Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Azura

Notki

Azura Wydarzenia ze świata Azura

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 22-10-2007, 19:11   #881
Ciri the Witcher
Zbanowany

Ciri the Witcher's Avatar

Data dołączenia: 19 06 2006

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Kamyxx
Profesja: Elder Druid
Gildia: Nephilims
Świat: Azura
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Pavvulonik Pokaż post
Pujśc do wanted to nie jest taka prosta sprawa skad oni maja wiedzec ze nie bendze spy ? A tak btw poco im 103 ek

@Wanted
Wy nie macie rano szkoly albo pracy zeby o 2:30 akcje robic ? Dla mnie to jest chore :/
Ta akcja trwala od 23 do 2:30... udupilismy bo wielu z nas musialo dac loga z powodu szkoly albo pracy.. bywa dla mnie przyjebane bylo robienie akcji o tej porze, ale nie posluchali.

@Dojscie do wanted
Fakt, to trudna sprawa...
Zaplacic 200k (sirmaciek) albo 500k (sirkiks <- co do tego nie wiem czy to prawda) to niebywaly wyczyn.
Ciri the Witcher jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 22-10-2007, 19:15   #882
Ciri the Witcher
Zbanowany

Ciri the Witcher's Avatar

Data dołączenia: 19 06 2006

Imię: Kamyxx
Profesja: Elder Druid
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez _Tegax_ Pokaż post
To widze,że niezłe z Was rynsztoki i marginesy sie porobiły...
Nie wiesz, ze teraz jak ktos sie nawali/napali to jest super extra cool w oczach znajomych? [ITEM]Fire Axe[/ITEM]! [SPELL]Exura[/SPELL] [MONSTER]Demon[/MONSTER] [GUILD]Fairness[/GUILD] [CHAR]Wesoly radzio[/CHAR] [WIKI]Annihilator[/WIKI]
!!!!!!!!

Ostatnio edytowany przez Ciri the Witcher - 22-10-2007 o 19:16.
Ciri the Witcher jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 22-10-2007, 19:58   #883
Bajabongooo
Użytkownik forum

Bajabongooo's Avatar

Data dołączenia: 06 10 2007

Domyślny

Sirkiks zaplacil 400k + bohy
Bajabongooo jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 22-10-2007, 20:04   #884
Siggurdius
Użytkownik Forum

Siggurdius's Avatar

Data dołączenia: 18 02 2006

Profesja: Elite Knight
Gildia: Wanted
Domyślny

ha ha ha
Siggurdius jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 22-10-2007, 21:02   #885
Ise~
Użytkownik Forum

Ise~'s Avatar

Data dołączenia: 06 04 2006

Stan: Usunięty
Imię: Weraxin
Domyślny

Tak się zastanawiam ... dlaczego wszyscy widzą tylko to, że Wanted siedziało do 2 w nocy ? A Punishersi w tym czasie to spali niby ? -.-' Palnijcie się w łby czasem. ;s Ja niestety podobnie jak Sigg musiałem iść spać z racji szkoły, z tym, że ja wytrzymałem do 1. ; P Tak czy inaczej gratuluje chłopcy, dobrze się spisaliście. ; P Żałuje, że nie mogłem złapać kilku fragów. : ( Cóż, następnym razem, bo to przecież nie koniec. ; ) The show must go on !

Btw. skąd wam przyszło do głowy, że niby ktoś płacił za dojście do Wanted ? Że niby Sirmaciek napisał do Ecrushera, bo chciał kupić g legi a potem zagadał o przyłączenie się do wojny, na co Crusher odpowiedział, że za 200k dostanie inva do gilldi ? NO CO WY ! Sirmaciek jest powszechnie szanowanym członkiem gilldi i wszyscy go lubią ! Nawet nie jesteście w stanie sobie wyobrazić ile on dla nas zrobił ! xD

Pozdrawiam ...

20:20 Sir Pinio: sandra mokra ma, gdy heg jej buzi da

Obraźliwa to jest Twoja morda. : )

Ostatnio edytowany przez Ise~ - 22-10-2007 o 21:06.
Ise~ jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 22-10-2007, 21:20   #886
Bajabongooo
Użytkownik forum

Bajabongooo's Avatar

Domyślny

@Ise~
Jakby Punishersi nie byli w tak glupiej sytuacji to pewnie byloby ich wiecej niz nas a tak kazdy mial wymowke, ze musi isc spac
stary 22-10-2007, 21:52   #887
zeus1985
Użytkownik Forum

zeus1985's Avatar

Data dołączenia: 22 09 2003
Lokacja: Opole

Stan: Na Emeryturze
Imię: Yavimava
Poziom: 131
Skille: 98/97
Poziom mag.: 8
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez _Tegax_ Pokaż post
To widze,że niezłe z Was rynsztoki i marginesy sie porobiły...
Dobrze mówi, piwo mu się należy hehe

