Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Piatu
Nie popłacz sie.
|
To było do mnie?
Cytuj:
Dlaczego inni teraz grają na rooku?
Może dlatego, że tam jest łatwiej zdobyć pieniądze?
|
Uhm... nie wydaje mi się. Na rooku nie jest tak łatwo zdobyc pieniądze.
Można co prawda łatwo ją zdobyć, ale tylko i wyłącznie w małych ilościach, tak samo zresztą jak na mainie. Lecz jeżeli chcesz dorobić się np. 100k, to na Rooku jest to wydatek czasu rzędu nawet kilku miesięcy.
Cytuj:
A może po prostu liczba graczy się zwiększa i tu, i tu?
|
Cóż... jedni odchodzą, inni przychodzą... Może i masz racje, lecz na rooku tak nigdy nie bylo... zeby co 3-4 gracz miał na niej +8 level.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rohas
Hmm, zawsze mnie interesowala trudnosc gry ;> A poza tym, na rook'u majac chocby ten 9lv, wszyscy patrza na Ciebie jak na boss'a ;P Co innego na mainie - wbijasz 30lv, to i tak praktycznie maja Cie gdzies ;d
|
Ja tam niewiem, na mnie nigdy nie patrzyli jak na bossa, chociaz mam ten 45 level. No może czasami sie spotkam z textami typu:
- wow, nice level! Gz.
Ale rownie często jednak piszą do mnie tak:
- n00b. 45 level in Rook... n00b. etc.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rycerski Cinek
Rook sie zmienil, ludzie ktorzy chca byc fajni myslac cos typu " patrz mam 9 lefel!!1 i co?! myzlirz pefnom sze nie fem gdzie statua com? ómem uzywac alta!!1 SHIFT tesz. jestem cul mam 9 lefel i bije z speara w minosy i czyszczem mh w 10 sec a rekorT to 9.67sekunty i mamy turnieje z nobami na 2 lef~ o to kto zabija szybciej rota i fógule tom ja wiem jak wyjsc ale se mysle ze jestem fajny jak nie wyjde bo ludzie co graja dlugo i duzo o tibi wiedza to sa teraz na rooku i sa fajni to tez taki chce byc
Ok koniec noobostwa w tym temacie z mojej strony.
Tez zauwazylem, ze zbyt wiele osob wbija 9 lvl na rooku i nie da sie z tym nic zrobic  , ale niech se graja, moze kiedys zauwaza, iz to ze nie wyjda powoduje w ich zacofanie w rozwoju i przestana grac!!
 ale mazenia  . Mialem kiedys zamiar zrobic cos w rodzaju twego tematu i se odpuscilem bo to i tak nie pomoze. Graja i beda grac ludzie, ktorzy sie coraz szybcije ucza (az za szybko) i mysla ze gdy maja rookstayere to cos osiagneli. Ehh ta tibia ;o.
|
Ze wszystkim się tu zgodzę

Jednakowo żal mi tych wszystkich botterów... zamiast przejsc na non-pvp i botować tam, to ino siedzą na tym rooku... to jest kompletna apokalipsa.
EDIT:
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez MasterMapet
Kazdy kto ujzy rookstayera tez nim chce byc.Lecz to bycia rookstayerem trzeba miec cierpliwosc.
|
... I powołanie

Przynajmniej tak mi się wydaje.