Zobacz pojedynczy post
stary 23-10-2007, 23:14   #13
darushu
Użytkownik Forum

darushu's Avatar

Data dołączenia: 23 12 2006
Lokacja: Małopolska

Imię: Darushu
Profesja: Rookstayer
Świat: Morgana
Poziom: 47
Skille: 23.29
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Piatu Pokaż post
Nie popłacz sie.
To było do mnie?

Cytuj:
Dlaczego inni teraz grają na rooku?
Może dlatego, że tam jest łatwiej zdobyć pieniądze?
Uhm... nie wydaje mi się. Na rooku nie jest tak łatwo zdobyc pieniądze.
Można co prawda łatwo ją zdobyć, ale tylko i wyłącznie w małych ilościach, tak samo zresztą jak na mainie. Lecz jeżeli chcesz dorobić się np. 100k, to na Rooku jest to wydatek czasu rzędu nawet kilku miesięcy.

Cytuj:
A może po prostu liczba graczy się zwiększa i tu, i tu?
Cóż... jedni odchodzą, inni przychodzą... Może i masz racje, lecz na rooku tak nigdy nie bylo... zeby co 3-4 gracz miał na niej +8 level.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rohas Pokaż post
Hmm, zawsze mnie interesowala trudnosc gry ;> A poza tym, na rook'u majac chocby ten 9lv, wszyscy patrza na Ciebie jak na boss'a ;P Co innego na mainie - wbijasz 30lv, to i tak praktycznie maja Cie gdzies ;d
Ja tam niewiem, na mnie nigdy nie patrzyli jak na bossa, chociaz mam ten 45 level. No może czasami sie spotkam z textami typu:
- wow, nice level! Gz.
Ale rownie często jednak piszą do mnie tak:
- n00b. 45 level in Rook... n00b. etc.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rycerski Cinek Pokaż post
Rook sie zmienil, ludzie ktorzy chca byc fajni myslac cos typu "patrz mam 9 lefel!!1 i co?! myzlirz pefnom sze nie fem gdzie statua com? ómem uzywac alta!!1 SHIFT tesz. jestem cul mam 9 lefel i bije z speara w minosy i czyszczem mh w 10 sec a rekorT to 9.67sekunty i mamy turnieje z nobami na 2 lef~ o to kto zabija szybciej rota i fógule tom ja wiem jak wyjsc ale se mysle ze jestem fajny jak nie wyjde bo ludzie co graja dlugo i duzo o tibi wiedza to sa teraz na rooku i sa fajni to tez taki chce byc

Ok koniec noobostwa w tym temacie z mojej strony.
Tez zauwazylem, ze zbyt wiele osob wbija 9 lvl na rooku i nie da sie z tym nic zrobic , ale niech se graja, moze kiedys zauwaza, iz to ze nie wyjda powoduje w ich zacofanie w rozwoju i przestana grac!!
ale mazenia . Mialem kiedys zamiar zrobic cos w rodzaju twego tematu i se odpuscilem bo to i tak nie pomoze. Graja i beda grac ludzie, ktorzy sie coraz szybcije ucza (az za szybko) i mysla ze gdy maja rookstayere to cos osiagneli. Ehh ta tibia ;o.
Ze wszystkim się tu zgodzę Jednakowo żal mi tych wszystkich botterów... zamiast przejsc na non-pvp i botować tam, to ino siedzą na tym rooku... to jest kompletna apokalipsa.

EDIT:
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez MasterMapet Pokaż post
Kazdy kto ujzy rookstayera tez nim chce byc.Lecz to bycia rookstayerem trzeba miec cierpliwosc.
... I powołanie Przynajmniej tak mi się wydaje.

Podlej mi drzewko!
Dziękuje za wszystkie odwiedziny

Chcesz wyrazić swoje własne zdanie na temat mojej osoby?
Zapraszam!

Wstaw mi notkę!

Ostatnio edytowany przez darushu - 23-10-2007 o 23:20.
darushu jest offline   Odpowiedz z Cytatem