Za moich czasów to się nawet do 3 tudzież 4 siedziało, a o 6-7 wstawało Wyglądało to zazwyczaj tak, że kilka osób siedziała, a reszta pod telefonem, więc nie widzę nic dziwnego w siedzeniu do 3-4 a nawet 6 nad ranem, skoro mogą być tego jakieś dobre efekty. Problem później może być tylko z odespaniem, ale co tam. RedBull albo 2 z rana i do szkoły/pracy a w nocy replay ;D
Retired.

Ostatnio edytowany przez zeus1985 - 22-10-2007 o 21:57.
zeus1985 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 22-10-2007, 22:45   #888
jed
Użytkownik Forum

jed's Avatar

Data dołączenia: 21 09 2005
Lokacja: Zielona Góra

Profesja: Paladin
Poziom: 65
Skille: 88/72
jed ma numer GG 3489504
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ise~ Pokaż post
Tak się zastanawiam ... dlaczego wszyscy widzą tylko to, że Wanted siedziało do 2 w nocy ? A Punishersi w tym czasie to spali niby ? -.-' Palnijcie się w łby czasem. ;s Ja niestety podobnie jak Sigg musiałem iść spać z racji szkoły, z tym, że ja wytrzymałem do 1. ; P Tak czy inaczej gratuluje chłopcy, dobrze się spisaliście. ; P Żałuje, że nie mogłem złapać kilku fragów. : ( Cóż, następnym razem, bo to przecież nie koniec. ; ) The show must go on
Jeszcze się głupio pytasz, czemu się Punishersów nie czepiają! Przecież oni wcześniej poszli spac, z racji tego, że byli zmuszeni do nagłego wylogowania się, ale jednak wcześniej! xP gz fragów... ;p
stary 22-10-2007, 23:23   #889
Ise~
Użytkownik Forum

Ise~'s Avatar

Data dołączenia: 06 04 2006

Imię: Weraxin
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez jed Pokaż post
Jeszcze się głupio pytasz, czemu się Punishersów nie czepiają! Przecież oni wcześniej poszli spac, z racji tego, że byli zmuszeni do nagłego wylogowania się, ale jednak wcześniej! xP gz fragów... ;p
Co racja to racja ... o ~15 minut wcześniej poszli spać ... Wybaczcie... WANTED ! GUPIE NOŁLAJFY !!!! xD

Pozdrawiam ...

20:20 Sir Pinio: sandra mokra ma, gdy heg jej buzi da

Obraźliwa to jest Twoja morda. : )
Ise~ jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 22-10-2007, 23:40   #890
Pavvulonik
Użytkownik Forum

Pavvulonik's Avatar

Data dołączenia: 16 08 2006
Lokacja: Wilkasy

Profesja: Master Sorcerer
Gildia: nje wjem
Świat: AZURA
Poziom: hmm
Skille: bylo 98
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ise~ Pokaż post
Tak się zastanawiam ... dlaczego wszyscy widzą tylko to, że Wanted siedziało do 2 w nocy ? A Punishersi w tym czasie to spali niby ? -.-' Palnijcie się w łby czasem. ;s Ja niestety podobnie jak Sigg musiałem iść spać z racji szkoły, z tym, że ja wytrzymałem do 1. ; P Tak czy inaczej gratuluje chłopcy, dobrze się spisaliście. ; P Żałuje, że nie mogłem złapać kilku fragów. : ( Cóż, następnym razem, bo to przecież nie koniec. ; ) The show must go on !

Btw. skąd wam przyszło do głowy, że niby ktoś płacił za dojście do Wanted ? Że niby Sirmaciek napisał do Ecrushera, bo chciał kupić g legi a potem zagadał o przyłączenie się do wojny, na co Crusher odpowiedział, że za 200k dostanie inva do gilldi ? NO CO WY ! Sirmaciek jest powszechnie szanowanym członkiem gilldi i wszyscy go lubią ! Nawet nie jesteście w stanie sobie wyobrazić ile on dla nas zrobił ! xD

Pozdrawiam ...
HAHAHA ty chyba sam nie wierzysz w to co piszesz o sirmacku.Dobra zostawmy sprawe sirmacka nie dlugo to sie pewnie wyjasni.A teraz pogadajmy o tym siedzeniu do rana na tibii gdyby tak powiedziec dla normalnego czlowieka ze ktos siedzi przy kompie do 2-3 rano tylko dlatego zeby zabic kogos w grze to jak myslicie co by odpowiedzial ? Czy to swe czy pl i tak POJEBANY !

