Zobacz pojedynczy post
stary 29-10-2007, 01:41   #109
Mad-Sin
Użytkownik Forum

Mad-Sin's Avatar

Data dołączenia: 17 01 2007
Lokacja: In the coffin...

Stan: Niegrający
Mad-Sin ma numer GG 4619816
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Komandos Pokaż post
W tych dziesięciu stronach można by znaleźć niestety tylko kilka konkretnych postów, reszta to bullshit.

ZDROWIE

Można by powiedzieć, że nic nie jest zdrowe.
Zaczynając od błahostek, poprzez styl życia, żywność, alkohol, papierosy, aż w końcu dochodząc do narkotyków.
Tutaj masz rację.

Cytuj:
Albo nie zauważyłem (przeglądałem na szybko cały temat) albo po prostu nie znalazł się jeszcze nikt 'wspaniały', podający następujący schemat:
Marihuana to początek- potem jest Heroina/Amfetamina etc etc.

No więc gwoli ścisłosci, żeby się już nie pojawił to:
Piwo - Wódka, Jabol, Denaturat etc.

Wniosek - taki tok myślenia do niczego nie prowadzi.
A tutaj będzie polemika. Powiedzmy, że mam niemiłe doświadczenia i wiem, że w większości przypadków tak to się kończy.

Co do alkoholu. Mało masz przykładów?

Cytuj:
Moje zdanie:
Jestem za racjonalną polityką narkotykową prowadzącą w przyszłości do legalizacji 'marihuany'.

Trudno mi tu narzucać komuś swoje poglądy i uzasadnienia, wystarczy odwiedzić znany portal 'hyperreal'.

Temat jest o tyle kontrowersyjny (dla przeciwników) najprawdopodobniej dlatego, że w Polsce:
"W tym kraju pijesz, gdy się cieszysz.
Pijesz, gdy jesteś smutny.
Ludzie zmienili miłośc do życia w miłość do wódki. "
(Pezet - Szósty zmysł).

"W Polsce za joya mogę mieć zmarnowane życie. Podobnie jak alkoholik, które śpiąc na przystanku legalnie niszczy sobie życie alkoholem. Tylko że on, on jest wolny. A ja nie. On nawet spać i rzygać może na dworze. A ja spalić blanta spokojnie – nie mogę."

Salut!
A czego się spodziewasz w kraju, w którym przez 45 lat człowiek zamiast pewnej żywności dostawał roczny przydział czystego spirytusu?