandra mokra ma, gdy heg jej buzi da Obraźliwa to jest Twoja morda. : ) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#890 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2006
Lokacja: Wilkasy
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: nje wjem
Świat: AZURA
Poziom: hmm
Skille: bylo 98
|
![]() Cytuj:
P.S Dużo sie teraz mówi ze młodzi Polacy wzieli sprawe w swoje ręce i poszli do wyborów ktoś z naszego forum glosował ? ![]()
![]() |
![]() |
#891 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2003
Lokacja: Opole
Imię: Yavimava
Poziom: 131
Skille: 98/97
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
@Down Niektórzy chodzą spać po dobranocce ![]()
I was Playing in memory of old times. I was Playing in memory of old friends. I was Playing in memory of old memories. Retired. Ostatnio edytowany przez zeus1985 - 23-10-2007 o 08:48. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#892 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Kiniol - 23-10-2007 o 08:14. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#893 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2006
Lokacja: W domu
Stan: Usunięty
Imię: Sirkiks
Gildia: W*A*N*T*E*D
Świat: Premia
Poziom: 262
Skille: 99/98
Poziom mag.: 11
|
![]() Cytuj:
![]() 1. Nigdy nie placilem nikomu za wejscie do Wanted (moze u was w gildi panauja takie zwyczaje) ale aby znalesc sie w Wanted nie trzeba placic, poprostu musisz sobie na to zasluzyc. 2. Punishersi to jedna wielka lapanka ludzi, ktorzy sie nie znaja,nie rozumieja,etc. No ale coz to nie moj problem. 3. Co do bitwy na Cyclo: nikt wam nie kazal tam wychodzic, to nie nasz problem ze macie prace/szkole. My tez mamy ale jakos potrafimy sobie to rozporzadzic.Zjebaliscie sprawe i tyle, coz po raz kolejny baty. Jedyne co wam wychodzi to stanie w trapie przez 5 h i anoz ktos wpadnie ![]() ![]() Wiec Mr.Fea Umarth przestac pieprzyc bzdury o mnie, o tym ze czasu nie mieliscie etc Mogliscie wybiec na pustynie i bysmy krocej powalczyli. ale po raz kolejny powtarzam : To WY WYBRALISCIE TA MIEJSCOWE, wiec mogliscie pomyslec ze my zawsze sprobujemy ![]() ![]() No chyba starczy, za chwile mam wyklad wiec C ya
![]() |
![]() |
#894 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 28 07 2007
|
![]() Cytuj:
Popieram, Sam w ostatni weekend nawet i do 5 nad ranem siedziałem przed komputerem ![]() offtopic@ Wie ktoś czym spodowany jest disconnect from server ?? Bo zalogować się nie mogę ![]() Ostatnio edytowany przez AdiZgOlek - 23-10-2007 o 16:26. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#895 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 08 2006
Lokacja: Bogatynia
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Kocus
|
![]() Kto moze, kto lubi
![]() Wazne ze cos sie wreszcie dzialo po paru dniach przerwy ;p Czas i pora dla osob ktore chca cos ogarnac nie robi wielkiego problemu kto moze - zostaje, kto nie to idzie spac Gdyby kazdy szedl o 24:00 spac to troche nudno by bylo ;> moim skromnym zdaniem ;D |
![]() |
![]() |
![]() |
#896 |
Zbanowany
|
![]() Twoje zdanie też popieram
![]() offtopic@ 19:24 You advanced from Level 52 to Level 53. Na moim skromnym palku ale na securze ![]() Coś wiadomo nowego na temat wojny ?? ![]() Ostatnio edytowany przez AdiZgOlek - 24-10-2007 o 14:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#897 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2005
Lokacja: Zielona Góra
Profesja: Paladin
Poziom: 65
Skille: 88/72
![]() |
![]() Cytuj:
O wojnie wiadomo tyle, że po ostatniej akcji spokojniej się zrobiło. @Down Dobrze, że się nie obrażasz, bo nie miałem zamiaru Cię obrażac ani tym bardziej Ci ubliżac. ![]() Pozdrawiam! ![]()
![]() Ostatnio edytowany przez jed - 24-10-2007 o 23:19. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#898 |
Zbanowany
|
![]() Sorki, już offtopicami i tymi popieraniami
![]() ![]() Wiem że moje posty nie są extra, ale próbuję coś wnieść, i się nie obrażam bo sam wiem że mało, w ostatnich 2 postach nawet nic na temat nie napisałem :/ Jakbym nie miał nic tutaj do gadania bym tu nie postował, ale się interesuje Azurą Ostatnio edytowany przez AdiZgOlek - 24-10-2007 o 19:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#899 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 12 2006
Lokacja: Tychy
|
![]() To patrz jak to robia inni i nie pisz smutów
Leon Luin ZoNk Banished: until Nov 14 2007, 12:30:03 CET because of using unofficial software to play A chcieli wykończyc Wanted banami... ;] Jeżeli to juz było to pardom. Ostatnio edytowany przez Reloop - 25-10-2007 o 14:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#900 |
Użytkownik forum
|
![]() I kto tu boty uzywa!? a tak glosno, ze to Wanted na botach gra
![]() |
![]() |
![]() |