P.S Dużo sie teraz mówi ze młodzi Polacy wzieli sprawe w swoje ręce i poszli do wyborów ktoś z naszego forum glosował ?
stary 22-10-2007, 23:49   #891
zeus1985
Użytkownik Forum

zeus1985's Avatar

Data dołączenia: 22 09 2003
Lokacja: Opole

Imię: Yavimava
Poziom: 131
Skille: 98/97
Poziom mag.: 8
Domyślny

Cytuj:
HAHAHA ty chyba sam nie wierzysz w to co piszesz o sirmacku.Dobra zostawmy sprawe sirmacka nie dlugo to sie pewnie wyjasni.A teraz pogadajmy o tym siedzeniu do rana na tibii gdyby tak powiedziec dla normalnego czlowieka ze ktos siedzi przy kompie do 2-3 rano tylko dlatego zeby zabic kogos w grze to jak myslicie co by odpowiedzial ? Czy to swe czy pl i tak POJEBANY !

P.S Dużo sie teraz mówi ze młodzi Polacy wzieli sprawe w swoje ręce i poszli do wyborów ktoś z naszego forum glosował ?
Pewnie większość pełnoletnich, czyli połowa DoF/Wanted.

@Down
Niektórzy chodzą spać po dobranocce
Retired.

Ostatnio edytowany przez zeus1985 - 23-10-2007 o 08:48.
zeus1985 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 23-10-2007, 08:06   #892
Kiniol
Użytkownik Forum

Kiniol's Avatar

Data dołączenia: 12 11 2006

Imię: Limehit
Profesja: Master Sorcerer
Domyślny

Cytuj:
Powiedz mi Pavvu, czy ty nigdy nie siedziales w nocy do 2/3 przed kompem?? Duzo ludzi ma to na porzadku dziennym. A, ze Wanted i czesc Punisherow raz na ruski rok tak zrobili to odrazu wszyscy ich bluzgaja. Ich zycie ,wiec nie komentuj plax.

Ostatnio edytowany przez Kiniol - 23-10-2007 o 08:14.
Kiniol jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 23-10-2007, 13:53   #893
tajemniczy111
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 26 02 2006
Lokacja: W domu

Imię: Sirkiks
Gildia: W*A*N*T*E*D
Świat: Premia
Poziom: 262
Skille: 99/98
Poziom mag.: 11
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ciri the Witcher Pokaż post
Ta akcja trwala od 23 do 2:30... udupilismy bo wielu z nas musialo dac loga z powodu szkoly albo pracy.. bywa dla mnie przyjebane bylo robienie akcji o tej porze, ale nie posluchali.

@Dojscie do wanted
Fakt, to trudna sprawa...
Zaplacic 200k (sirmaciek) albo 500k (sirkiks <- co do tego nie wiem czy to prawda) to niebywaly wyczyn.
Juz nie chce mi sie pisac jak bardzo jest sfrustowany czytajac twoje posty, no ale coz zrobie to dla Ciebie, wkoncu jestes tak wielka osobowoscia na tym swiecie, ktora wie wszystko najlepiej
1. Nigdy nie placilem nikomu za wejscie do Wanted (moze u was w gildi panauja takie zwyczaje) ale aby znalesc sie w Wanted nie trzeba placic, poprostu musisz sobie na to zasluzyc.
2. Punishersi to jedna wielka lapanka ludzi, ktorzy sie nie znaja,nie rozumieja,etc. No ale coz to nie moj problem.
3. Co do bitwy na Cyclo: nikt wam nie kazal tam wychodzic, to nie nasz problem ze macie prace/szkole. My tez mamy ale jakos potrafimy sobie to rozporzadzic.Zjebaliscie sprawe i tyle, coz po raz kolejny baty.
Jedyne co wam wychodzi to stanie w trapie przez 5 h i anoz ktos wpadnie No coz ale tak bedzie ciezko wygrac wojne z nami
Wiec Mr.Fea Umarth przestac pieprzyc bzdury o mnie, o tym ze czasu nie mieliscie etc Mogliscie wybiec na pustynie i bysmy krocej powalczyli. ale po raz kolejny powtarzam : To WY WYBRALISCIE TA MIEJSCOWE, wiec mogliscie pomyslec ze my zawsze sprobujemy Wkoncu wyciagnelismy juz pare lekcji z porazek
No chyba starczy, za chwile mam wyklad wiec C ya
tajemniczy111 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 23-10-2007, 16:25   #894
AdiZgOlek
Zbanowany

Data dołączenia: 28 07 2007

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kiniol Pokaż post
Powiedz mi Pavvu, czy ty nigdy nie siedziales w nocy do 2/3 przed kompem?? Duzo ludzi ma to na porzadku dziennym. A, ze Wanted i czesc Punisherow raz na ruski rok tak zrobili to odrazu wszyscy ich bluzgaja. Ich zycie ,wiec nie komentuj plax.

Popieram, Sam w ostatni weekend nawet i do 5 nad ranem siedziałem przed komputerem

offtopic@ Wie ktoś czym spodowany jest disconnect from server ?? Bo zalogować się nie mogę

Ostatnio edytowany przez AdiZgOlek - 23-10-2007 o 16:26.
AdiZgOlek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 23-10-2007, 17:55   #895
Guciowa
Użytkownik Forum

Guciowa's Avatar

Data dołączenia: 12 08 2006
Lokacja: Bogatynia

Imię: Kocus
Domyślny

Kto moze, kto lubi moze byc i 65h online xD

Wazne ze cos sie wreszcie dzialo po paru dniach przerwy ;p

Czas i pora dla osob ktore chca cos ogarnac nie robi wielkiego problemu
kto moze - zostaje, kto nie to idzie spac

Gdyby kazdy szedl o 24:00 spac to troche nudno by bylo ;>
moim skromnym zdaniem ;D
Guciowa jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 23-10-2007, 22:34   #896
AdiZgOlek
Zbanowany

Domyślny

Twoje zdanie też popieram

offtopic@ 19:24 You advanced from Level 52 to Level 53. Na moim skromnym palku ale na securze (

Coś wiadomo nowego na temat wojny ??

Ostatnio edytowany przez AdiZgOlek - 24-10-2007 o 14:56.
stary 24-10-2007, 17:31   #897
jed
Użytkownik Forum

jed's Avatar

Data dołączenia: 21 09 2005
Lokacja: Zielona Góra

Profesja: Paladin
Poziom: 65
Skille: 88/72
jed ma numer GG 3489504
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez AdiZgOlek Pokaż post
Twoje zdanie też popieram

offtopic@ 19:24 You advanced from Level 52 to Level 53. Na moim skromnym palku ale na securze (

Coś wiadomo nowego na temat wojny ??
Ech... Jeśli naprawdę nie masz już o czym pisac, to lepiej tego nie rób. Nie wnosisz nic do tematu, a zaśmiecasz forum tekstami typu "Popieram Cię!", "Wbiłem lv!"... Bez obrazy oczywiście. ;]

O wojnie wiadomo tyle, że po ostatniej akcji spokojniej się zrobiło.

@Down

Dobrze, że się nie obrażasz, bo nie miałem zamiaru Cię obrażac ani tym bardziej Ci ubliżac.

Pozdrawiam!

Ostatnio edytowany przez jed - 24-10-2007 o 23:19.
jed jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 24-10-2007, 19:00   #898
AdiZgOlek
Zbanowany

Domyślny

Sorki, już offtopicami i tymi popieraniami nie będę "zamulać",tak jakoś wyszło, każdemu się może zdarzyć... a wnieść coś chociaż próbuje Jak tylko coś się dowiem to na forum powiem
Wiem że moje posty nie są extra, ale próbuję coś wnieść, i się nie obrażam bo sam wiem że mało, w ostatnich 2 postach nawet nic na temat nie napisałem :/
Jakbym nie miał nic tutaj do gadania bym tu nie postował, ale się interesuje Azurą

Ostatnio edytowany przez AdiZgOlek - 24-10-2007 o 19:06.
stary 25-10-2007, 13:24   #899
Reloop
Użytkownik Forum

Reloop's Avatar

Data dołączenia: 17 12 2006
Lokacja: Tychy

Domyślny

To patrz jak to robia inni i nie pisz smutów

Leon Luin ZoNk
Banished: until Nov 14 2007, 12:30:03 CET because of using unofficial software to play

A chcieli wykończyc Wanted banami... ;]

Jeżeli to juz było to pardom.

Ostatnio edytowany przez Reloop - 25-10-2007 o 14:24.
Reloop jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 25-10-2007, 16:51   #900
Bajabongooo
Użytkownik forum

Bajabongooo's Avatar

Domyślny

I kto tu boty uzywa!? a tak glosno, ze to Wanted na botach gra
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 2 (zarejestrowanych: 0, gości: 2)

Zasady postowania